Най-хубавите години от нашия живот

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Най-хубавите години от нашия живот

Мнениеот grasiani » 18 дек 2013 13:31

Тhe Best Years of Our Lives е забавно шоу, което сравнява най-запомнящите се моменти от предишните десетилетия и ги представя пред публика от тийнейджъри, които дори не са били родени през тези десетилетия. Те оценяват и гласуват според собствените си стандарти. Сексапилен водещ представя десетилетията чрез популярни филмови клипове, емблематични реклами, исторически заглавия и незабравими модни прищевки. Всеки епизод на „Най-хубавите години от нашия живот“ съчетава незабравимо история и развлечение с тръпката от състезанието, защото различните гости-знаменитости правят всичко възможно да представят своето десетилетие на скептичните тийн-съдии. Кое десетилетие ще победи?
Първия епизод ще се излъчи на 31 декември от 21.00 часа по БНТ1.
Ясни са и водещите Владимир Пенев и Александър Сано по извстен като Косъма от сериала Под прикритие .
Състезанието ще се излъчва всяка седмица в продължение на 3 месеца. Идеята е да се избере най-доброто десетилетие от 50-те години на миналия век досега.
Периодите ще се представят от отбори с актьори, певци и други известни личности.
Интересно е младите които отричат почти всичко какви оценки ще дадат за тези отминали години.Като знам мнението и на моите 2 тийнейджърки вкъщи , а и на по младите съфорумци тук за ретро годините както за модата киното телевизията , и музиката, те нещата се изясняват.Иначе моето мнение като човек живял в 4 десетилетия и имайки доста информация за 2 в които не съм живял, смятам ,че 80 -години са най-хубавите като цяло изобщо във всички сфери и като усещане.Тука поставям уточнение, че не става въпрос за политика , а няма място за такова говорене, има се друго в предвид и всякакви споделяния и мисли за политика нямат място ,така че разни безкомпромисни и други шарлатани да не тръгват по политическа линия.
Казвайте споделяйте кои според вас или ваши наблюдения или от това което сте чували, чели , от тези години са били най-хубави.Става въпрос за от 50 -те до сега.И така Най-хубавите години от нашия/вашия живот.
Последна промяна от grasiani на 18 дек 2013 14:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Най-хубавите години от нашия живот

Мнениеот wannabe » 18 дек 2013 13:42

Най-хубавите ми години са от 2007 насам 8-) Лични наблюдения - свобода на пътуване най-вече! Това ти дава възможност да сравняваш, а от сравнението/дебата се ражда истината :!:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 дек 2013 13:44

Нещата са ясни. Всяко десетилетие е по-добро от предходното. И това не е за последните 50-60 години, а откакто съществува светът. Много хора имат някаква носталгия към миналото, в което няма нищо лошо, но това не прави тогавашния живот най-добър. Фактите са си факти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 дек 2013 13:46

Няма съмнение - 80-те ;) Въпреки, че съм роден в края им, годините на истинския футбол, най-силните времена на големи рок легенди, морето на Златните и Слънчев бряг, с чужденки, ама не дебели германки или британки, а само качествено месо :lol: - чехкини, рускини и т.н. Яките американски екшъни с младите Арнолд и Слай, най-голямата популярност на т.нар. "американска мечта". Диското е пробило в България, имаме Сузи Куатро и Крис Норман за Нова Година, а Стефан Данаилов пее "Comment ca va" 8-) .
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 дек 2013 13:52

wannabe написа:Най-хубавите ми години са от 2007 насам 8-) Лични наблюдения - свобода на пътуване най-вече! Това ти дава възможност да сравняваш, а от сравнението/дебата се ражда истината :!:

Допуснал си правописна грешка
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 18 дек 2013 13:58

Извинявам се че съм допуснал правописна грешка donDiego :oops: Можеше да споделиш къде е поне :evil:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 дек 2013 14:01

Tommi написа:Нещата са ясни. Всяко десетилетие е по-добро от предходното. И това не е за последните 50-60 години, а откакто съществува светът. Много хора имат някаква носталгия към миналото, в което няма нищо лошо, но това не прави тогавашния живот най-добър. Фактите са си факти.

Ами посочи някои, недей като един известен форумен трол само да повтаряш думата "факт", защото започва да се изтърква вече от много употреба. 8-) Или искаш да кажеш, че предпочиташ да си на 60 като мен, вместо на 20-30!?... 8-)
Лично за мен най-хубавите и безгрижни години от моя живот бяха годините в гимназията и института, значи периодът 1968 - 1980 (без двете години в казармата). :)
П.П. Между другото, след кратка справка установих - ти беше написал преди около година във форума, че 2012 година е била много лоша за теб, как си изкарал изобщо преди това!?... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 дек 2013 14:05

wannabe написа:Извинявам се че съм допуснал правописна грешка donDiego :oops: Можеше да споделиш къде е поне :evil:

В подписа, годините са 77, не са 86 ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 18 дек 2013 14:08

donDiego написа:
wannabe написа:Извинявам се че съм допуснал правописна грешка donDiego :oops: Можеше да споделиш къде е поне :evil:

В подписа, годините са 77, не са 86 ;)

И на тебе не ти е лесно колега 8-)
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 18 дек 2013 14:18

Моите са детските ми години, през 70-80', а в личен и семеен аспект от 2000 до сега

Върни се в “Свободна зона”