ББД - Безусловен Базов Доход на Българите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

ББД - Безусловен Базов Доход на Българите

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 15 май 2013 09:52

[center]Изображение[/center]
Ако ти си родолюбив и отговорен Българин, загрижен за съдбата на Народа ни, си попаднал на точното място, където се твори новата История на България!

Това е сайт, който популяризира Проекта за въвеждане на Безусловен Базов Доход (ББД) за всеки пълнолетен гражданин на нашата страна. Идеята е надпартийна! На нейното реализиране са се посветили доста сърцати съидейници, които раздават своите сили, средства и енергии, с едничката цел – благоденствието на нашата Родина.
Идейният Проект „Безусловен Базов Доход за Българите“ е систематично изложен и описан в материал от 13 точки. Отделете му нужното време и вникнете в красотата и величието на Идеята. При желание обогатете своите знания от допълнителните материали, в които сме се опитали на достъпен език да разясним същността на нещата.

Проектът е радикален. Неговата цел е тотална смяна на досега съществуващата несправедлива социална система. В този смисъл той е една революция! Революция, която ние всички ще направим с мирни средства и по един достоен и благороден начин.
Проектът е отворен и е подарък за всеки Българин, който го е приел в мислите и Сърцето си! Затова, ако материалът ви е докоснал, помогнете ни да го популяризираме и разпространим. Помогнете ни той да стигне до знанието на всеки един наш сънародник, независимо от неговата възраст, религиозна вяра, местонахождение или политическо убеждение.

Нека всички да подкрепим тази възрожденска мисия, която ще даде материална свобода и ще осигури достоен живот, какъвто заслужава всеки Българин. Ако усещаш порива на вдъхновението в Сърцето си – включи се активно в работата „ за ползу роду“. Бъди Апостол на Просвещението по примера на нашите възрожденски предци,… доказвайки, че си достоен и истински Българин.

Време е всички заедно да сътворим една нова и велика България!

От ТУК може да прочетете проекта
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wZSjTFMV4aw[/youtube][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: ББД - Безусловен Базов Доход на Българите

Мнениеот DANS » 15 май 2013 10:02

Това ще стимулира мързеливците и ромите никога да не работят!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 май 2013 10:03

Звучи добре, може би дори възможно. Знаеш ли защо мисля, че няма как да се получи? Е тука:

е) Ами, ако получаващите ББДоход хора, не пожелаят повече да работят? – Принципно това е невъзможно! На въпроса дали биха продължили да работят, ако имат базов доход, 60% отговарят – ДА и само 10% – НЕ. (цитат от филма)
В човек е заложено той да проявява креативност и съзидателност, а българинът е преди всичко трудолюбив, а не лентяй.

Две неща. Във филма, интервюираните хора са германци, нали? Тук нещата съвсем не биха били такива. Да не говорим, че всичкото 350к цигани, айде 200к да са пълнолетните, а и маса българи наистина ще спрат да работят и ще си барат калинките по цял ден, при положение, че имат осигурени от нищото едни 500лв да речем. Това за трудолюбивите българи е отдавна в миналото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 15 май 2013 10:12

rhaegar написа:Звучи добре, може би дори възможно. Знаеш ли защо мисля, че няма как да се получи? Е тука:

е) Ами, ако получаващите ББДоход хора, не пожелаят повече да работят? – Принципно това е невъзможно! На въпроса дали биха продължили да работят, ако имат базов доход, 60% отговарят – ДА и само 10% – НЕ. (цитат от филма)
В човек е заложено той да проявява креативност и съзидателност, а българинът е преди всичко трудолюбив, а не лентяй.

Две неща. Във филма, интервюираните хора са германци, нали? Тук нещата съвсем не биха били такива. Да не говорим, че всичкото 350к цигани, айде 200к да са пълнолетните, а и маса българи наистина ще спрат да работят и ще си барат калинките по цял ден, при положение, че имат осигурени от нищото едни 500лв да речем. Това за трудолюбивите българи е отдавна в миналото.

Ами тези 500 лв са "електронни". Ще ти служат да бъдеш нахранен и отоплен...и толкова. Недей да работиш, но всичките ти приятели, които работят ще си купуват дрешки, ще ходят на заведение...а твоето единствено "удоволствие" е да си мързелуваш пред телевизора и нищо дрго. Дали ще издържиш на този начин на живот дори 6 месеца??? :roll: Аз НЕ! :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 май 2013 10:13

DANS написа:Това ще стимулира мързеливците и ромите никога да не работят!

Те щото и сега се късат от работа, а смучат от разните фондации и същевременно се множат като кучета.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 15 май 2013 10:16

СУПЕР-МЕГА МАЛОУМИЕ , НИЕ НЕ СМЕ ГЕРМАНИЯ ИДИОТИ !!!!
Още помагайте на циганските паразити , ако искате да им нося половината си заплата ? Ей не мислите .. Кой ще изкарва тези пари бре ? умрялата иконимика ? Боже мислех , че съм видял всичко , ама такава ЧУТОВНА ГЛУПОСТ !!!!
Последна промяна от DmG на 15 май 2013 10:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 май 2013 10:17

BLUE CHAMPIONS написа:
rhaegar написа:Звучи добре, може би дори възможно. Знаеш ли защо мисля, че няма как да се получи? Е тука:

Ами тези 500 лв са "електронни". Ще ти служат да бъдеш нахранен и отоплен...и толкова. Недей да работиш, но всичките ти приятели, които работят ще си купуват дрешки, ще ходят на заведение...а твоето единствено "удоволствие" е да си мързелуваш пред телевизора и нищо дрго. Дали ще издържиш на този начин на живот дори 6 месеца??? :roll: Аз НЕ! :)

Ти не, аз не, всичките цигани в тая държава, а и едно 30% от българите ще се пробват. Основно безработните, които ще се залъгват, че с тези пари ще се чувстват по-сигурни докато търсят работа, а в последствие изобщо ще спрат да търсят, щото им е по-удобно на гъза. За мен в нормална държава може и да сработи този план (там пък нямат много нужда от него), ама при нас специално-едва ли.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 май 2013 10:19

DmG написа:СУПЕР-МЕГА МАЛОУМИЕ , НИЕ НЕ СМЕ ГЕРМАНИЯ ИДИОТИ !!!!
Още помагайте на циганските паразити , ако искате да им нося половината си заплата ? Ей не мислите ...

Идиота си ти - на малцинствата ще им се помага во веки - с или без ББД, а за безработните български младежи един голям.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 май 2013 10:21

Толкова много песимизъм лъха от коментарите, че ми стана лошо и ми иде да драйфам... Типичните диваци - приемащи всичко друго, но не и новостите...
Тиня... :evil:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 май 2013 10:23

Има много безусловно и гениално луди ей! :mrgreen:

Електронно правителство вика! :lol: Отидоха и митинги, и манипулации ей- изядоха хляба на политиците и преобърнаха конституцията! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”