Днес съдията на мача Ботев Вр - Етър се подигра с отбора от Велико Търново, но никой не обелва и дума! Стоичков пак в обичайния си рев пак привлича внимание и естествено медиите веднага го отразиха, но никъде не се споменава за това, че съдия победи сам отбора на Етър..Жалко е! Ако този съдия свири така във вреда на някой от по-големите отбори, ще го накажат до живот както него така и родата му до 9то коляно, но сега даже и дума няма да се чуе..
П.С. Не съм фен на Етър, нито съм от този регион, просто бях длъжен да отбележа съдийското своеволие!
И на умряло куче нож вадят!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- gentlemanxxx
- Контакти:
Re: И на умряло куче нож вадят!
gentlemanxxx написа:Днес съдията на мача Ботев Вр - Етър се подигра с отбора от Велико Търново, но никой не обелва и дума! Стоичков пак в обичайния си рев пак привлича внимание и естествено медиите веднага го отразиха, но никъде не се споменава за това, че съдия победи сам отбора на Етър..Жалко е! Ако този съдия свири така във вреда на някой от по-големите отбори, ще го накажат до живот както него така и родата му до 9то коляно, но сега даже и дума няма да се чуе..
П.С. Не съм фен на Етър, нито съм от този регион, просто бях длъжен да отбележа съдийското своеволие!
!!!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
gentlemanxxx написа:Днес съдията на мача Ботев Вр - Етър се подигра с отбора от Велико Търново, но никой не обелва и дума! Стоичков пак в обичайния си рев пак привлича внимание и естествено медиите веднага го отразиха, но никъде не се споменава за това, че съдия победи сам отбора на Етър..Жалко е! Ако този съдия свири така във вреда на някой от по-големите отбори, ще го накажат до живот както него така и родата му до 9то коляно, но сега даже и дума няма да се чуе..
Абсолютни глупости написани от лаик от класа.Гледах репортаж от мача и мога да кажа че дузпите са 100%-за игра с ръка в наказателното поле.Етър футбол не могат да играят и са се пробвали днес на волейбол,но са забравили че са на футболния терен.Аман от хора нищо не разбиращи от това странно животинче за тях футбола.Този Етър не е на Велико Търново а на турските им собственици и едва ли на някой му пука точно за този отбор.
Гледал ли си Ботев-Етър за да твърдиш това?
- we are the champions
- Контакти:
Гледах репортаж от мача и мога спокойно да ти кажа... ,че и двете дузпи са кристални даже при първата можеше и ЧК да покажат.
Ти гледал си мача като пишеш?Защото аз съм го гледал и ще ти кажа ,че си написал абсолютни глупости!!!Две чисти дузпи,играха волейбол тия от Етър,един отменен гол заради нарушение,от което Куанг го изкараха с линейка в болница!Че като се играе с ръце да не се дават дузпи ли?
Автора на темата нищо не разбира от футбол,явно е волейболистче.Нека от сърце му се посмеем.Честита победа на Ботев Враца.
- gentlemanxxx
- Контакти:
Ако така свирят срещу червните(защото гледам, че Вие сте особенно активни), ще вдигнете бунт срещу БФС, Уефа, Софарма и каквото се сети, ама сега всичко е наред..Жалка картинка!
- MagicMoments
- Контакти:
А на мача Лудогорец-Черноморец спестен Червен картон на Моци и още куп грубости от зелените,4 контузени от Черноморец с добавка гол от засада за 1-0,но явно и това се спестява,защото ако това бе на мач на Левски щеше да има двуцифрено число теми пуснати за Левски и ''другите начини"
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
- gentlemanxxx
- Контакти:
sandi Ти явно нямаш личен живот и прекарваш детството си в форума! Няма проблем, но не се опитвай да бъдеш остроумен, нито пък забавен - не ти се отдава! И не си позволявай да ми отговаряш във форума, защото си ми под нивото и отдавна съм спрял да комуникирам с селяци! (в това число сте ти и шивача)
Върни се в “Футбол - България”