ЦСКА ПРАВИ ПРЕДСТАВЯНЕ СРЕЩУ...СЕБЕ СИ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 24 юли 2008 12:35

Ники Александров, Холандия 24 юли 2008 12:30

ЦСКА прави представяне срещу...себе си

Неи и Макриньос могат да се окажат противници на терена

За първи път от много години насам, представянето на ЦСКА преди началото на всеки нов сезон на ст.”Българска армия” няма да бъде в контрола срещу друг противник.

От щаба на „червените” са преценили, че в средата на следващата седмица могат да представят новите играчи и целия тим преди спаринг мач между ЦСКА и ЦСКА. Казано по друг начин, Димитър Пенев ще раздели цялата си група налични играчи на два отбора, като едните облекат титулярния, а другите резервния екип.

От „Армията” обосноваха това свое решение с две причини. Най-напред е дошла преценката, че след всички събития в клуба в последните два месеца, сега не е най-удачния вариант за някакво по мащабно представяне и откриване на сезона. Самият Пенев пък допълни, че дори да се намери някои по-слаб противник за контрола, то той няма да бъде по-стойностен от който и да е от двата „червени” състава на терена.

На този етап съществува съвсем минимален шанс в крайна сметка да се уреди спаринг с втородивизонен тим, но засега от ЦСКА са по-склонни на варианта, който вече са решили. От лагера на шампионите в Холандия заявиха още, че официалното представяне може да се получи и няколко дни по-късно на ст. „В.Левски”, когато след края на мача с Литекс, играчите минат с купата в ръка пред своите феове.

е това ако не е онанизъм - здраве му кажи! да се представяш със / и пред себе си :D
ние с тебе си прекарахме много добре, когато аз си бях сам... :D :D

ss_killer
Контакти:

Re: ЦСКА ПРАВИ ПРЕДСТАВЯНЕ СРЕЩУ...СЕБЕ СИ

Мнениеот ss_killer » 24 юли 2008 12:58

до там ли стигна вече да не могат да организират приятелска среща за откриване на сезона
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 юли 2008 13:32

Не виждам това да е проблем.Какво значение има с кой ще играят-тай или иначе най-много някои от Б гр да се намери ама то по-добре сами да си играят.
ИСТИНСКОТО ПРЕДСТАВЯНЕ ЩЕ Е СРЕЩУ ЛИТЕКС ЗА СУПЕРКУПАТА.(С ТИТЛАТА)
Изображение

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 24 юли 2008 14:10

не слагайте тигана на печката,докато рибата е още в морето не си мислете че Мъри ще даде така титлата не се заблуждавайте

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 юли 2008 14:26

Не е нужно да я дава-ние сами ше си я вземем!!
Изображение

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 24 юли 2008 14:28

надеждата умира последна, казват. и според мен литекс са с класи над червените дрипльовци, но пък, хей за това е футбола - няма логика и всичко е възможно. принципно като гледам мачове в които не участва моя отбор съм за по-големите загубеняци. в случая тоталния аутсайдер е ясен, но ще наруша традицията и ще викам за ъмммм... как беше? селската тиква от бостана. но пожелавам успех и на двата отбора. дано не се получи поредния отвратително грозен мач за тая суперкупа, че последните години се нагледахме на доста ужасни мачове.

zurgame

Мнениеот zurgame » 24 юли 2008 15:26

кoito e istinski fen na cska fa flezne

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 24 юли 2008 16:24

свалете червените очила,фаворит в този мач е Литекс,голям успех за вас ще бъде да завършите X в редовното време ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

red man
Контакти:

Мнениеот red man » 24 юли 2008 16:45

MNOGO DOBRE NAPRAVIXA S PREDSTAVYANETO PO DOBRE DA VIDIM VSI4KI V IGRA OTKOLKOTO SAMO POZNATITE LICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEWCKI- VERDER-17 XAXAXAXA 6TE VIKAM ZA GERMANCITE

Върни се в “ЦСКА”