Ман Ютд-Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

veidar45
Контакти:

Ман Ютд-Арсенал

Мнениеот veidar45 » 18 апр 2009 11:10

Споделете какво мислите за за двата мача от ШЛ.Берба ни отписа,ама кой знае...Аз мисля,че в поне една от срещите ще бием.

brossy
Контакти:

Re: Ман Ютд-Арсенал

Мнениеот brossy » 18 апр 2009 11:22

Мисля,че и двата отбора ще си разменят по една победа.Но Юнайтед има предимство като отбор, а психологическото предимство е на Арсенал.Труден мач за прогнозиране.Мисля че Манчестър ще продължи.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 18 апр 2009 11:30

Ще стискам палци за вас...
Не се наемам с прогнози, но се надявам да отсраните Юнайтед. ;)
Изображение

Потребителски аватар
bracamonte
Контакти:

Мнениеот bracamonte » 18 апр 2009 11:31

Арсенал трябва да смачка старците от Манчестър. Само АРСЕНАЛ. :mrgreen:

SemperFidelis
Контакти:

Мнениеот SemperFidelis » 18 апр 2009 11:56

Абе то и през есента ни отписваха с/у Юнайтед и се смяха, че единствения ни трансфер е Насри, за сметка на техния Бербатко, ама така както ги наказа с 2 гола, така и сега очаквам да ги треснем.

ASCB

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 18 апр 2009 12:06

Голям фен съм на Юнайтед от 30 години,така че са ясни симпатиите ми за кого са :) ,но...този сблъсък е непредсказуем.Единствено сигурно е,че изходът от двубоя ще бъде неясен до последния съдийски сигнал на втория мач!Колкото до победителя в Шампионската лига-ако се съди по "фаталната" традиция шампион да става този отбор,който е отстранил "палача" на Реал
Мадрид/тази година това бе Ливърпул/излиза,че Челси на Абрамович ще триумфира през май в Италия...,което никак няма да ме зарадва!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2009 12:10

SemperFidelis написа:Абе то и през есента ни отписваха с/у Юнайтед и се смяха, че единствения ни трансфер е Насри, за сметка на техния Бербатко, ама така както ги наказа с 2 гола, така и сега очаквам да ги треснем.

ASCB

Ти турчин ли си, какъв си ? "Техният Бербатко " е капитана на Българския национален отбор, ако не знаеш !!!!
Иначе съм съгласен, че мача е труден за прогнозиране ! Винаги мачове между английски отбори са непредсказуеми ! Не вярвам някой да е заложил, че Челси - Ливърпул ще завърши 4-4 !!!!!!

FORZA
Контакти:

Мнениеот FORZA » 18 апр 2009 12:24

НЕКА АРСЕНАЛ ДА ПРОДЪЛЖАТ,АЗ СЪМ ЗА ЛИВЪРПУЛ,И НИКОГА НЕ МОГА ДА ПОДЪРЖАМ МАНГАЛЧЕСТЪР,АКО ЩЕ И БРАТ МИ ДА ИГРАЕ ТАМ

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 18 апр 2009 12:30

Сега Манчестър не са в онази форма, която ги наблюдавахме да печелят постоянно.Всички още в началото на ШЛ приказваха, че искат Барса и Манчестър на финал....жребия ги раздели в два потока и това сега е абсолютно възможно.Английските отбори се познават добре и който си опече работата на чуждия терен ще спечели ;) дано това са Юнайтед.Барса - Челси, всички казват не отписвайте Челси никой не ги е отписал, но просто Барса от много години не са имали тази игра , която показват в момента.Вкарват много голове и радват феновете, според мен Барса е финалист, заслужават го :)

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 18 апр 2009 13:34

Арсенал са слабо тактически подготвен отбор, ясно е кой ще продължи.
GGMU

Върни се в “Арсенал”