Относно статията на Стивън Хауърд-гурото на модерния футбол.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AtiLaRulz
Контакти:

Относно статията на Стивън Хауърд-гурото на модерния футбол.

Мнениеот AtiLaRulz » 14 апр 2009 16:42

Здрваеите фенове на фитбола и по-специялно фенове на Манчестър Юнайтед. Прочетох днес коментара на журналистчето от английската преса Стивън Хауърд и останах МНОГО МНОГО ЯДОСАН И РЕШИХ ЧЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВОРЯ ПО НЯКЪКАВ НАЧИН НА МОМЧЕТО (НЕ ЧЕ ТОЙ ЧЕТЕ ФОРУМА НО ДА НЕ СИ МИСЛИ ,ЧЕ ЩЕ ОСТАВИМ МИТАКА САМ)
За тези които не са чели статията ето ви линк към нея[rimg]http://gong.bg/view_article.php?article_id=74607[/rimg]

Кой си ти подяволите ?! Как си позволяваш такива думи ?
[quoteНа кого му е нужен Бербатов, след като Юнайтед разполага с Федерико Македа”][/quote] забравихте ли кой реши мачовете с Мидалсбро , Болтан , Тотнам(за ФА къп) ,Нюкасъл кой изгради попедата над Уест Хам :!: :!: :!: Съманява ме някой тренъор да предпочете Федерико Македа пред Димитър Бербатов , а ако има такъв то той явно ,ще е националния селексционер на италия до 19 години :D .
Продължаваме с изказванията и ситгаме до следващия цитат
„Просто да не говорим за Димитър Бербатов. Ето, това е един футболист, който показва абсолютно безхаберие, само се цупи. Може би донякъде напомня на Кристиано в тези отношения. Българинът обаче има само 13 гола в 35 мача за Юнайтед, и 10 в последните 28 срещи. Ясно е, че Бербатов е голямата издънка на „Олд Трафорд”

Ето такава изданка пожелавам на всеки тренъор -13 гола (8 във висшата лига само с 1 по-Малко от друга голяма звезда,Рууни за коята нито ред критики ,не че заслужава много де, но нали е англичанин....за тях или добро или нищо.) Безхаберие показвал господи как няма срама този човечец , както самият тренъор се изказвав в своите интервюта Бербатов играе изключително интелигентно и се отличава с бързата си мислал и невероятното си чувство за пласиране и нюх към гола.
„Роналдо за сравнение има 20 гола във всички мачове, и 10 в последните 17.
Ще напомня само мачът МанЮн-Уест Хам спомнете си колко трудно роналдо вкара 1ния от головете какво мъки и усилия му коствоа докосването на кълбото на половин метър от голлинията .20 гола са доста(при положението ,че изпалнява и дуспите....) но 13 гола и 9 АСИСТЕНЦИИ за "безхаберен" футболист май са си постижение.
„Най-голямата разлика между Роналдо и Бербатов е, че стандартите на първия са много по-високи, може би по-високи и от тези на Рууни. Португалецът ще се нуждае от цялата помощ на отбора в сряда, ако от Манчестър Юнайтед искат да се класират за полуфиналите в Шампионската лига”,

Тука човека вече сам се разкрива ,че си няма понятие от съвременен футбол как изобщо редактора е пуснал да се печата такова нещо футболът е колективен спорт и роналдо без Рууни ,Бербо ,Карик,Ван Дер Сар и компания е за никъде ,1 е да вкарваш красиви важни голове и зад тебе да има стабилна защита с невероятен вратар друго е головете които вкарва да са почетни попадения и най-много да станат голове на крагът.

Не знам да ли не съм с патриотичните очила ,но аз смятам че щом човек като Алекс Фъргюсан все още не си позволя да отправя каквито и да е критики към нападателя си не бива да си позволява друг по-малко компетентен от него да го прав. И за финал господине Бебрбо като не игра с Порто в първия в 1/4 финал ,а имам усещането ,че го определяте за 1 от виновниците за равенството, защо именитият роналдо не се нае да поведе отбора към победата , а само помогна за головете на порто.

cvetan
Контакти:

Re: Относно статията на Стивън Хауърд-гурото на модерния футбол.

