Една ужасяваща за България случка се е разиграла вчера в 23.30 часа местно време в Лондон, разкри пред Sportal.bg нашият редовен читател Иван Зайцев. Ето какво ни каза за страшната случка, разиграла се между петима българи - трима привърженици на Локомотив (Пловдив) от едната страна и фен на ЦСКА и негов приятел от друга:
"Вчера, в автобус 15 в Лондон, имаше сбиване между фенове на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА. Аз пътувах с жена ми на горния етаж (б.р. автобусите в Лондон са двуетажни) и отдолу чух, че има наши момчета, защото пееха химна и разни си тяхни футболни песни. По едно време се чуха думи, доста цветущи. Автобусът спря и от долния етаж се чуваше, че става нещо. Веднаха слязохме да видим какво става. Две момчета от Пазарджик, едното било фен на ЦСКА, беше в доста тежко състояние. Шофьорът се обади на бърза помощ и полицията. От разказаното разбрах, че били трима от Локомотив, които били доста пийнали, пеели песни и започнали да се заяждат с ЦСКА. Момчетата от Пазарджик ги били помолили да не досаждат с тези простотии на останалите пътуващи и тогава се стигнало до спречкването. Битото момче е в доста тежко състояние и го взеха в болница "Нюхем". Хората в автобуса бяха доста ужасени от случващото се. Всичко това стана снощи, в 23.30часа. Мила родна картинка !
Пияни български запалянковци се бият в Лондон
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Пияни български запалянковци се бият в Лондон
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
- Контакти:
Re: Пияни български запалянковци се бият в Лондон
ahahehahh tiq cska-to mnogo si izpatiha ot Loko-to mai ... opravdavaha se s jenite i decata v sandanski .. sega puk Tisho gi nasra 40 choveka i 4ak po4naha da bqgat .. mnogo golqm rezil maina ...
браво,евала,това да се чува.Докато има такива като горепишещите който се радват и приветстват подобни шизофренични ,малоумни деиствия независимо от клубната принадлежност няма да се оправим-нито футбола ни , нито държавата ни.Колкото и да се опитваме да пускаме теми за уважение,за разбирателство не се ли промени манталитета на феновете промяна НЯМА да има
П.П.Браво момчета давайте в същия дух
П.П.Браво момчета давайте в същия дух

... не съм страна във спора ама cska_90 да вземеш по същия начин и във раздел цска да поучиш малко и твоите приятелчета щото огромна част от тях са не по малки дръвници .. всъщност даже майничките са твърде зелени в този спорт в сравнение в вас - червените ..
-
- Контакти:
batceko написа:... не съм страна във спора ама cska_90 да вземеш по същия начин и във раздел цска да поучиш малко и твоите приятелчета щото огромна част от тях са не по малки дръвници .. всъщност даже майничките са твърде зелени в този спорт в сравнение в вас - червените ..
А тоя раздел кой е според теб? Свали сините очила и ще видиш!
-
- Контакти:
Абе феновете на Локото им разказаха играта на чорбарите!

Е, поне в Лондон има истинска полиция. Надявам се всеки да си получи, каквото заслужава.