Български и чужди фирми начин на комуникация с клиенти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Български и чужди фирми начин на комуникация с клиенти

Мнениеот td4 » 16 юли 2013 17:24

Писал съм до доста компании по повод закупена стока.Чуждите компании ти отговарят веднага ,че са получили писмото и ще отговорят в най-скоро време.Нашите или няма да ти отговорят изобщо или ще забавят около месец.Писал съм на Лактофол за проблем с техен препарат никакъв ,на К и. К елект. нищо,на Дарик нищо др.
На Лидъл съм писал веднага ми отговориха.За цифровизацията след месец ми отговориха/вече бях си взел тв./.

Потребителски аватар
stn

Re: Български и чужди фирми начин на комуникация с клиенти

Мнениеот stn » 16 юли 2013 17:54

И какво искаше да изразиш с всичките тези написани думи? В бг мама може да си побъбриш на подобна тематика. Сайт за защита на потребителите няма ли за теб?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 16 юли 2013 18:05

Българина е един от най-големите дебили като клиенти.Вечно не разбрал, вечно не видял, вечно забравил и естествено винаги недоволен и мрънкащ.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 16 юли 2013 18:27

Отговарят и на такива писма :)

http://img22.imageshack.us/img22/8509/r ... ereply.jpg
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 16 юли 2013 18:29

favaca8888 написа:Българина е един от най-големите дебили като клиенти.Вечно не разбрал, вечно не видял, вечно забравил и естествено винаги недоволен и мрънкащ.

Най-смешно е в някой верига за магазини, където са ти оставили плодовете и зеленчуците да си ги избираш сам и цъкаш колко са меки и какви са гадни нищо че до преди малко си ги натискал, подмятал и какво ли не, а преди теб още 100 човека са правили същото и недоволстваш как може да ти предлагат подобна стока. Чобани, кой ви кара да си купувате стока, която не ви харесва.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Jemidine
Контакти:

Мнениеот Jemidine » 17 юли 2013 01:41

You are not right. I am assured. I can prove it. Write to me in PM, we will discuss.
Vente Cystone en ligne. Acheter sans ordonnance
lasix

Върни се в “Свободна зона”