Мачовете в България да се играят в по-хладно време!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Мачовете в България да се играят в по-хладно време!
Здравейте аз съм нов в форума и искам да напишя една тема която касае всички и най-вече БФС.Темата е:От другият сезон мачовете в България да не се играят в такова топло време ами след 18 00 или 19 00 часа.Моляви направете нещо това да стане факт и наистина вече футбол да се играе в по-хладно време.
Re: Мачовете в България да се играят в по-хладно време!
Ако всички стадиони имаха осветление, никакъв проблем мачовете да се играят към 20:00, 21:00ч. Но да не забравяме и фактора ТВ!
- Red_champions
Може би примерно мачовете в родното първенство от май месец да се играят от 19:00 примерно,но преди това не си струва.Примерно през ноември ми е най-добре,когато мочовете са от 16:00 или 17:00 примерно 

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
НЯМА НАЧИН.и другият сезон пак ще е по-същото време.заради тв.само гледайте къакъв хаос ще настане в програмата ако някой от отборите влезе в групите.тогава шоуто ще е уникално.в последният момент ще се решава кога да се играят мачовете.............
Red_champions написа:Може би примерно мачовете в родното първенство от май месец да се играят от 19:00 примерно,но преди това не си струва.Примерно през ноември ми е най-добре,когато мочовете са от 16:00 или 17:00 примерно
4 пъти примерно в 2 реда и половина изречение ПРИМЕРНО хахаха

Върни се в “Футбол - България”