ЗА ЦСКА Пълна Мобилизация

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ALEX_THE_GREAT

ЗА ЦСКА Пълна Мобилизация

Мнениеот ALEX_THE_GREAT » 18 май 2009 14:05

Въпреки , че някой имаше неблагоразумието поради някаква причина да ме банне, аз пак съм тук.

Автор - КОБАКА

Паднахме от Черно море... седмица след като паднахме от "вечния враг"! В една нормална държава... и едни нормални фенове това нямаше да е кой знае какво! Но в България след 2 загуби... половината ни фенове (измислени... като пробити к....) Се обърнаха срещу ЦСКА! Почнаха да плюят отбора... треньора и какво ли още не ! Реал Мадрид 2-3 години пада като аматьорски отбор непрекъснато... Арсенал пада,,, Челси пада... Дори Бразилия пада!!! Хората обръщат ли се срещу отбора си !? Не... казват ли си " на другия мач на ... ще сме 200 човека " ? НЕ!!! Ние паднахме 2 мача и трагедията ви е ОГРОМНА ... Няма отбор в света който само да побеждава - Н Я М А ! ЦСКА не прави изключение... Известни сме по цял свят с уникалната си агитка ... с уникалните фенове които пълнят всички стадиони и правят уникални неща по мачовете!!! Погледнато по от близо обаче повечето са пълни боклуци ... да такива сте повечето измекяри ... ЦСКА пада ВИЕ ГО ХУЛИТЕ... Вие сте на мачовете само от Европа и дербита !? И ВИЕ СЕ НАРИЧАТЕ ФЕНОВЕ НА ЦСКА !? И ВИЕ ХУЛИТЕ ОТБОРА ЗА 2 ЗАГУБИ !? Мнозина от вас след 10 поредни победи бяха недоволни... КАКВО ДА КАЖЕМЕ СЛЕД 2 ЗАГУБИ !? Вие не сте бъдещето на ЦСКА вие не сте нормални фенове!!! Хора със смачкана психика и хора от които ЦСКА не се нуждае! Под Хули искам да оточня че няма предвид НЕДОВОЛНИ от играта на отбора! А изказвания от сорта на " на тия боклуци на мач няма да им стъпя ! Любо ти си боклук и нз си какво ! Продажни боклуци - К.рви! и подобни! - "ЦСКА СИ Е ЦСКА! ЩЕ ИМА И ДРУГИ ДЕРБИТА , ЩЕ ИМА И ДРУГИ ВАЖНИ МАЧОВЕ , ЩЕ ИМА И ОЩЕ МНОГО ЗАГУБИ! НАШАТА ЦЕЛ Е ДА ПОКРЕПЯМЕ ОТБОРА 90 МИНУТИ БЕЗ ДА СПИРАМЕ" ИСТИНСКИТЕ фенове знаете кой цитирам ... Ние сме длъжни да подкрепяме отбора докато сме живи ! Защо ли ? Защото сте избрали да сте от ТОЗИ ОТБОР И ГО ОБИЧАТЕ МАМКА вии... Длъжни сме да сме до ЦСКА в добро и лошо ... много е лесно да подкрепяш отбора когато мачка и е в съпер серии ... но след 2 загубени мача на "Армията" ще сме 200 човека до БОЛКА познати!!! Покажете че сте истински а не изкуствени ... покажете че ОБИЧАТЕ ЦСКА !!! Да отбора последните 2 мача не играе НИКАК добре... но това е достатъчен стимул да сме ОЩЕ ПОВЕЧЕ и да го подкрепиме!!! Отбора има нужда от нас а ние сме ДЛЪЖНИ да му я дадеме!!! Момчета и момичета... ВЕРНИ фенове ... СЪБОТА 23.05.2009г. от 18:00 играеме с Локомотив София на "Армията" покажете че обичате ЦСКА не само когато печели а и когато губи и не е "отбора мечта" нека всеки 1 фен отиде и подкрепи любимия си ЦСКА когато НАЙ МНОГО СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОМОЩ! Не предавайте отново отбора... нека покажем че сме тези за които ни смята Европа и света ... Нека стадиона да е пълен! Нека тези дето смятат да викат "********* сте" да се скрият някъде на дълбоко и да не и правят труда да идват на Армията защото ЦСКА няма нужда от тях! НИЕ ОБИЧАМЕ ЦСКА И ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМЕ НЕ САМО ПРИ ДОБРА ИГРА! НИЕ НЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА НИЕ ПЕЕМ ЗА ЦСКА! Поклон пред ГОЛЕМИТЕ фенове които знаят какво е ЦСКА! КОИТО ЗНЯТ ЗА КАКВО СЕ БОРЯТ! И КОИТО ОБИЧАТ ДО ГРОБ! ЗНАМ ЧЕ НЕ СТЕ МАЛКО И ВИЕ... ПОКЛОН ! Дано не станеме малцинство..

