Попаднах на някакво безумно мероприятие във Фейсбук - https://www.facebook.com/eastrubbish?fref=ts
Някаква самозвана групичка актьорчета, за които никой не чувал и няма и да чуе, си позволява на ни нарича "Боклуците от Източна Европа". Е, докога, ще търпим сами да се унижаваме, бива народопсихология, бива, ама чак пък толкова. Просто ми не търпя вече някакви пишлемета на ме слагат под общ знаменател само за да се подмазват на западняците, които вероятно им дават пари за това. Режисьорът им е германец все пак. Зле сме и винаги ще сме, може да не сме изгубили битка, но винаги ще ни мачкат, щом не можем да си имаме достойнството. Какъв боклук съм аз?????? Потомък съм на хора, които са били велики, докато по техните земи още не е имало следа от разум. Нещастници жалки. Ей затова умрях от кеф Пиронкова като натупа това грухтящо говедо Кербер. Кой е боклука сега, питам, г-н Режисьора и мазни чуждопоклонни актьорчета. Махайте се, щом не ви харесва, ходете да миете чинии и кенефи, щом мислите, че сме боклуци. Само да ви кажа, че който е боклук тук, ще си остане боклук и там. Недорасляци. Прав ви път!!!!!
Докога???Представление "Ние сме боклуците от Източна Европа"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Докога???Представление "Ние сме боклуците от Източна Европа"
Ами какви сме
Нали държите циганите да са българи
Ей това ни чака 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Ювиги_Дуло написа:Попаднах на някакво безумно мероприятие във Фейсбук - https://www.facebook.com/eastrubbish?fref=ts
Някаква самозвана групичка актьорчета, за които никой не чувал и няма и да чуе, си позволява на ни нарича "Боклуците от Източна Европа". Е, докога, ще търпим сами да се унижаваме, бива народопсихология, бива, ама чак пък толкова. Просто ми не търпя вече някакви пишлемета на ме слагат под общ знаменател само за да се подмазват на западняците, които вероятно им дават пари за това. Режисьорът им е германец все пак. Зле сме и винаги ще сме, може да не сме изгубили битка, но винаги ще ни мачкат, щом не можем да си имаме достойнството. Какъв боклук съм аз?????? Потомък съм на хора, които са били велики, докато по техните земи още не е имало следа от разум. Нещастници жалки. Ей затова умрях от кеф Пиронкова като натупа това грухтящо говедо Кербер. Кой е боклука сега, питам, г-н Режисьора и мазни чуждопоклонни актьорчета. Махайте се, щом не ви харесва, ходете да миете чинии и кенефи, щом мислите, че сме боклуци. Само да ви кажа, че който е боклук тук, ще си остане боклук и там. Недорасляци. Прав ви път!!!!!
Ами ще трябва да те слагат под общ знаменател, защото очевидно не разбираш за какво става дума...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
През 2013г какъвто имидж
създадеш,като такъв ще те приемат.Ако мрънкаш,че първенството ти е слабо и другите ще го приемат за такова,ако се хвалиш,че е силно ще е такова и те така за всичко 

-
- Контакти:
dodo7271 написа:Ювиги_Дуло написа:Попаднах на някакво безумно мероприятие във Фейсбук - https://www.facebook.com/eastrubbish?fref=ts
Ами ще трябва да те слагат под общ знаменател, защото очевидно не разбираш за какво става дума...
Ами ще ме светнеш ли, щом си толкова наясно

Представление "с подкрепата на Гьоте институт"

-
- Контакти:
tomba написа:През 2013г какъвто имиджсъздадеш,като такъв ще те приемат.Ако мрънкаш,че първенството ти е слабо и другите ще го приемат за такова,ако се хвалиш,че е силно ще е такова и те така за всичко
Именно, за това говоря. Как да ни приемат насериозно, като сами се унижаваме, КАК?
Ювиги_Дуло написа:tomba написа:През 2013г какъвто имиджсъздадеш,като такъв ще те приемат.Ако мрънкаш,че първенството ти е слабо и другите ще го приемат за такова,ако се хвалиш,че е силно ще е такова и те така за всичко
Именно, за това говоря. Как да ни приемат насериозно, като сами се унижаваме, КАК?[/q
Пример,когато спрат да ни облъчват с това,че сме най-зле,защото има и къде по-зле в Европа.
-
CTAHKO написа:Ами какви смеНали държите циганите да са българи
Ей това ни чака
Братле, по-добре да се българеят, от колкото да се турчеят.
И на мен ми се иска да ги няма, въобще, но няма как да го постигнем.
Или поне не, без да предизвикаме някой да ни сипва бомби върху главите.

Та остава единственото правилно нещо - да ги направим българи, ама не само на думи.
На тези индивиди трябва да им е ясно, че ако не говорят и пишат добре на български, няма да имат читаво бъдеще.
А също и ако се казват Хасан, Айше, Мюмюн... И т.н.

-
Ювиги_Дуло написа:tomba написа:През 2013г какъвто имиджсъздадеш,като такъв ще те приемат.Ако мрънкаш,че първенството ти е слабо и другите ще го приемат за такова,ако се хвалиш,че е силно ще е такова и те така за всичко
Именно, за това говоря. Как да ни приемат насериозно, като сами се унижаваме, КАК?
За съжаление националният нихилизъм е добре развит сред никак не-малка част от обществото ни..
Но аз свързвам това с абсолютните простотии, които се изучават по история от години.
Ювиги_Дуло написа: Само да ви кажа, че който е боклук тук, ще си остане боклук и там.
Точно така и обратно