Мнениеот cvetan » 14 апр 2009 16:52

"СЪН" - е по зле и от 24часа. едвали някой го взема на сериозно. (освен група сини журналисти, за да отвличат вниманието на хората от проблемите на Герена).
този същия мразеше Бербо още от времето на Тотнъм, и пишеше простотии редовно. Явно е фен на Роналдо , но Кристиано се излага в момента и той си е намирил обект за заяжзане. какво по-глупаво от това да кажеш на Сър Алекс че не разбира от футболисти :D
но така си е журналята за това им плащат. Кого го е грижа , че Бербо не взе участие именно в най-слаботе мачове на МЮ. но на вълка винаги агнето му мъти водата , независимо къде се намира.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 апр 2009 17:02

Докато хвалеха Берба що не казвахте,че са по-зле от 24 часа :lol: Бербатов просто няма класа за Манчестър Юнайтед,Тотнъм е тавана на възможностите му :!: :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

AMON AMARTH

Мнениеот AMON AMARTH » 14 апр 2009 17:05

AtiLaRulz написа:Не знам да ли не съм с патриотичните очила ,но аз смятам че щом човек като Алекс Фъргюсан все още не си позволя да отправя каквито и да е критики към нападателя си не бива да си позволява друг по-малко компетентен от него.

Това ще означава,че е хвърлил 32 млн. на вятъра.А това си е точно така.
И защо си мислиш,че разбираш повече от английски спортен журналист?

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 14 апр 2009 17:10

AtiLaRulz написа:Здрваеите фенове на фитбола и по-специялно фенове на Манчестър Юнайтед. Прочетох днес коментара на журналистчето от английската преса Стивън Хауърд и останах МНОГО МНОГО ЯДОСАН И РЕШИХ ЧЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВОРЯ ПО НЯКЪКАВ НАЧИН НА МОМЧЕТО (НЕ ЧЕ ТОЙ ЧЕТЕ ФОРУМА НО ДА НЕ СИ МИСЛИ ,ЧЕ ЩЕ ОСТАВИМ МИТАКА САМ)
За тези които не са чели статията ето ви линк към нея[rimg]http://gong.bg/view_article.php?article_id=74607[/rimg]

Кой си ти подяволите ?! Как си позволяваш такива думи ?
[quoteНа кого му е нужен Бербатов, след като Юнайтед разполага с Федерико Македа”]
забравихте ли кой реши мачовете с Мидалсбро , Болтан , Тотнам(за ФА къп) ,Нюкасъл кой изгради попедата над Уест Хам :!: :!: :!: Съманява ме някой тренъор да предпочете Федерико Македа пред Димитър Бербатов , а ако има такъв то той явно ,ще е националния селексционер на италия до 19 години :D .
Продължаваме с изказванията и ситгаме до следващия цитат
„Просто да не говорим за Димитър Бербатов. Ето, това е един футболист, който показва абсолютно безхаберие, само се цупи. Може би донякъде напомня на Кристиано в тези отношения. Българинът обаче има само 13 гола в 35 мача за Юнайтед, и 10 в последните 28 срещи. Ясно е, че Бербатов е голямата издънка на „Олд Трафорд”

Ето такава изданка пожелавам на всеки тренъор -13 гола (8 във висшата лига само с 1 по-Малко от друга голяма звезда,Рууни за коята нито ред критики ,не че заслужава много де, но нали е англичанин....за тях или добро или нищо.) Безхаберие показвал господи как няма срама този човечец , както самият тренъор се изказвав в своите интервюта Бербатов играе изключително интелигентно и се отличава с бързата си мислал и невероятното си чувство за пласиране и нюх към гола.
„Роналдо за сравнение има 20 гола във всички мачове, и 10 в последните 17.
Ще напомня само мачът МанЮн-Уест Хам спомнете си колко трудно роналдо вкара 1ния от головете какво мъки и усилия му коствоа докосването на кълбото на половин метър от голлинията .20 гола са доста(при положението ,че изпалнява и дуспите....) но 13 гола и 9 АСИСТЕНЦИИ за "безхаберен" футболист май са си постижение.
„Най-голямата разлика между Роналдо и Бербатов е, че стандартите на първия са много по-високи, може би по-високи и от тези на Рууни. Португалецът ще се нуждае от цялата помощ на отбора в сряда, ако от Манчестър Юнайтед искат да се класират за полуфиналите в Шампионската лига”,

