Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 апр 2013 02:25
Въпреки, че темата буди смях в много хора, аз ще я разгледам сериозно. Не защото вярвам в написаното, обратното е. Просто.. не обичам да отхвърлям нищо, без да обмисля шансовете то да е вярно. И така:
2 милиона нацисти, живеещи и до днес на Антарктида? НЕ МИ СЛИ МО! Нали още 40те години руснаците щяха да обърнат този митичен град наопаки, как я виждате тази работа? Какъв би бил смисъла от безкомпромисно метнатите усилия да се унищожи Фашистка Германия, ако се остави нещо такова? Да допълня за евентуално възражение: Няма как СССР да не разбере за наличието на нещо такова, и американци и руснаци редовно са сканирали Антарктида за бази с военна насока. Ама са го правили не заради немците, а после, по време на Студената война от опасения да не би ДРУГИТЕ да направят там база. Също така тогава нямаше немските фашисти, които са решили да бягат да се крият по Латинска Америка, където са поемали риска да бъдат убити по-късно от агенти на Израел или арестувани и предадени на Интерпол (както се е случило с някои от тях). Биха бягали именно в този митичен полярен град, където няма как да бъдат намерени (защото се лансира идеята, че и без това никой не знае за него).
Описаната машинария: Предвидените дати са през 1943 и 1944 година. Хитлеристка Германия преживява и двете, но не произвежда такава машинария. Фактите говорят...
Характеристики на тази машинария: Ако имаше такова животно, то би превърнало американската, британската и съветската авиация в чудесен източник на старо желязо за немските заводи. Споменатите скорост и способност за полет извън атмосферата биха направили подобна машинария непобедима.. поне през 1943 или 1944 година.
С други думи на "предвидените" дати такова нещо не е произвеждано. Иначе щяхме да имаме наместник на Фюрера в Москва и Лондон, не Путин и кралицата съответно.
И накрая: приказките за летящите чинии, засичани от японци а и за други учреждения съм чувал, че са засичали НЛО. Аз не съм 100% сигурен, че НЛО е ИЗЦЯЛО мистификация (но гарантирано поне част от случаите са раздуване на слуха от някоя служба, за да прикрие учения и т.н.). Но категорично не мисля, че ако разполагат с такъв град, такава техника и такива възможности германците ще се крият. Не мисля, че щяха да се крият още 40те и 50те години. Напротив, те дори биха могли да обърнат.. къде с дипломация, къде чрез тази митична техника нещата в своя полза. Само не ми обяснявайте, че им е по-удобно да си живеят като къртици под земята на полюса, вместо в Германия легално.
И накрая мога да светна автора на темата в едно: Американците са докопали един от главните разработчици на немските Нови оръжия. Вернер фон Браун. И отдавна не е тайна, че немците са гласили производството на балистични ракети, но процеса е забавен по решение на Хитлер. Нищо извънземно, никакво НЛО. А прочутите им ТАЙНИ летящи машини са били ново поколение бомбардировачи, и дори са произведени малко от тях в края на войната. Нанесли са много щети, но са били твърде малко за да решат войната във въздуха.
Ако имаше подобни проекти, за такива фантастични машини фон Браун е щял да знае за тях. И би ги направил за новата си родина - САЩ. Уви, той остава в историята не като създател на НЛО, а на Аполо. Чийто качества са смехотворни спрямо описаната от автора машинария. Просто Аполо в атмосферата няма никаква стойност. И балистичните ракети, родили се в главата на фон Браун също нямат нищо общо с описаната машинария. Те пък даже не са летателни апарати в буквалния смисъл на думата.
Ето, бях достатъчно любезен вместо просто да се засмея на статията, а тя си е смешна, обосновано да обясня защо е глупост. И аз съм бил любопитен и съм поровил по темата, само че мен ме интересуват Фактите, а не Конспирацията и тогава е адски лесно да разбереш за какво става дума.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]