Махайте Алекси Сокачев!!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

beckhs23

Махайте Алекси Сокачев!!

Мнениеот beckhs23 » 11 май 2009 03:04

До кога този безобразник Алекси Сокачев ще коментира мачове от Шампионската лига. Този фанатизиран неграмотник трябва да бъде свален от ефир. Евала на Вили Вуцов който днес също каза,че Сокачев е много слаб журналист. С коментара си "справедливоста възтаржествува" след мача Челси-Барса този червей благодари на Барса,че отстрани Челси и си отмъсти за загубите на др.безумно слаб отбор Ливърпул.... Явно Сокачев има зъб на Челси, няма лошо, но да не си журналист и то на нац.телевизия бтв и да коментираш най-добрия турнир Шам.лига! Догодина дано диема и тв7 наистина купят целия пакет и смешния Сокачев да ходи да работи на някой бензиностанция!!!!

futbolnomer1
Контакти:

Re: Махайте Алекси Сокачев!!

Мнениеот futbolnomer1 » 11 май 2009 04:24

До кога този безобразник Алекси Сокачев ще коментира мачове от Шампионската лига.

До 27 май, от следващия сезон ШЛ по други телевизии

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 11 май 2009 06:05

мен и двамата ме дразнят . и винаги когато искат да кажата някоя шега казват : " разбирасе в кръга на шегата" или нещо подобно , всеки път се уточняват :lol:

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 11 май 2009 08:45

А жената ме упреква ,че постоянно го псувам,явно доста хора мислят ка то мен,пълен смешник. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 11 май 2009 09:13

емо73канар написа:А жената ме упреква ,че постоянно го псувам,явно доста хора мислят ка то мен,пълен смешник. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Много са за махане,примерно Тошко Шабански,Пепи картофа,Бойко Серафимов и др. :lol:
ХОРАТА СА С ВРЪЗКИ И ЩЕ СИ НИ ТОРМОЗЯТ! ;)

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 11 май 2009 09:35

Жалък, много жалък е този Алекси Сокачев, само по тона му можете да разберете за кой отбор симпатизира и то толкова явно и нагло. Наистина е много слаб журналист. Абсолютен анонимник преди да започне в бТВ. Но така е, ако е наистина "сложен" на правилното място от правилните хора.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 май 2009 09:53

Просто няма толкова жалък червей като Смукачев ! Още първия мач каза че " Дрогба е най голямия симулант на света " !!! Тогава ми идваше да си строша телевизора от яд . Истината е че просто в България няма никаква спортна журналистика , почти всички за предимно фенове на даден отбор и после пишман журналисти .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 11 май 2009 09:54

Миналата година ходих да гледам мача Германия - Турция в Арена и този смешник беше сложен да го коментира. Сигурно не е нужно да казвам, че симпатизираше на Турция. Но после, когато сателита прекъсна, той се насра, толкова не е бил хранен през живота си сигурно. Надявам се от догодина да потъне в забвение.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

rumen todorov
Контакти:

Мнениеот rumen todorov » 11 май 2009 09:56

НЕ САМО СОКАЧЕВ Е ЗА МАХАНЕ АМИ ИВАЙЛО АНГЕЛОВ САМО ДЕТО НЕ СЕ РАЗПЛАКА ОТ ИГРАТА НА ЦСКА

Върни се в “Ливърпул”