Какъв искам да е моят Черно море и защо

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Какъв искам да е моят Черно море и защо

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2009 09:36

Навремето имаше един страхотен отбор на Милан,който аз въобще не харесвах,по простата причина че симпатизирам на Интер.По него време,когато играеха Бастен,Гулит,Рийкард,Барези,Малдини,да не изброявам всичките,в Италия целият техен футболен съюз работеха за интересите на Ювентус.Пращаха поръчкови съдии,опитваха се да колят Милан в полза на Юве,в пресата на Апенините постоянни атаки срещу Милан.И накрая какво?Ами Милан играеха на практика срещу всички в Италия,НО ПОБЕЖДАВАХА!Съдиите свиреха срещу тях дузпи,фалове около пеналта и куп други щуротии,но Милан си вкарваше винаги повече голове от противника,в много случаи по 3-4 на мач и печелеше.За ужас на италианските ,,правоверни".Такъв искам да е отбора на моето сърце Черно море.Мъжка игра,себераздаване,битка по целия терен и по време на целия мач,футбол изпълнен с майсторство и красота,когато е възможно!Да побеждават въпреки явните аванти на БФС в полза на ,,правилните" софийски отбори.Когато губят,да губят достойно,без рев и разнасяне по вестниците на даден мач седмици наред,както и правят в момента.И ако се наложи да се вадят разни моменти от мачовете играни срещу ревльовците,да се окаже че ощетен е бил отбора на Черно море,а не този срещу когото сме играли.Така го виждам аз футбола,такъв футбол искам да практикува Черно море и знам че всички фенове на морето мислят като мен.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Какъв искам да е моят Черно море и защо

Мнениеот more » 31 май 2009 09:48

Да и аз искам такъв Черно море като сегашния играещ добър футбол,себераздаващ се до последната минута и играещ честно срещите което със сигурност правим в последните години.Сега гледай какво става завистниците колко помия ще изсипят тука,но нека се пръскат от яд и следващите години.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Blue Radiotherapist
Контакти:

Мнениеот Blue Radiotherapist » 31 май 2009 10:01

Много си прав за Ювентус и съдийските подпирания и за вечно ощетявания през годините в Италия-Милан.Всичко обаче си проличава в Европа и Световната клубна купа където Милан е законодател.Причината е ,че Милан не е Италиански клуб в истинската си същност,а е основан от англичанин-Алфред Едуардс и от още няколко чужденци-скандинавци.Юве е основан от няколко богати италиански фамилии и винаги ще има привилегиите на Италианската футболна централа.Черно Море е симпатичен отбор,но преди да искаш да заприлича на Росонерите трябва време и постоянство в изявите,а не откъслечни сезони.Виждаме,че дори средняшкият отбор на Челси до преди 10-15 години много трудно се утвърждава сред грандовете и понася доста съдийски удари под кръста постоянно.Но Абрамович не се отказва и продължава да поддържа класата но отбора-това е най-важно и успехите неминуемо ще дойдат каквито и Норвежки съдии да се пращат-същото важи и за Морето.УЛТРАС ЛЕВСКИ.Довечера вдигаме титлата ако Гришата не се продаде както го е правил доста пъти през годините.ЛИТЕКС-ЦСКА 8-0.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2009 10:04

Тука за съжаление си прав.Само с пари желание не става.Трябва и традиции.Но за моя най-голяма радост,ние традиции си имаме и то много добри.Така че необходимите фактори за да стане морето фактор са налице!Въпреки някои настоятелни опити да ни свалят на земята.

Rosen_4erno more
Контакти:

Мнениеот Rosen_4erno more » 31 май 2009 10:46

Здравейте и аз искам моя отбор да ма4ка наред, оба4е за целта е нужна по добра селекция,т.е.по-класни игра4и.Възниква веднага въпроса,4е те ще искат по-големи заплати.В момента знаем приблизително заплатите м/у 2000-8000 евро без премиите,и от тук възниква въпроса как да намерим такива хем да са добри,хем да не искат косми4ески заплати,за да не се разбие климата в отбора.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2009 11:03

Отговорът се крие в играчи като Периш,Кулибали,Данчо Юруков,Миро Манолов,Георги Илиев,Илко Пиргов,Наско Борносузов,Дани Димов...Предполагам ме разбра какво искам да кажа,а на всичко отгоре,това е политиката и на босовете на клуба.Дават шанс на добри играчи,отритнати от клубовете си,наши юноши и неизвестни футболисти от чужбина.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 31 май 2009 11:32

Аз пък искам да има 5-6 такива отбора в България! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2009 11:44

От твоите уста,в Божиите уши!

nasnik
Контакти:

Мнениеот nasnik » 31 май 2009 11:45

Аз също съм съгласен с това , което беше написано досега.
Определено Черно Море трябва да е фактор в Българския футбол / и не само/.
Най-малкото заради това , че е първият футболен клуб в България , че е имал в своите редици едни от
най-добрите футболисти в историята на футбола у нас и не на последно място , че Варна заслужава и трябва да има такъв отбор като Черно Море с футболисти които играят със сърце , желание и борбен дух до последната минута , така както играе Barca например - най-добриият европейски тим поне в момента / с невероятна красота в играта и желание за победа /.
Черно Море е и трябва да си остане отбор с който трябва да се съобразяват всички останали и най-вече софийските тимове , които неведнъж са губили и ще продължават да губят от отбора на Варна -
ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 31 май 2009 11:59

Черно море върви по пътя , който е вървял Милан по онова време и да се надяваме успехите на отбора да се зачестят и умножат ! Доказахме ,че сме отбор който не е за подценяваме , отбор с който всички трябва да се съобразяват ! Нека повече варненци обаче посещават мачовете му , нека стадионът да се тресе когато моряците излизат , нека бъдем 12-тия играч ! НЕКА СМЕ ПУБЛИКАТА КОЯТО ОТБОРЪТ ЗАСЛУЖАВА !
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Върни се в “Черно море”