Ами наистина няма как многото продажби да не се отразят на качеството на отбора,ама ако се спре ДОТУК с тях положението няма да е толкова зле колкото им се иска на някои.Но пак казвам стига да няма повече продажби.Все пак разбира се трябва и да се подсили отбора наи-вече с двма краини защитници и един офанзивен халф и и едно дясно крило.Ето и как
най-вероятно ще изглежда новия ЦСКА
Беконо-Машадо-Вуядинович-Иванов-Котев-Янчев-Маркинъош-Тодоров-Удоджи-Гарсес(Сакалиев)-Ней
Не е толкова зле!!!
Аи със сигурност ще има и няколко нови попълнения..
ЦСКА 2008/2009
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- herminatora
- Контакти:
Re: ЦСКА 2008/2009
определено няма да изглеждаме зле както и ти подчерта "им се иска на някои" ако пък и купим 2-3 играчи отбора ще изглежда по добре от този на лефски 
успех в европа лефскари :

успех в европа лефскари :

ЦСКА ЗАВИНАГИ
Нека да играе добре ЦСКА,аз нямам нищо против,само че ми се струва,че ви е доста къса резервната скамейка.Със сигурност може да се очаква първите кръгове да имате трудности,предвид факта,че се продават още футболисти,а дори и да дойдат нови-качествени,предвид все по-малкото време оставащо до началото на първенството е нормално да им трябва повече време за сработване.Пропускате един много важен фактор-докато на ниво ръководство-собственик отбора продължава да се тресе и спонсорите да се отдръпват-не мисля,че някой футболист ще му е до футбол.
mike28 написа:Нека да играе добре ЦСКА,аз нямам нищо против,само че ми се струва,че ви е доста къса резервната скамейка.Със сигурност може да се очаква първите кръгове да имате трудности,предвид факта,че се продават още футболисти,а дори и да дойдат нови-качествени,предвид все по-малкото време оставащо до началото на първенството е нормално да им трябва повече време за сработване.Пропускате един много важен фактор-докато на ниво ръководство-собственик отбора продължава да се тресе и спонсорите да се отдръпват-не мисля,че някой футболист ще му е до футбол.
Виж за скамеиката си напълно прав ама това като че ли щеше да е фактор ако играехме в европа.Тук имаме 6,7 мача на високо ниво,така че не мисля че това ще играе голяма роля.А то реално и миналата година играхме с 15 човека,особено втория полусезон.
Това което мойе наистина да попрече е психологическато състояние на отбора
А и се надявам че Пенев ще успее да наложи 2,3 юноши,които да играят по сериозна роля в отбора

ne 4e ne6to no s u4astieto vi samo i edinstveno v pyrvenstvoto ima makar i malko no vse pak ima veroqtnost da vlezete v parvite 10 :
stiga da ne falirate dotogava

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:ne 4e ne6to no s u4astieto vi samo i edinstveno v pyrvenstvoto ima makar i malko no vse pak ima veroqtnost da vlezete v parvite 10 :![]()
![]()
stiga da ne falirate dotogava
![]()
![]()
ДА бе а вие имате шанс да не изпаднете от А група щот вие може да ни преварите с фалита> Гледай си гей отборчето бе .. Остави ЦСКА!!!

- a boy named goo
- Контакти:
Поне тази година няма да има високи изисквания към футболистите, тръгваме към новото първенство едва ли не като аутсайдери, дори и да не станем шампиони никой няма да съди младите момчета. Положенито при Левски е коренно различно,там те тръгват за голяма кошница, всички левскари очакват нови подвизи в Европа, това ще ги направи доста по-уязвими.Тази ситуация трябва да се използва максимално, защото въпреки всичко ЦСКА си остава сериозен отбор.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
С голямата кошница
ЩЕ я върнат ПЪЛНА
Дано уберат плодовете на ТРУДА ИМ !!!

Sme6nici,6te ostanete v "A" grupa,ne se kosete!!!

cska_90 написа:Ами наистина няма как многото продажби да не се отразят на качеството на отбора,ама ако се спре ДОТУК с тях положението няма да е толкова зле колкото им се иска на някои.Но пак казвам стига да няма повече продажби.Все пак разбира се трябва и да се подсили отбора наи-вече с двма краини защитници и един офанзивен халф и и едно дясно крило.Ето и как
най-вероятно ще изглежда новия ЦСКА
Беконо-Машадо-Вуядинович-Иванов-Котев-Янчев-Маркинъош-Тодоров-Удоджи-Гарсес(Сакалиев)-Ней
Не е толкова зле!!!
Аи със сигурност ще има и няколко нови попълнения..
Ти па ако си мислиш, че повечето от тия футболисти ще останат в ЦС*КА... при първа възможност ще се изнижат.Особено Тодоров.