Направих такава тема и за есенния полусезон така,че беше редно да направя и за пролетния.Състава се избира по схемата 4-4-2.Ето и моят вариянт
-----------------------------------------------Кирил Акалски--------------------------------------------------
---С.Манолев-----------------Ю.Рабех-----------------------Т.Дяков------------------В.Дзаферович---
---Зе Соарес----------------А.Александров---------------Владимир Гаджев------------------Дока-----
---------------------------------Д.Тасевски------------------М.Камбуров-----------------------------------
Най-добрите 11 на пролетния полусезон
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Най-добрите 11 на пролетния полусезон
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- smash_the_reds
Re: Най-добрите 11 на пролетния полусезон
забравил си и юношите от левски
махни Дока и включи Гонзо
Индианец написа:махни Дока и включи Гонзо
Не се ограничавай.Махни всички , които не са от Левски и сложи тяхни играчи...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- WALENTINAAA
- Контакти:
Ехх , тук мисля че трябва да включим Ванката от чирвените без емблема 

Не,сложи целия отбор на червените говеда,постигнал извънземния рекорд от 10 поредни купени победи!
- Sagittarius
----------------------------------------------Акалски-----------------------------------------------
----Манолев------------Т.Дяков-----------Ал.Александров-----------------------В.Минев...
--Даксон Да Силва-------Гаджев------------Кривия-------------------------Й.Юруков......
---------------------------------------М.Камбуров-----------------------------------------------
-------------------------------Г.Иванов----------------------------------------------------------
----Манолев------------Т.Дяков-----------Ал.Александров-----------------------В.Минев...
--Даксон Да Силва-------Гаджев------------Кривия-------------------------Й.Юруков......
---------------------------------------М.Камбуров-----------------------------------------------
-------------------------------Г.Иванов----------------------------------------------------------
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
WALENTINAAA написа:Ехх , тук мисля че трябва да включим Ванката от чирвените без емблема
Не така грубо

- WALENTINAAA
- Контакти:
SkArY_9 написа:WALENTINAAA написа:Ехх , тук мисля че трябва да включим Ванката от чирвените без емблема
Не така грубо
Нищо лошо несъм казала

Върни се в “Футбол - България”