Стадионите в Англия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Стадионите в Англия
Здравейте реших да потърся мнения и инфо от хората ходили в англия , тъй като ще ходя лятото на екскурзия в няколко държави една от които е англия и ме интересува дали може да се влезе на празен стадион просто да си направиш снимка и дали се плащат някакви пари и да ще бъда много благодарен 

Левски София 1914
-
Re: Стадионите в Англия
У сЕко село има стадион мое се ненемАш на воля. 

- KOPScousers
- Контакти:
Предполагам, че се плащат някакви пари... Но за няколко снимки, определено няма да искат много, поне така мисля. Един познат ходи на Стамфорд Бридж докато беше на почивка в Лондон и не е споменавал нищо за пари. 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:Предполагам, че се плащат някакви пари... Но за няколко снимки, определено няма да искат много, поне така мисля. Един познат ходи на Стамфорд Бридж докато беше на почивка в Лондон и не е споменавал нищо за пари.
Защото аз главно заради стадионите отивам на тази екскурзия

Левски София 1914
-
Зависи , на кой стадион искаш да отидеш?
James Beattie написа:Зависи , на кой стадион искаш да отидеш?
Уембли и Стамфорд Бридж
Левски София 1914
-
vlad442 написа:James Beattie написа:Зависи , на кой стадион искаш да отидеш?
Уембли и Стамфорд Бридж
На Уембли е лесно. Има мачове, които не са особено посетени и може да се снимаш след мача, ако искаш да е на празен стадион. Още другата седмица има финал там , за ФА Трофи -
23 March 2014
Gosport Borough v Cambridge United
Wembley Stadium, London
Може да идеш и след два-три месеца на финала за плейофите в Конференцията или другите плейофи - Лига 1 , 2 или Чемпиъншип.
- SuperSpurs
- Контакти:
Доколкото знам има платени обиколки на стадионите с посещение на зали, игрище и т.н. Тези посещения се осъществяват с предварително закупен билет (мисля около 15 паунда беше) и не са всеки ден. Поне при Тотнъм е така. По едно време имаше опция за сериозно доплащане и можеш да обядваш с футболистите например.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you