Махайте Алекси Сокачев!!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Махайте Алекси Сокачев!!
До кога този безобразник Алекси Сокачев ще коментира мачове от Шампионската лига. Този фанатизиран неграмотник трябва да бъде свален от ефир. Евала на Вили Вуцов който днес също каза,че Сокачев е много слаб журналист. С коментара си "справедливоста възтаржествува" след мача Челси-Барса този червей благодари на Барса,че отстрани Челси и си отмъсти за загубите на др.безумно слаб отбор Ливърпул.... Явно Сокачев има зъб на Челси, няма лошо, но да не си журналист и то на нац.телевизия бтв и да коментираш най-добрия турнир Шам.лига! Догодина дано диема и тв7 наистина купят целия пакет и смешния Сокачев да ходи да работи на някой бензиностанция!!!!
-
- Контакти:
Re: Махайте Алекси Сокачев!!
До кога този безобразник Алекси Сокачев ще коментира мачове от Шампионската лига.
До 27 май, от следващия сезон ШЛ по други телевизии
мен и двамата ме дразнят . и винаги когато искат да кажата някоя шега казват : " разбирасе в кръга на шегата" или нещо подобно , всеки път се уточняват 

- емо73канар
- Контакти:
А жената ме упреква ,че постоянно го псувам,явно доста хора мислят ка то мен,пълен смешник.

емо73канар написа:А жената ме упреква ,че постоянно го псувам,явно доста хора мислят ка то мен,пълен смешник.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много са за махане,примерно Тошко Шабански,Пепи картофа,Бойко Серафимов и др.

ХОРАТА СА С ВРЪЗКИ И ЩЕ СИ НИ ТОРМОЗЯТ!

Жалък, много жалък е този Алекси Сокачев, само по тона му можете да разберете за кой отбор симпатизира и то толкова явно и нагло. Наистина е много слаб журналист. Абсолютен анонимник преди да започне в бТВ. Но така е, ако е наистина "сложен" на правилното място от правилните хора.
Просто няма толкова жалък червей като Смукачев ! Още първия мач каза че " Дрогба е най голямия симулант на света " !!! Тогава ми идваше да си строша телевизора от яд . Истината е че просто в България няма никаква спортна журналистика , почти всички за предимно фенове на даден отбор и после пишман журналисти .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Миналата година ходих да гледам мача Германия - Турция в Арена и този смешник беше сложен да го коментира. Сигурно не е нужно да казвам, че симпатизираше на Турция. Но после, когато сателита прекъсна, той се насра, толкова не е бил хранен през живота си сигурно. Надявам се от догодина да потъне в забвение.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
-
- Контакти:
НЕ САМО СОКАЧЕВ Е ЗА МАХАНЕ АМИ ИВАЙЛО АНГЕЛОВ САМО ДЕТО НЕ СЕ РАЗПЛАКА ОТ ИГРАТА НА ЦСКА