Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
fearbless написа:Как мислите с тия игра4и дали Левски ще може да направи равен или поне победа с минималното 1-0? Моля да пиштат само Левскари!!!![]()
stani_ls написа:Както каза колегата преди мен това няма да е мач на живот и смърт а просто контрола с класен тим в която ще разберем коя фаза на шампионската лига най ни приляга ! Според мен в мача с Вердер ще направил един селски X от рода на 3-3 ! Но противно на всички експерти смятам че тимът ни и доста качествен в момента стимул за игра ще придава и факта че за всеки пост се борят по 3-ма което ще накара всеки играч да се раздава докрай ! Нека сме реалисти ясно е че в каквато и група да влезем шанса да продължим в Шампионската е минимален заради наличието на отбора от огромна класа ! Доста хора се съмняват че дори бихме стигнали до там , не казвам че е сигурно класирането за групите но реално погледнато с този тим можем да преодолеем само 3-4 клуба с който можем да се срещнем ! За мен това са Андерлехт , Базел , Шахтьор Донецх и Фенербахче
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта