Само в България крадеца вика дръжте крадеца. Тема за размисъл - ако в Англия президент на футболен клуб обвини друг в купуване на решаващ мач без доказателства преди решителен мач, то бъдете сигурни че ще хвърчат глави. Ще има отнвемане на точки, глоби за милиони лири и съдебно дело за още милиони.
Халал да ви е титлата. Нали знаете че пак ще има Бате и Тампере.
Интересно ще стане когато от ЦСКА заведът дело ! мисля, че днес точно това четох някаде !
Само в България крадеца вика дръжте крадеца.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Само в България крадеца вика дръжте крадеца.
Няколко дни пиша подобни мнения. Ганьо си го заслужава!!! нЕ си гледа слабия отбор, не казвам че нашия е по добър, а гледа чуждия. Колко жалко е да си лефскар1
ей аман значи, все ще намерите за какво да ревете! Ами когато цяла червена общност, начело с Крум Савов и Сашо Диков тръбяха как всеки мач на Левски бил уреден. че и с точен резултат, тогава какво? Те какви доказателства показаха? Айде поне гледай реално на нещата! Поне в този случай, преди приказките на Батков беше хванат ваш човек да участва в черно тото... малко след като бяхте спечелили 10 поредни мача... какво искаш да каже Батков? Това си му е стила на него, не го удобрявам, но в този случай мисля че беше прав, ако не за друго поне да създаде малко напрежение... И както виждаме проработи
А и той не каза че мача е уреден 1 първото 2 второто с точен резултат 1:2, просто призова да се отдели повече внимание на мача, в което няма нищо лошо, защото така или иначе трябва да почнат да отделят повече внимание на всички мачове в нащо първенство!
Айде стига ревахте, не ви е Батков виновен, не ви е и съдията виновен....

Последна промяна от IvoDivo на 17 май 2009 18:48, променено общо 1 път.
IvoDivo написа:ей аман значи, все ще намерите за какво да ревете! Ами когато цяла червена общност, начело с Крум Савов и Сашо Диков тръбяха как всеки мач на Левски бил уреден. че и с точен резултат, тогава какво? Те какви доказателства показаха? Айде поне гледай реално на нещата! Поне в този случай, преди приказките на Батков беше хванат ваш човек да участва в черно тото... малко след като бяхте спечелили 10 поредни мача... какво искаш да каже Батков? Това си му е стила на него, не го удобрявам, но в този случай мисля че беше прав, ако не за друго поне да създаде малко напрежение... И както виждаме проработиА и той не каза че мача е уреден 1 първото 2 второто с точен резултат 1:2, просто призова да се отдели повече внимание на мача, в което няма нищо лошо, защото така или иначе трябва да почбат да отделят повече внимание на всички мачове в нащо първенство!
едно е жърналист да ти дрънка това !Друго е когато го говори президент на футболен отбор !
Томов колко глупости издрънка? А на Батков това нито му е първата, нито му е най-голямата...Не случайно не само цскарите, ами и Левскарите му викат бай Ганьо... Просто всичко си остава безнаказано и там е проблема... Иначе наистина точно в този случай неможеш да го обвиниш ако гледаш безпристрастно на нещата... Покажи ми каде е казал мача е уреден!
IvoDivo написа:Томов колко глупости издрънка? А на Батков това нито му е първата, нито му е най-голямата...Не случайно не само цскарите, ами и Левскарите му викат бай Ганьо... Просто всичко си остава безнаказано и там е проблема... Иначе наистина точно в този случай неможеш да го обвиниш ако гледаш безпристрастно на нещата... Покажи ми каде е казал мача е уреден!
По ринг ТВ ... али ТВ2 ако не се лъжа даже вчера и в спортал и в новспорт го бчха цитирали !
IvoDivo написа:Томов колко глупости издрънка? А на Батков това нито му е първата, нито му е най-голямата...Не случайно не само цскарите, ами и Левскарите му викат бай Ганьо... Просто всичко си остава безнаказано и там е проблема... Иначе наистина точно в този случай неможеш да го обвиниш ако гледаш безпристрастно на нещата... Покажи ми каде е казал мача е уреден!
Пич много си заблуден.. Глупостите му продължават дори. Казал е че вчерашния мач се е играл и защото той сезирал прокуратурата.... Ама това е толкова тъпо.. Не знам защо никой не му обръща внимание на тоя!? Да се осъди за няколко милиона и да трае.
кое ми е заблуденото пич? че не съм седял да слушам Батков какво говори? А ти откаде знаеш че не е така както той казва например?
Не съм в България и чета новините в Гонг и 7дни спорт. В тези медии не съм прочел да казва в прав текст че мача е уреден, на други места ако са го цитирали, може, извинявам се че не съм се усведомил достатъчно. Иначе да го съдят. И аз искам да вземат да го осъдят да го вкарат в затвора и да го махнат от Левски ама нейсе...
Не съм в България и чета новините в Гонг и 7дни спорт. В тези медии не съм прочел да казва в прав текст че мача е уреден, на други места ако са го цитирали, може, извинявам се че не съм се усведомил достатъчно. Иначе да го съдят. И аз искам да вземат да го осъдят да го вкарат в затвора и да го махнат от Левски ама нейсе...
IvoDivo написа:кое ми е заблуденото пич? че не съм седял да слушам Батков какво говори? А ти откаде знаеш че не е така както той казва например?
Добре бе това нормално ли е. Прав е автора, че случи ли се в друга страна тоя ще го осъдят! Просто това не е нормално.... Да даваме на някакъв мухльо да ни прави за смях безнаказано...
Ами не е нормално, не съм казал че е нормално...Не е нормално и да наречеш международен съдия Британски Хомосексуалист, или там каквото беше, ама и за това не го наказаха... А и все си мисля че Томов е човека който направи вас и не само вас за смях... ама нещо много бързо го забравихте него....
а като сме почнали, кажи ми кой не ни прави за смях в тази държава... като се почне от политиците и се стигне до футболните президенти...
а като сме почнали, кажи ми кой не ни прави за смях в тази държава... като се почне от политиците и се стигне до футболните президенти...
Последна промяна от IvoDivo на 17 май 2009 19:33, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”