Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
boabbb написа:Здравейте, колеги, интересно ми е какво ви е мнението за първите мачове от елиминациите в Шампионската лига. Аз лично не съм изненадан от резултатите, но съм крайно разочарован от меко казано неадекватните съдииски решения, които предрешиха изходите на най-интересните мачове още през първото полувреме. Мисля, че заедно с напредването на футбола и увеличаването на скоростта на игра, е добре да бъдат направени и корекции в съдииството, тъй като в този му вид, то е крайно неадекватно на футбола, който се играе, а от това губи само зрелищетоЗа пример мога да дам хокея, в който има видеоповторения на спорните ситуации и както виждате не играят по цяла нощ
fcb_bg написа:boabbb написа:Здравейте, колеги, интересно ми е какво ви е мнението за първите мачове от елиминациите в Шампионската лига. Аз лично не съм изненадан от резултатите, но съм крайно разочарован от меко казано неадекватните съдииски решения, които предрешиха изходите на най-интересните мачове още през първото полувреме. Мисля, че заедно с напредването на футбола и увеличаването на скоростта на игра, е добре да бъдат направени и корекции в съдииството, тъй като в този му вид, то е крайно неадекватно на футбола, който се играе, а от това губи само зрелищетоЗа пример мога да дам хокея, в който има видеоповторения на спорните ситуации и както виждате не играят по цяла нощ
Трябва явно пак да предават мачовете с 2-3 камери както навремето, за да спрат тези мрънкания. Реферските грешки не са от вчера, винаги си ги е имало. Напреднаха технологиите, не че футбола се играе с 200 км/ч по-бързо. Но за мен нито 1 технология не може да реши спорните моменти в играта, без да има радикални промени в самата игра.
Иначе не виждам какво толкова са свирили реферите, като уж на бутнатите Барса и Байерн си им спряха по 1 дузпа и отгоре.
boabbb написа:Колега, с тебе няма смисъл да се спори, ти си крайно заблуденЩе те питам само 1 нещо за твоя голям отбор - Случайно ли е, че когато се закучи мач на Барса, има или дузпа, или червен картон или пък и двете за другия отбор
Байерн си е Байерн и според мен нямаше нужда от подобна помощ, а като ви ги изтеглят за четвъртфинала, ще гледате 2-ра серия на известния филм "Седморката на Блейк "
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
fcb_bg написа:boabbb написа:Колега, с тебе няма смисъл да се спори, ти си крайно заблуденЩе те питам само 1 нещо за твоя голям отбор - Случайно ли е, че когато се закучи мач на Барса, има или дузпа, или червен картон или пък и двете за другия отбор
Байерн си е Байерн и според мен нямаше нужда от подобна помощ, а като ви ги изтеглят за четвъртфинала, ще гледате 2-ра серия на известния филм "Седморката на Блейк "
![]()
Споко бе, трол, недей да спориш. Байерн си е Байерн, ама рефера сгрешил и предрешил мача. Е как да те разбирам сега? Ква помощ, фаулират Робен, който си спря топката. Как изобщо може да се говори за реферска грешка в случая?
На Барса рефера им помогна, като не им свири дузпа. Щото Сити ги мачкаха, нищо, че всичко по-интересно което направиха отпред първото полувреме дойде с любезното съдействие на обичайния заподозрян Валдес.
Абе извинявай, ти не си трол. Чист хейтак си!
Да добавя - Пелегрини ревна срещу рефера, а защо? Защото имал да си връща на Барса заради спестените 2 дузпи срещу Милан. Е уж само подпирали Барса мама му стара....
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта