Въпрос до всички които мразят футболните ни управници

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

boian1983
Контакти:

Въпрос до всички които мразят футболните ни управници

Мнениеот boian1983 » 15 окт 2013 10:38

Въпросът ми е породен от това кото чета във форумите най- вече за последните събития в Левски, за обединението на двата бургаски клуба, за управлението на този или онзи клуб.Наблюдавам, че все повече злоба има във хората. Преди просто не харесвахме някой, сега вече го мразим и държим да го покажем показно. Преди се бъзикахме един друг за весело, сега вече се подиграваме на хората. И най- вече с появата на интернета, вече най- обичаме да „хейтваме” по всякакви теми. В този ред на мисли въпросът ми е, може ли всеки който не харесва някой или някое управление във футбола ни, да направи някакво конструктивно решение според това което не му харесва, като да бъде реалистично разбира се. Окей хипотетично се маха нехаревания от вас, треньор, управник или собственик на любимия ви клуб ( за Левски, ЦСКА, Локо Пд и Нефтохимик май въобще не е хипотетично, и то най- вече благодарение на много от вас пишещите в тези форуми според мен ), а от там какво е вашето мнение за решение на проблема, кой кого да замести, какво да се промени и т.н. ако въобще съшествува клуба след едно напускане на важен човек от клуб. Много е лесно да махнеш някого или да казваш какво не ти харесва, а много по- трудно е да намираш решение на проблема.

favaca8888
Контакти:

Re: Въпрос до всички които мразят футболните ни управници

Мнениеот favaca8888 » 15 окт 2013 13:04

Решението е следното.
Всички босове на клубовете се вкарват в затвора за укриване на данъци.
Имуществото им се разпродава в полза на държавата.
Първенството става държавно, като това в САЩ.Как се управляват клубовете там, можеш да се поинтересуваш в нета.
С парите на мафиотите се строят стадиони, терени и бази.
22 отбора с максимум 3 чужденци вкл. и от ЕС в А група.Всеки разчита на собствени кадри, никакви трансфери.
На мнение съм че продуктът ще е атрактивен и при хубави стадиони и маркетинг ще носи солидни печалби.
БФС примерно като върховен собственик на всички клубове ще назначава президенти на клубовете , които просто ще вършат работа.Парите от тв права, спонсори и т.н. се разпределят за заплати и т.н. за клубовете и играчите.
Примерно заплата в А група 2 000 лв. на играч, на Б група 1 000 лв. и т.н.
Звучи комуниетническо, но САЩ от 1994 г. насам не пропускат световно , значи дава схемата резултат. 8-)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 окт 2013 13:08

Много добре казано, абсолютно същото е отношението ми към протестите.
Аз винаги когато критикувам някого се аргументирам какво не харесвам в него и защо трябва да се махне и доста предложения аз лично съм отправял.
Например Гуардьола - защото разбива една добре смазана машина. Алтернативата: Юп да беше останал още година-2 или Хитцфелд да дойде след световното.
Иво Тонев - заради предполагаемите му връзки с ГЕРБ, защото е един ликвидатор, при неговото ръководство отборът само надолу върви. Алтернативата: ами аз лично не мисля че който и да е отбор има нужда от много шефове, според мен един Йовов към този момент е достатъчен. Колкото до треньора: аз подкрепях Йока до последно, сега пожелавам успех на триото, а иначе се надявам да видя някой ден на Герена Херо или Стефан Грозданов. Иначе за промени на най-високо ниво относно нормативната уредба в БФС също много често съм говорил. Задължителен минимален брой юноши в отбора, всички новопривлечени чужденци да са национали, евентуално таван на заплатите, ниски финансови изисквания за лицензиране за професионалния футбол и т.н. и т.н.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 окт 2013 13:15

Темата е много дълга, но трябва да се започне от върха.
БФС да няма нищо общо с организирането на първенството. Стриктно да се спазват изискванията за издаване на лиценз. Пълна финансова прозрачност в управлението на клубовете. Клубовете да станат АД и да имат фен-квота с право на глас. Ограничаване на броя чужденци и стимулиране на налагането на БГ момчета.
Изисквания за състоянието на тренеровъчната база на ДЮШ да залегнат като такива за издавне на лиценз. Професионални съдийски бригади с рейтингова система.
Изхвърляне на перачите на пари и мутрите от управлението на клубовете. Стадионите да отговарят на изискванията ( без изключения) и да се ограничи достъпа на лумпени и лица под въздействие на алкохол и опиати до тях.
В общи линии е това .... 4 години гратисен период и после ако трябва А група да е от 8 отбора, но истински.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 окт 2013 13:18

ФИФА и УЕФА не допускат държавна намеса във футбола.
Това за САЩ не знам откъде го изкопа, но е пълна глупост.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 15 окт 2013 13:19

Red_Neck написа: Клубовете да станат АД и да имат фен-квота с право на глас.

