Списание и приложение Fifa World Cup 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Списание и приложение Fifa World Cup 2014
Световното наближава и е време за такава тема. Знаете ли нещо за списания и приложения за Световното за момента единствено Тема спорт са заявили, че ще има май на 13 юни ще го пускат.
Re: Списание и приложение Fifa World Cup 2014
Във ерата на интернет и компютъризацията на света какъв е смисълът да се записва дори 1 bit на носители, направени от умрели дървета? 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Tommi написа:Във ерата на интернет и компютъризацията на света какъв е смисълът да се записва дори 1 bit на носители, направени от умрели дървета?
Точно това за мен компютрите и интернет не може да убие. От 2002 събирам всякакви списания и приложения за световни и европейски и това си остава спомен от шампионатите.
еми аз си събирам албума със стикерите, там си има програма и абсолютно всичко, дето ти е нужно 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

9 юни ще излезе приложение в Телеграф,Монитор и Меридиан мач.
И аз си ги събирам списанията и приложенията.Това след време остава хубав спомен, който интернет не може да замени.
П.П. На 13 юни ще излезе приложение и в Тема Спорт.
П.П. На 13 юни ще излезе приложение и в Тема Спорт.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Пробвайте това електронно приложение за Ексел:
https://docs.google.com/uc?export=downl ... WhsNjFqS2M
Има го и на Български.
Успех
https://docs.google.com/uc?export=downl ... WhsNjFqS2M
Има го и на Български.
Успех
Е, супер че сте пуснали такава тема тъкмо мислех и аз да пускам. Някой не знае ли дали няма да излезе нещо подобно на изданията на "Мач Меридиан" за Евро 2008 и СП '2006? Това за мене са най-добрите издания за последните големи първенства. Списания, а не някакви приложенийца.

-
- Контакти:
Спомням си за Евро 2008 излезе една издание на Туд и 24 часа мисля,не беше лошо.Имаше състави програма,участия на отборите на европейски първенства,излъчвания по ТВ,финали на първенствата и т.н.Не знам дали е излизало за другите големи първенства нататък.Иначе и аз искам да си закупя такова пруложение.Ако не излезе нещо по-голямо ще се доверя на това не меридиана.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Има едно списание за световното ценат му е 15 лева. Днеска го видях по реповете някои знае ли нещо за него.
Върни се в “Игри и забавления”