някой, който тренира фитнес, да помогне ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

neymar92
Контакти:

някой, който тренира фитнес, да помогне ?

Мнениеот neymar92 » 02 апр 2014 12:32

Здравейте, понеже знам, че форума е силно посещаем, ми се иска някой, дето тренира и разбира от фитнес, да помогне малко, ако ще и на лично да е, че в тъпите фитнес форуми всеки си пише каквото му е изгодно и нищо не се разбира, още повече, че един твъри едно, друг друго, различно си е да чуеш инфо от човек, дето знаеш, че има представа какво говори.

Аз съм футболист по принцип и тренирам откакто се помня, сега ще почвам да ходя на фитнес и да тичам да вляза в перфектна форма и за тонус, а и искам да нямам никакви мазнинки и да се изчиста напълно, въпросът ми е кое е по-добре от двете - да се тича сутрин, а да се тренира вечер във фитнеса, или обратното. Щото ще ходя 5 пъти на фитнес и 5 ще тичам(от пон до петък) и ще ги правя и 2 те неща в 1 ден, трябва едното да го правя сутрин, другото вечер, а не знам кое е по-добре, в нета пише, че и двете е по-добре да се правят сутрин май, тичане на гладно, а за фитнеса по-добре уж заради някакъв хормон на разтежа.

Как мислите, щото ако ходя на фитнес сутрин не знам дали ще съм достатъчно събрал енергия само след закуската.

И другото което е, киселото мляко дали е вредно, щото мисля да закусвам овесени ядки в кисело мляко :roll:

Потребителски аватар
badboy95

Re: някой, който тренира фитнес, да помогне ?

Мнениеот badboy95 » 02 апр 2014 12:35

Тука всички са фитнес маниаци, тренират си коремите с бириШки. :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 апр 2014 12:38

Хвани в залата, в която ще ходиш, някой от треньорите да ти направи една програма, че с планирания режим на третия ден ще си леща :lol: Фитнес вечер не е зле, по-добре преди да вечеряш ;) Тичането си е добре сутрин, гледай само да не те налазат някой кучета, ако излизаш рано :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 02 апр 2014 12:40

Повечето хора тренират фитнеса вечер май...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

krum_strashni

Мнениеот krum_strashni » 02 апр 2014 12:44

boabbb написа:Хвани в залата, в която ще ходиш, някой от треньорите да ти направи една програма, че с планирания режим на третия ден ще си леща :lol: Фитнес вечер не е зле, по-добре преди да вечеряш ;) Тичането си е добре сутрин, гледай само да не те налазат някой кучета, ако излизаш рано :lol:

Недей лъга момчето. 2 часа преди фитнес се нахрани, после потичай 20 минути, изкъпи се и пак яж.
Офтопик:
Аз съм помияра хахахахаха

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 апр 2014 12:47

krum_strashni написа:
boabbb написа:Хвани в залата, в която ще ходиш, някой от треньорите да ти направи една програма, че с планирания режим на третия ден ще си леща :lol: Фитнес вечер не е зле, по-добре преди да вечеряш ;) Тичането си е добре сутрин, гледай само да не те налазат някой кучета, ако излизаш рано :lol:

Недей лъга момчето. 2 часа преди фитнес се нахрани, после потичай 20 минути, изкъпи се и пак яж.
Офтопик:

Хахахаха ебати разкритието. :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

krum_strashni

Мнениеот krum_strashni » 02 апр 2014 12:50

Офтопик:
Половин година чакам бан, а те спят. Ако не им напиша няма да се сетят кой съм. Милене, курво, научи правописа. Нали си визшист.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 апр 2014 12:51

krum_strashni написа:

Офтопик:

Пише се виСшист :lol: А иначе ако ядеш по 10 пъти на ден има да чакаш да подейства фитнеса :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 02 апр 2014 12:52

Брааат, не те знам какъв спортист си... ама няма нормален организъм няма как да печели от твоята програма ЗА ТОНУС... ти ще си толкова изморен на петия ден, че нищо няма да можеш да свършиш. само ще си вредиш с преумората на организма. Има инструктори, има и физиотерапевти, намери някой кадърен човек и му обясни точно какви са ти целите... защото ако се готвиш интензивно един месец (както футболистите през лятото примерно) и после да "береш плодовете" от тренировките - ок, ама тоя тонус, дето ще го поддържаш с пет дни фитнес + тичане?!?!?!

Предполагам, че още си по-млад и се прехласваш по бързите и по-забележими резултати, ама тия неща не се правят с бързане и претоварване, а с умерени тренировки продължително време... тъкмо и организма си ти влиза в ритъм и няма да ти тежи, а ще ти е по-добре като тренираш.

Аз не съм някакъв фитнес-манЯк... просто, когато имам възможност ходя да тичам или да се набирам на лостове, просто защото водя някакъв заседнал живот и наистина така поддържам тонус и се чувствам по-добре (та не ми приемай думите за някаква супер експертна оценка)

пп а гледам тука има някаква дискусия сутрин/вечер... няма най-добре, има как ти се чувстваш най-добре. Организмът ти си знае от какво има нужда и кога е най-активен. Аз сутрин физически не мога да свърша нищо... просто съм от хората, който не спят през нощта, а сутрин са неадекватни. Също така нямам проблеми до късен следобяд да не ям и въпреки това да се натоварвам физически, просто имам много добър метаболизъм... та прави така, както се чувстваш най-добре ;)
Изображение

krum_strashni

Мнениеот krum_strashni » 02 апр 2014 12:56

boabbb написа:
krum_strashni написа:

Офтопик:

Пише се виСшист :lol: А иначе ако ядеш по 10 пъти на ден има да чакаш да подейства фитнеса :lol: :lol:

Офтопик:
Той е визшист.

Върни се в “Свободна зона”