това не го ли гледахме миналата седмица :roll: . Работи :lol: :lol:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 15 окт 2013 13:20

Завист приятелю, всичко е завист! Това е най-отличителната черта на нашето племе. Казвам племе защото никога няма да еволюираме до толкова, че да се наречем народ. Как може някой да е по-успял от мен, да е постигнал нещо повече от мен? Единствената причина е той да е най-големия престъпник в тази държава. Как така ще спечели толкова пари, да не би да е по-умен, по-амбициозен, по-упорит от мен? Изключено! Няма друг начин освен да е крадец, лъжец, измамник и т.н. Така е защото сме затънали до уши в лайната на собствената си посредственост. И това което ни остава е да се опитаме да ги наклепаме и тях при всеки удобен случай. За жалост страхът и малодушието ни, не ни позволява да се изправим пред тях, затова форумът е арена на нашета битка. Тук ние не сме овцете, които сме навън. Тук ние сме лъвове! Защото не гледаме никой в очите. Ех, да имахме тази смелост и навън, да можехме да застанем пред тези хора, да ги погледнем и да им кажем ние кои сме, какво искаме и как ще го постигнем. Но как, като ние самите не знаем отговорите на тези въпроси.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 15 окт 2013 14:33

kikooo1912 написа:Завист приятелю, всичко е завист! Това е най-отличителната черта на нашето племе. Казвам племе защото никога няма да еволюираме до толкова, че да се наречем народ. Как може някой да е по-успял от мен, да е постигнал нещо повече от мен? Единствената причина е той да е най-големия престъпник в тази държава. Как така ще спечели толкова пари, да не би да е по-умен, по-амбициозен, по-упорит от мен? Изключено! Няма друг начин освен да е крадец, лъжец, измамник и т.н. Така е защото сме затънали до уши в лайната на собствената си посредственост. И това което ни остава е да се опитаме да ги наклепаме и тях при всеки удобен случай. За жалост страхът и малодушието ни, не ни позволява да се изправим пред тях, затова форумът е арена на нашета битка. Тук ние не сме овцете, които сме навън. Тук ние сме лъвове! Защото не гледаме никой в очите. Ех, да имахме тази смелост и навън, да можехме да застанем пред тези хора, да ги погледнем и да им кажем ние кои сме, какво искаме и как ще го постигнем. Но как, като ние самите не знаем отговорите на тези въпроси.

По точно едва ли може да се каже!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 15 окт 2013 15:57

favaca8888 написа:Решението е следното.
Първенството става държавно, като това в САЩ.Как се управляват клубовете там, можеш да се поинтересуваш в нета.
22 отбора с максимум 3 чужденци вкл. и от ЕС в А група.Всеки разчита на собствени кадри, никакви трансфери.
На мнение съм че продуктът ще е атрактивен и при хубави стадиони и маркетинг ще носи солидни печалби.
БФС примерно като върховен собственик на всички клубове ще назначава президенти на клубовете , които просто ще вършат работа.Парите от тв права, спонсори и т.н. се разпределят за заплати и т.н. за клубовете и играчите.
Звучи комуниетническо, но САЩ от 1994 г. насам не пропускат световно , значи дава схемата резултат. 8-)

Аланкулу, ти гледал ли си мач от тамошната лига? Виждал ли си колко безумно идиотско им е първенството, как всичко е наредено, как "лигата" ти казва колко пари да харчиш и кого да купуваш! Какви са тези 2000 лв.? Какви глупости говориш? Проблема не е в организацията на първенството, не е в заплатите, а в постоянната лакомия на "футболните" хора! Вместо да работят здраво 3-4-5 години, да влагат, да събират народна любов :lol: те седят и смучат докато кръвта свърши! Ние много често говорим за "модел", да видим от запада, но никой не гледа където трябва!
Лудогорец за 3 години сериозна работа и финансиране, къде са сега? Къде ще са след още 3 години? Там където ЦСКА и Левски за 10 пъти повече пари не могат да стигнат.
Изображение

pomiqr35

Мнениеот pomiqr35 » 15 окт 2013 18:27

favaca8888 написа:Решението е следното.

1. Това първо не трябва ли да се докаже?

1. Първенството става държавно и УЕФА ни иззхвърла от турнирите си. Поинтересувай се от зкаоните, момче. Първенството в САЩ не е държавно. Чел и неодразбрал. ЛА Галакси вероятно имат по-голям бюджет от цялата "А" група.

22 отбора с максимум 3 чужденци вкл. и от ЕС в А група.
1. Ко, не!?
2. Като понаучиш законите ще разбереш колко чужденци от ЕС могат да играят в "А" група.
3. 22 отбора! Болен ли си. Кое е това елитно първенство с 22 отбора?

Всеки разчита на собствени кадри, никакви трансфери.

1. Мухахаха. Това и в КНДР го няма

На мнение съм че продуктът ще е атрактивен и при хубави стадиони и маркетинг ще носи солидни печалби.БФС примерно като върховен собственик на всички клубове ще назначава президенти на клубовете , които просто ще вършат работа.

1. Как 22 селски отбора ще носят печалби, че и в Европа няма да ги допускат да играят?
2. Много ми е интересно тези отбори в кой европейски турнир ще ги допуснат

1. Ако искаш и за 200 лв. да играят! Толкова атрактивно ще стане първенството, че никой няма да участва в него. Как я виждаш тая работа някой до 35 години да рита за 2000 лв.? Пари за обезболяващи инжекции от къде ще има тоя футболист като приключи с футбола? Като спреш да риташ и нямаш пари за лекарства знаеш какъв кеф е и краката ти какви са яки? Все едно им каза продавайте мачове всеки кръг.

1. Дори и като комунистическо не могат да се определят съжденията ти. Не пропускат, защото в тяхната зона футбола е на ниско ниво, а те вливат пак повече милиони в първенството си, отколкото ние в нашето.

Върни се в “Футбол - България”