ДААААААААЖЕ И НАКРАЙ СВЕТАААААААААААААА И В СЪРЦЕТО НА ВРАГАААААААААА ТВОЙТО ИМЕ ЩЕ СЕ ПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ ТВОЙТО ЗНАМЕ ЩЕ СЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ !
И нека сега всички истински фенове дето не живеят за победите...

АЙДЕ АЙДЕ ЦСКАААААААААААААААААААА НИЕ В ТЕБЕ СЕ КЪЛНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ (КЪЛНЕМ!) НЯМА ДА ТЕ ПРЕДАДЕЕЕЕЕМ (НИКОГА!) АКО ТРЯБВА ЩЕ УМРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ !!!
ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛАААААААААААААААА , ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛААААААААААААААААА , ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛААААААААААААААААА СААААААААААААААМО ЦСКААААААААААААА!!!

АЗ ОБИЧАМ ЦСКА! АЗ ЖИВЕЯ ЗА ЦСКА! АЗ НИКОГА НЯМА ДА ПРЕДАДА - ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Red_champions

Re: ЗА ЦСКА Пълна Мобилизация

Мнениеот Red_champions » 18 май 2009 14:10

Макар и малко крайна,идеята на статията е да подкрепяме отбора и в трудните моменти,за което съм съгласен.Ние сме най-верните.Само ЦСКА
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 18 май 2009 14:14

Ами като ти чета глупостите,които освен това цяла седмица предъвкват другите наранени цесекарски душички, май е по-добре да те баннат пак! :mrgreen: Най-малкото да не харчиш мастилото за такива простотий! :o Май само ти не разбра че сте гола вода! :P

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 18 май 2009 14:15

Падат но показват игра, а ние какво?! Пълна трагедия! Не можеш да ми пуснеш Минев, пред Тъча! Не може да не пускаш Здравко Лазаров, най-качественият ти играч! Мороз, играчът, който даваше стабилност на отбора първия полусезон не играе! Машадо е срам и за 3-то разряден бразилски отбор! Както в мача с Левски и Черно море да извадиш Саидходжа и да оставиш Руи Мигел! И след загубата от варненци да кажеш, това е играта, която ми харесва е леко смешно!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Мнениеот rembrant » 18 май 2009 14:27

C.A.R.P. написа:
ALEX_THE_GREAT написа: СЪБОТА 23.05.2009г. от 18:00 играеме с Локомотив София на "Армията"

Другото ок, но това ако се окаже вярно, значи нямаме нито футбол, нито държава. За изцепките ви от събота трябва да играете минимум 3 мача някъде далече в на майка си *******

а наличието на гардове в тунела за пореден път ,ако ще е гарга да е рошава ,кво ли е наказанието ???
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

ALEX_THE_GREAT

Мнениеот ALEX_THE_GREAT » 18 май 2009 14:30

blue lagoon написа:Ами като ти чета глупостите,които освен това цяла седмица предъвкват другите наранени цесекарски душички, май е по-добре да те баннат пак! :mrgreen: Най-малкото да не харчиш мастилото за такива простотий! :o Май само ти не разбра че сте гола вода! :P

Говедо , кой те е канил тук бе смръдливец. Отивай си в обора. Бързо спинозна чумо.

