Тhe Best Years of Our Lives е забавно шоу, което сравнява най-запомнящите се моменти от предишните десетилетия и ги представя пред публика от тийнейджъри, които дори не са били родени през тези десетилетия. Те оценяват и гласуват според собствените си стандарти. Сексапилен водещ представя десетилетията чрез популярни филмови клипове, емблематични реклами, исторически заглавия и незабравими модни прищевки. Всеки епизод на „Най-хубавите години от нашия живот“ съчетава незабравимо история и развлечение с тръпката от състезанието, защото различните гости-знаменитости правят всичко възможно да представят своето десетилетие на скептичните тийн-съдии. Кое десетилетие ще победи?
Първия епизод ще се излъчи на 31 декември от 21.00 часа по БНТ1.
Ясни са и водещите Владимир Пенев и Александър Сано по извстен като Косъма от сериала Под прикритие .
Състезанието ще се излъчва всяка седмица в продължение на 3 месеца. Идеята е да се избере най-доброто десетилетие от 50-те години на миналия век досега.
Периодите ще се представят от отбори с актьори, певци и други известни личности.
Интересно е младите които отричат почти всичко какви оценки ще дадат за тези отминали години.Като знам мнението и на моите 2 тийнейджърки вкъщи , а и на по младите съфорумци тук за ретро годините както за модата киното телевизията , и музиката, те нещата се изясняват.Иначе моето мнение като човек живял в 4 десетилетия и имайки доста информация за 2 в които не съм живял, смятам ,че 80 -години са най-хубавите като цяло изобщо във всички сфери и като усещане.Тука поставям уточнение, че не става въпрос за политика , а няма място за такова говорене, има се друго в предвид и всякакви споделяния и мисли за политика нямат място ,така че разни безкомпромисни и други шарлатани да не тръгват по политическа линия.
Казвайте споделяйте кои според вас или ваши наблюдения или от това което сте чували, чели , от тези години са били най-хубави.Става въпрос за от 50 -те до сега.И така Най-хубавите години от нашия/вашия живот.
Най-хубавите години от нашия живот
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Най-хубавите години от нашия живот
Последна промяна от grasiani на 18 дек 2013 14:45, променено общо 1 път.
Re: Най-хубавите години от нашия живот
Най-хубавите ми години са от 2007 насам
Лични наблюдения - свобода на пътуване най-вече! Това ти дава възможност да сравняваш, а от сравнението/дебата се ражда истината 

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Нещата са ясни. Всяко десетилетие е по-добро от предходното. И това не е за последните 50-60 години, а откакто съществува светът. Много хора имат някаква носталгия към миналото, в което няма нищо лошо, но това не прави тогавашния живот най-добър. Фактите са си факти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Няма съмнение - 80-те
Въпреки, че съм роден в края им, годините на истинския футбол, най-силните времена на големи рок легенди, морето на Златните и Слънчев бряг, с чужденки, ама не дебели германки или британки, а само качествено месо
- чехкини, рускини и т.н. Яките американски екшъни с младите Арнолд и Слай, най-голямата популярност на т.нар. "американска мечта". Диското е пробило в България, имаме Сузи Куатро и Крис Норман за Нова Година, а Стефан Данаилов пее "Comment ca va"
.

Леевски, оле

wannabe написа:Най-хубавите ми години са от 2007 насамЛични наблюдения - свобода на пътуване най-вече! Това ти дава възможност да сравняваш, а от сравнението/дебата се ражда истината
Допуснал си правописна грешка
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Извинявам се че съм допуснал правописна грешка donDiego
Можеше да споделиш къде е поне 

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- Captain Stottlemeyer
Tommi написа:Нещата са ясни. Всяко десетилетие е по-добро от предходното. И това не е за последните 50-60 години, а откакто съществува светът. Много хора имат някаква носталгия към миналото, в което няма нищо лошо, но това не прави тогавашния живот най-добър. Фактите са си факти.
Ами посочи някои, недей като един известен форумен трол само да повтаряш думата "факт", защото започва да се изтърква вече от много употреба.

Лично за мен най-хубавите и безгрижни години от моя живот бяха годините в гимназията и института, значи периодът 1968 - 1980 (без двете години в казармата).

П.П. Между другото, след кратка справка установих - ти беше написал преди около година във форума, че 2012 година е била много лоша за теб, как си изкарал изобщо преди това!?...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
wannabe написа:Извинявам се че съм допуснал правописна грешка donDiegoМожеше да споделиш къде е поне
В подписа, годините са 77, не са 86

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
donDiego написа:wannabe написа:Извинявам се че съм допуснал правописна грешка donDiegoМожеше да споделиш къде е поне
В подписа, годините са 77, не са 86
И на тебе не ти е лесно колега

88 години СЛАВА

Моите са детските ми години, през 70-80', а в личен и семеен аспект от 2000 до сега