Христо Стоичков - Чакам развитие

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец II

Христо Стоичков - Чакам развитие

Мнениеот Кировец II » 13 юли 2013 18:28

Днес, в Хасковските минерални бани, се състоя 14-ият национален събор на привържениците на ЦСКА. На него присъстваха представители на 66 организации, а сред специалните гости бяха Стойчо Младенов, Стойне Манолов, Лъчезар Николов, Иво Котев и други известни фигури на клуба.
Над 300 фена на "червените" пък с удоволствие злорадстваха за отпадането на вечния съперник от европейските клубни турнири. "За здравето на Левски", се провикна Димитър Ангелов - Дучето, сипвайки на "колегите" си специално направена курбан чорба. Освен 3-те казана супа, сред останалите намеци, в посока Подуяне бяха и руска музика, съпровождаща обяда, както и две цели агнета.
Малко преди 13:00 часа ултрасите изпаднаха в екстаз, защото пред дългата около 70 метра софра се появи не кой да е, а самият Христо Стоичков.
Всички скочиха на крака и започнаха да скандират името му. Камата се поздрави със Стойчо Младенов и двамата се отделиха настрани за около 15-минутен разговор.
След това Стойчо пое към София за мача с Банско, а Камата започна да раздава автографи и да се снима с всички. Той бе в компанията на собственика на Чавдар Етрополе - Емил Димитров.
След като Дучето направи кратко обръщение към участниците дойде ред и на Стоичков да вземе думата.

ЗА БОЙКО БОРИСОВ!
„През миналата седмица зададох три въпроса към един човек(бившият премиер Бойко Борисов), който отговори това, което цял свят го знае, а само той не. Отговори по начин, по който само на него му изнася. Това което искаше да става в последните четири години, да се пише колко е велик. Имам много приятели в кавички от журналистиката, на които, ако им сложиш един колаж, 20 години носят една и съща риза и еднакви чорапи. Парата не краси човека. Но за всичкото, което е платено, оня отгоре гледа, вижда и наказва". Като стана въпрос за неволите на Левски, Стоичков отговори: „Вижте отдавна съм минал на други неща. Още като треньор на националния отбор не обръщам внимание на нападките от там(Левски). Един човек, когато го игнорираш най-много ги боли. Те много добре знаят, че никога няма да имат златна топка, няма да имат музей на най-големия стадион в света, като „Ноу Камп".

ЗА ЦСКА!
Поех един ангажимент да дойда в ЦСКА. Не съм искам да имам договор и заплата. Дойдох с две изисквания – клубът да бъде чист и да бъде финансово стабилен. Те опитаха да направят далавера и да замажат очите на хората. Те не могат да ме излъжат, отдавна съм във футбола. Подкрепяйте отбора, независимо дали съм аз, Петър Жеков, Любо Пенев, Емил Костадинов, независимо кой е президент, кой е треньор. ЦСКА е на първо място.

Надявам се новите собственици наистина да са спасители. Да не се окажа лош пророк и да се наложи през декември отново да викаме фалирайте отбора и да почваме начисто. Ако няма яснота откъде идват финансите, аз няма да се върна. Няма да участвам в схемите за пране на пари чрез ЦСКА. Да минат разговорите тия дни, да се види кои са новите собственици и да видим какъв човек ще ми пратят да говори с мен.

Специално пред човека на Livesport.bg Филип Петрунов, легендата на българския футбол, помоли да бъдат зададени въпрос към Боби Михайлов:

„Ще върне ли парите, които е взимал в последните 4 години, през които е бил нелегитимен президент на БФС и неговото вице Фурнаджиев, който май е легитимен само да продава и мие коли."
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
1982

Re: Христо Стоичков - Чакам развитие

Мнениеот 1982 » 13 юли 2013 18:44

До оня ден беше пръв приятел с Тиквата, днес вече се прави на ербап и му задавал неудобни въпроси. Фурнаджийска лопата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 13 юли 2013 18:48

1982 написа:До оня ден беше пръв приятел с Тиквата, днес вече се прави на ербап и му задавал неудобни въпроси. Фурнаджийска лопата.

Е?! Според теб е по-добре да е вечен другар на Тиквата ли? Нормално да му прави някоя друга рекламка - все пак Тиквата коли и беси в България. Стоичков е спортист и като такъв показа уважение и феърплей към институцията в лицето на Тиквун - министър председател на България.
Те и с Перуката са се прегръщали едно време като станаха 4-ти, ама сега не може да го диша.
Като някакви малки деца сте.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 юли 2013 19:04

Мда. Червени шампиони или Гришата, пари да има и ще дойде. Като не иска заплата (негови думи) защо не искаше да стои в отбора когато пари нямаше? Ем така щеше да спести на тима една треньорска заплата, което в кризисна ситуация е бонус.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 13 юли 2013 19:07

Betchualeng Arnaikem написа:Мда. Червени шампиони или Гришата, пари да има и ще дойде. Като не иска заплата (негови думи) защо не искаше да стои в отбора когато пари нямаше? Ем така щеше да спести на тима една треньорска заплата, което в кризисна ситуация е бонус.

Само ми кажи , ти тъп ли си ? Виждаш ли как тези "титани на глупостта" лъжат , Стоичков чака ли ги 3 седмици да направят това , което бяха обещали . И какво накрая да ги носи на ръце ?

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 13 юли 2013 19:13

Какво развитие чака този стойкаджия. След като приключи с активния футбол , с нещо позитивно да се запомнил.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 юли 2013 19:21

Чака да отвори някоя и друга бира . :lol:
Как е предварителният договор, юнаци? :mrgreen:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 юли 2013 19:31

1982 написа:До оня ден беше пръв приятел с Тиквата, днес вече се прави на ербап и му задавал неудобни въпроси. Фурнаджийска лопата.

Цял живот е такъв. Винаги е със силните на деня и когато паднат, забравя за тях и идва ред на новите. А не мога да ги разбера феновете на ЦСКА колко пъти трябва да каже и направи какво ли не срещу клуба им, за да прогледнат що за човек е.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 юли 2013 19:45

acmilan написа:

Цял живот е такъв. Винаги е със силните на деня и когато паднат, забравя за тях и идва ред на новите. А не мога да ги разбера феновете на ЦСКА колко пъти трябва да каже и направи какво ли не срещу клуба им, за да прогледнат що за човек е.

Кога е казвал нещо срещу клуба, срещу ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 13 юли 2013 19:50

acmilan написа:

Малък , ти пък кога започна да разбираш от СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ ? Че даже и да ги определяш . Горкичкия даже световното 1994 не е гледал.

Върни се в “ЦСКА”