Тука човека вече сам се разкрива ,че си няма понятие от съвременен футбол как изобщо редактора е пуснал да се печата такова нещо футболът е колективен спорт и роналдо без Рууни ,Бербо ,Карик,Ван Дер Сар и компания е за никъде ,1 е да вкарваш красиви важни голове и зад тебе да има стабилна защита с невероятен вратар друго е головете които вкарва да са почетни попадения и най-много да станат голове на крагът.

Не знам да ли не съм с патриотичните очила ,но аз смятам че щом човек като Алекс Фъргюсан все още не си позволя да отправя каквито и да е критики към нападателя си не бива да си позволява друг по-малко компетентен от него да го прав. И за финал господине Бебрбо като не игра с Порто в първия в 1/4 финал ,а имам усещането ,че го определяте за 1 от виновниците за равенството, защо именитият роналдо не се нае да поведе отбора към победата , а само помогна за головете на порто.[/quote]
Синчето е в пети клас,но толкова правописни грешки не прави за цяла година! :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 апр 2009 17:13

Не съм фен на Юнайтед, още по малко на Бербатов, но нека застанем зад него :!: И аз не смятам че заслужава тея критики :!: А и не е важно какво казва някакъв журналист,а какво смята за него треньора :!: Все пак това му е 1вия сезон в тоя отбор и смятам че се справя повече от добре :!: Да не забравяме ,че го ползват повече като човек,който създава положения,а не като типичен нападател,който само консумира :!: И като се има това в предвид мисля че има достатъчно голове за сега ;) Друг е въпроса, че тука нашите медии прекалено надуха балона около Бербатов и това май му играе лоша шега :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
bonio
Контакти:

Мнениеот bonio » 14 апр 2009 17:15

Имам приятел в Англия и го помолих да направи анкета на тема "Кой чете "Sun", ето и резултатите.
От 16-45год. --- 14%*
От 50год. нагоре --- 78%**

*От попитани 50 човека.
**От попитани 100 човека.

Това показва какви пишат глупости в "Сън" . На пенсиите им се струва достоверно.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 апр 2009 17:17

Не ми пука за Ман. Юн и Роналдо. Жалкото е, че Бербатов е трагичен в националния отбор напоследък. Дано при Мъри се отпуши. А мнението на някакъв английски драскач Бербо да си го сложи на оная работа. Аман от "разбирачи".

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 14 апр 2009 17:18

...
Последна промяна от igor tomasic на 06 май 2009 18:03, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 14 апр 2009 17:21

Бижутера написа:Докато хвалеха Берба що не казвахте,че са по-зле от 24 часа :lol: Бербатов просто няма класа за Манчестър Юнайтед,Тотнъм е тавана на възможностите му :!: :!:

Кога пък точно СЪН са написали нещо хубаво за Бербо? - нямам спомен за такава статия - вярно не ги чета редовно, но редовно преглеждам статиите от "премиершип" и обзора на пресата. И ще ти кажа , че Бербо въобще не им интересен. Има 4-5 статии за целиа сезон. Нито хвалби нито хули - за останалите се скъсаха да пишат - Кристиано, Руни, ВандерСаар и т.н. За тях Бербо е един от всички (което си е точно така) в никой случай не е номер 1 в МЮ. (но и защо трябва да е?)
А въпросния журналист - просто го мрази от 3г насам.

Върни се в “Футбол - Свят”