Има нещо сбъркано в нашия дублиращ отбор.Есента там 2/3 бяха чужденци или футболисти на който се знаеше,че няма да разчитаме,което не е нормално,защото там се подготвят такива за първия,а щом няма да се използват по-добрее да не заемат мястото на младите.Сега пък се мина в другата крайност играят само юноши,което също е грешка-то така или имаче си има юношеско първенство,ако ще е така по-добре да янма дублираща група.Защо например Лазаров не игра 3,4 мача в дубъла,за да влезе във форма вместо това получаваше по 10 мин на мач с което ясно ,че няма как да си върне формата.Същото важи и за хора като Силва,Бранеков ,който играят по 10 мин на мач и така без мачове като им се даде шанс показват,че не са готови.Според мене дубъла трябва да е сплав между 5-6 играчи от първия отбор,които са резерви там и др да е юноши.
П.П. въпреки всичко водим 2-0 на Левки
ДУБЪЛА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ДЪБЪЛА
Браво на вас! Не мога да повярвам. Батков продаде титлата. Уууууууу
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Re: ДУБЪЛА
0:2 ужас! как ще спя!
Гледам, че дузпичка така има нещо! То без дузпа няма как да ви тръгне играта

АХАХАХ
На победи при дубалите ли ще се радвате бе
На победи при дубалите ли ще се радвате бе

[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]
Enravota написа:0:2 ужас! как ще спя!
Ох, пак се намери някой разбирач да каже как седят нещата с ЦСКА и кой от какво имал нужда... И да, радвам се аз лично на тази победа, защото с юношите си бихме резервите на първия отбор на основния ни съперник, което би могло да значи само едно

А ние с резервите ви изнасилихме звездния отбор, което може да значи само едно - не е ли купен мача не важите.
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Жиняк,звездния отбор е разпродаден,зада може да тръгне синята идея,ЦСКА шампион със под 10т.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Gignac написа:А ние с резервите ви изнасилихме звездния отбор, което може да значи само едно - не е ли купен мача не важите.
Извинявай, ама с поста си и с ника си ме караш да си мисля, че ти не си от Левски, а си против ЦСКА... Поправи ме ако греша...
ПП: На това ако му викаш изнасилване...
Дребнава победа, незнам какво се радвате, като в събота бяхте ритуално изнасилени. Някой може ли да даде линк, към класацията на дубълите?
CSKASUCK написа:Дребнава победа, незнам какво се радвате, като в събота бяхте ритуално изнасилени. Някой може ли да даде линк, към класацията на дубълите?
Абе за каква радост говориш.Който ми прочете мнението ще види ,че няма нищо общо с мача,само го споменах накрая.Идеята ми беше съвсем друга и много моля Подуенци да не се бъркат там където не им е работа, а да си гледат своя отбор