ALEX_THE_GREAT

Мнениеот ALEX_THE_GREAT » 18 май 2009 14:31

hlucho написа:Падат но показват игра, а ние какво?! Пълна трагедия! Не можеш да ми пуснеш Минев, пред Тъча! Не може да не пускаш Здравко Лазаров, най-качественият ти играч! Мороз, играчът, който даваше стабилност на отбора първия полусезон не играе! Машадо е срам и за 3-то разряден бразилски отбор! Както в мача с Левски и Черно море да извадиш Саидходжа и да оставиш Руи Мигел! И след загубата от варненци да кажеш, това е играта, която ми харесва е леко смешно!

Ти си готов за треньор бе специалист. Я спокойно и търпение към Любо.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 18 май 2009 14:32

Само цитирам нещо от поста на автора, което е много показателно и забавно :"ЦСКА СИ Е ЦСКА! ЩЕ ИМА И ДРУГИ ДЕРБИТА , ЩЕ ИМА И ДРУГИ ВАЖНИ МАЧОВЕ , ЩЕ ИМА И ОЩЕ МНОГО ЗАГУБИ!

:) :lol: :)
Последна промяна от goteborg на 18 май 2009 14:34, променено общо 1 път.
Save Ukraine!

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 18 май 2009 14:32

ALEX_THE_GREAT написа:Въпреки , че някой имаше неблагоразумието поради някаква причина да ме банне, аз пак съм тук.

Автор - КОБАКА

Паднахме от Черно море... седмица след като паднахме от "вечния враг"! В една нормална държава... и едни нормални фенове това нямаше да е кой знае какво! Но в България след 2 загуби... половината ни фенове (измислени... като пробити к....) Се обърнаха срещу ЦСКА! Почнаха да плюят отбора... треньора и какво ли още не ! Реал Мадрид 2-3 години пада като аматьорски отбор непрекъснато... Арсенал пада,,, Челси пада... Дори Бразилия пада!!! Хората обръщат ли се срещу отбора си !? Не... казват ли си " на другия мач на ... ще сме 200 човека " ? НЕ!!! Ние паднахме 2 мача и трагедията ви е ОГРОМНА ... Няма отбор в света който само да побеждава - Н Я М А ! ЦСКА не прави изключение... Известни сме по цял свят с уникалната си агитка ... с уникалните фенове които пълнят всички стадиони и правят уникални неща по мачовете!!! Погледнато по от близо обаче повечето са пълни боклуци ... да такива сте повечето измекяри ... ЦСКА пада ВИЕ ГО ХУЛИТЕ... Вие сте на мачовете само от Европа и дербита !? И ВИЕ СЕ НАРИЧАТЕ ФЕНОВЕ НА ЦСКА !? И ВИЕ ХУЛИТЕ ОТБОРА ЗА 2 ЗАГУБИ !? Мнозина от вас след 10 поредни победи бяха недоволни... КАКВО ДА КАЖЕМЕ СЛЕД 2 ЗАГУБИ !? Вие не сте бъдещето на ЦСКА вие не сте нормални фенове!!! Хора със смачкана психика и хора от които ЦСКА не се нуждае! Под Хули искам да оточня че няма предвид НЕДОВОЛНИ от играта на отбора! А изказвания от сорта на " на тия боклуци на мач няма да им стъпя ! Любо ти си боклук и нз си какво ! Продажни боклуци - К.рви! и подобни! - "ЦСКА СИ Е ЦСКА! ЩЕ ИМА И ДРУГИ ДЕРБИТА , ЩЕ ИМА И ДРУГИ ВАЖНИ МАЧОВЕ , ЩЕ ИМА И ОЩЕ МНОГО ЗАГУБИ! НАШАТА ЦЕЛ Е ДА ПОКРЕПЯМЕ ОТБОРА 90 МИНУТИ БЕЗ ДА СПИРАМЕ" ИСТИНСКИТЕ фенове знаете кой цитирам ... Ние сме длъжни да подкрепяме отбора докато сме живи ! Защо ли ? Защото сте избрали да сте от ТОЗИ ОТБОР И ГО ОБИЧАТЕ МАМКА вии... Длъжни сме да сме до ЦСКА в добро и лошо ... много е лесно да подкрепяш отбора когато мачка и е в съпер серии ... но след 2 загубени мача на "Армията" ще сме 200 човека до БОЛКА познати!!! Покажете че сте истински а не изкуствени ... покажете че ОБИЧАТЕ ЦСКА !!! Да отбора последните 2 мача не играе НИКАК добре... но това е достатъчен стимул да сме ОЩЕ ПОВЕЧЕ и да го подкрепиме!!! Отбора има нужда от нас а ние сме ДЛЪЖНИ да му я дадеме!!! Момчета и момичета... ВЕРНИ фенове ... СЪБОТА 23.05.2009г. от 18:00 играеме с Локомотив София на "Армията" покажете че обичате ЦСКА не само когато печели а и когато губи и не е "отбора мечта" нека всеки 1 фен отиде и подкрепи любимия си ЦСКА когато НАЙ МНОГО СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОМОЩ! Не предавайте отново отбора... нека покажем че сме тези за които ни смята Европа и света ... Нека стадиона да е пълен! Нека тези дето смятат да викат "********* сте" да се скрият някъде на дълбоко и да не и правят труда да идват на Армията защото ЦСКА няма нужда от тях! НИЕ ОБИЧАМЕ ЦСКА И ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМЕ НЕ САМО ПРИ ДОБРА ИГРА! НИЕ НЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА НИЕ ПЕЕМ ЗА ЦСКА! Поклон пред ГОЛЕМИТЕ фенове които знаят какво е ЦСКА! КОИТО ЗНЯТ ЗА КАКВО СЕ БОРЯТ! И КОИТО ОБИЧАТ ДО ГРОБ! ЗНАМ ЧЕ НЕ СТЕ МАЛКО И ВИЕ... ПОКЛОН ! Дано не станеме малцинство..

