Берое-Литекс-1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Берое-Литекс-1:0
В 12-я кръг приемаме отбора на Литекс срещу когото играем успешно като домакини.Дали ще бъде така и този път ще видиме в събота на стадиона под "Аязмото".
Последна промяна от sandi74 на 10 ное 2012 18:48, променено общо 1 път.
- m.unaited forever
- Контакти:
Re: Берое-Литекс-10.11/16:30 часа
0:3
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
-
- Контакти:
Aз очаквам здраво ритане от страна на домакините.....както винаги!
За резултат не знам, по принцип сме по-добрия отбор, но пачките на Руси вършат чудеса! 

violator написа:Aз очаквам здраво ритане от страна на домакините.....както винаги!За резултат не знам, по принцип сме по-добрия отбор, но пачките на Руси вършат чудеса!
Пич , вземи гледай някой мач и после коментирай ... още повече вземи ела на мача в СТАРА ЗАГОРА ......да видиш как за поведен път ще ви направим жалки
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
violator написа:Aз очаквам здраво ритане от страна на домакините.....както винаги!За резултат не знам, по принцип сме по-добрия отбор, но пачките на Руси вършат чудеса!
Ти сериозно ли?Берое никога не е играл груб футбол...
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]
sandi74 написа:В 12-я кръг приемаме отбора на Литекс срещу когото играем успешно като домакини.Дали ще бъде така и този път ще видиме в събота на стадиона под "Аязмото".
Никакъв шанс за Берое 0:5.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
zuekaa написа:violator написа:Aз очаквам здраво ритане от страна на домакините.....както винаги!За резултат не знам, по принцип сме по-добрия отбор, но пачките на Руси вършат чудеса!
Пич , вземи гледай някой мач и после коментирай ... още повече вземи ела на мача в СТАРА ЗАГОРА ......да видиш как за поведен път ще ви направим жалки
Да де - с ритане!

Или навремето Берберович сам си глътна езика?

Не се пънете много.Знаем,че сте селски отбор.
sandi74 написа:violator написа:Aз очаквам здраво ритане от страна на домакините.....както винаги!За резултат не знам, по принцип сме по-добрия отбор, но пачките на Руси вършат чудеса!
Не се пънете много.Знаем,че сте селски отбор.
Mъдро и компетентно мнение лишено от всякакъв комлекс!