От скоро по каналите им вървят двете първенства.
Преди малко свърши Спортинг - Порто, а утре ще дават Насионал - Бенфика
Булсатком ще излъчва Португалското и Руското
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Булсатком ще излъчва Португалското и Руското
Нямам Булсат,а и не ми пука за двете първенства 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Балкански Орел
- Контакти:
Браво, ще гледаме Манолката, Попето и Миланката.И то в HD.
- ihalamadrid
- Контакти:
Лично булсатком ме радва най-много заради Примиера и че мога да следя Реал без да търся линкове в нета, но само това!
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

Булсат за пореден път се доказват като "най-футболния" оператор. Предават най-много първенства и мачове. +F1 + супер много тенис +баскетбол(май, не съм сигурен защото не се интересувам от този спорт).
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
едва ли ще има интерес 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
На МСАТ ми е предоволно! Мога да следя всички първенства от топ 5 + Холандия, Русия, Португалия,че дори и Сърбия! Доста чужди спортни канали има! Онзи ден докато се играеха късните мачове от Лига Европа случайно попаднах на Sky Calcio, където приоритетно вървеше Ювентус-Фиорентина, но при интересни събития включваха веднага картина от другите срещи!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Булсата ги махнах понеже не предлагаха Модули, с които да гледам по-качествена телевизия и без грозните чинии, приемници и дистанционни. Сега не знам, дали са пуснали.. Но иначе, който има възможност горещо му препоръчвам да си закупи такъв модул и ще се прероди! 

- bastuna2003
- Контакти:
RedeviL написа:Булсата ги махнах понеже не предлагаха Модули, с които да гледам по-качествена телевизия и без грозните чинии, приемници и дистанционни. Сега не знам, дали са пуснали.. Но иначе, който има възможност горещо му препоръчвам да си закупи такъв модул и ще се прероди!
Ще дадеш ли малко повече информация на незапознатите

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]