ДААААААААЖЕ И НАКРАЙ СВЕТАААААААААААААА И В СЪРЦЕТО НА ВРАГАААААААААА ТВОЙТО ИМЕ ЩЕ СЕ ПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ ТВОЙТО ЗНАМЕ ЩЕ СЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ !
И нека сега всички истински фенове дето не живеят за победите...

АЙДЕ АЙДЕ ЦСКАААААААААААААААААААА НИЕ В ТЕБЕ СЕ КЪЛНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ (КЪЛНЕМ!) НЯМА ДА ТЕ ПРЕДАДЕЕЕЕЕМ (НИКОГА!) АКО ТРЯБВА ЩЕ УМРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ !!!
ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛАААААААААААААААА , ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛААААААААААААААААА , ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛААААААААААААААААА СААААААААААААААМО ЦСКААААААААААААА!!!

АЗ ОБИЧАМ ЦСКА! АЗ ЖИВЕЯ ЗА ЦСКА! АЗ НИКОГА НЯМА ДА ПРЕДАДА - ЦСКА!!!

А да те питам - Ти ли си бъдещето на ЦСКА? Я да те питам помниш ли кой ни бше последния силен мач въобще, ама истински силен. За мен това е срещу Шахтьор Д в София. Нормално е феновете да искаме повече от това което ни представят в последните години. Нормално е да се плюе когато отбора не върви. Нали точно запалянковците са критерий за това дали един отбор върви или не. Казвал съм го и преди - футбола е за феновете, хората по стадионите трябва да изпитват кеф като гледат футболистите, а не мъка, позор, безочие, бездушие, която показват момчетата на терена. Аз също обичам ЦСКА,никога няма да се отрека от този клуб,защото той ми е на сърцето, но понякога просто трябва да се гледа трезво на нещата и да се казват такива каквито са.
Последна промяна от greedy на 18 май 2009 14:34, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”