За тези които не са чели статията ето ви линк към нея[rimg]http://gong.bg/view_article.php?article_id=74607[/rimg]
Кой си ти подяволите ?! Как си позволяваш такива думи ?
[quoteНа кого му е нужен Бербатов, след като Юнайтед разполага с Федерико Македа”][/quote] забравихте ли кой реши мачовете с Мидалсбро , Болтан , Тотнам(за ФА къп) ,Нюкасъл кой изгради попедата над Уест Хам

Продължаваме с изказванията и ситгаме до следващия цитат
„Просто да не говорим за Димитър Бербатов. Ето, това е един футболист, който показва абсолютно безхаберие, само се цупи. Може би донякъде напомня на Кристиано в тези отношения. Българинът обаче има само 13 гола в 35 мача за Юнайтед, и 10 в последните 28 срещи. Ясно е, че Бербатов е голямата издънка на „Олд Трафорд”
Ето такава изданка пожелавам на всеки тренъор -13 гола (8 във висшата лига само с 1 по-Малко от друга голяма звезда,Рууни за коята нито ред критики ,не че заслужава много де, но нали е англичанин....за тях или добро или нищо.) Безхаберие показвал господи как няма срама този човечец , както самият тренъор се изказвав в своите интервюта Бербатов играе изключително интелигентно и се отличава с бързата си мислал и невероятното си чувство за пласиране и нюх към гола.
Ще напомня само мачът МанЮн-Уест Хам спомнете си колко трудно роналдо вкара 1ния от головете какво мъки и усилия му коствоа докосването на кълбото на половин метър от голлинията .20 гола са доста(при положението ,че изпалнява и дуспите....) но 13 гола и 9 АСИСТЕНЦИИ за "безхаберен" футболист май са си постижение.„Роналдо за сравнение има 20 гола във всички мачове, и 10 в последните 17.
„Най-голямата разлика между Роналдо и Бербатов е, че стандартите на първия са много по-високи, може би по-високи и от тези на Рууни. Португалецът ще се нуждае от цялата помощ на отбора в сряда, ако от Манчестър Юнайтед искат да се класират за полуфиналите в Шампионската лига”,
Тука човека вече сам се разкрива ,че си няма понятие от съвременен футбол как изобщо редактора е пуснал да се печата такова нещо футболът е колективен спорт и роналдо без Рууни ,Бербо ,Карик,Ван Дер Сар и компания е за никъде ,1 е да вкарваш красиви важни голове и зад тебе да има стабилна защита с невероятен вратар друго е головете които вкарва да са почетни попадения и най-много да станат голове на крагът.
Не знам да ли не съм с патриотичните очила ,но аз смятам че щом човек като Алекс Фъргюсан все още не си позволя да отправя каквито и да е критики към нападателя си не бива да си позволява друг по-малко компетентен от него да го прав. И за финал господине Бебрбо като не игра с Порто в първия в 1/4 финал ,а имам усещането ,че го определяте за 1 от виновниците за равенството, защо именитият роналдо не се нае да поведе отбора към победата , а само помогна за головете на порто.