Гения Алекс!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Гения Алекс!!!

Мнениеот Veso1913 » 09 мар 2009 22:44

Не знам откъде да започна,но знам как искам да завърша темата.НЕ ИСКАМ ТОЗИ ВЕЛИКОЛЕПЕН ИГРАЧ ДА СПИРА С ФУТБОЛА!!!За пореден път великолепен Алекс!Дори и в този не особено силен мач,на фона на последните кръгове преди Нова година,Алекс блестеше.Направи смешни играчите на Пирин които се опитваха да го спират основно с цената на нарушения.Ами то май няма и друг начин! :D Този невероятен играч караше публиката на Тича да изпитва неимоверна наслада от играта която показва.Пълен стадион!7-8000 зрители на мач с що-годе посредствен отбор.За какво ходят тези хора на стадиона?Отговора е един-АЛЕКС!Само при мисълта че рано или късно ще се наложи да спре с футбола,изпитах силна тъга.Споделих с постоянното присъствие на Тича тези мои мисли и се оказа че не само аз се притеснявам от наближаването на този момент.Не мога/а и не искам/ да си представя Черно море без Него!Няма незаменими играчи.Знам това много добре.Но има незаменими артисти.И Той е един от тях!Бъди жив и здрав Саше!!!Пожелавам ти футболно дълголетие съизмеримо с това на Барези и Малдини.ДАНО!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Гения Алекс!!!

Мнениеот boys85 » 09 мар 2009 22:57

Весо,аз ходя на стадиона заради ЧЕРНО МОРЕ!А иначе алекс,малекс или балекс не ме интересуват,те са преходни.Тези,които се раздават със зелено-бялата фланелка имат място в отбора,наистина той е един от тях.Колкото до мача с Пирин,не ми хареса толкова неговата игра.Дори като го гледах имах чувството,че тази година ще му е последна,колкото и да не ми се иска се вижда,че годинките му нагежават... :roll:

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 09 мар 2009 23:00

Има решение-създайте и вие някоѝ такъв и не чакаите други школи да ви правят щастливи!Успех при младежите и децата на Тича! ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 мар 2009 23:02

kalo написа:Има решение-създайте и вие някоѝ такъв и не чакаите други школи да ви правят щастливи!Успех при младежите и децата на Тича! ;)

Героги Илиев малко ли е ????Имаме Даниел Димов и Тодор Колев национали при юношите.......Малко отбори могат да се похвалят с такава Дюш като нашата.Базата също ни е добра.Друг е въпроса,че на тях им липсва опит и не ги налагат в състава :!: А са талантливи ;)

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 09 мар 2009 23:08

Защо не куфеете по Георги,Даниел и Димов,а все Алекс ви е в устата :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 09 мар 2009 23:11

kalo написа:Защо не куфеете по Георги,Даниел и Димов,а все Алекс ви е в устата :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Кой ти каза?На стадиона най-често се скандират имената на Георги Илиев,Станислав Стоянов(вече от 8 или 9 години е при нас и е доказал,че е истински моряк,остана дори и в трудните моменти,които имахме) и Тошко Колев.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 09 мар 2009 23:16

Имам един познат на 59 години,от 7-8 живее във Варна и вика:"Аз съм морски"! :lol:
Та може и Кривият да почне след някоя и друга! ;)

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 09 мар 2009 23:23

Ще ви видим ,когато Алекс спре с футбола,няма да е вечен.И познайте къде ще се върнете.Отговора е един в началото,а именно -в долната половина на таблицата.И честита ви измъчена победа с дузпа.А и като гледам още малко ще се преименувате на Арарат.
САМО СПАРТАК ВАРНА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 мар 2009 23:50

nikola28 написа:Ще ви видим ,когато Алекс спре с футбола,няма да е вечен.И познайте къде ще се върнете.Отговора е един в началото,а именно -в долната половина на таблицата.И честита ви измъчена победа с дузпа.А и като гледам още малко ще се преименувате на Арарат.

Вмерсо да се радваш.че варненски тим е на път да пробие хегемонията на софийските,ти типично по плебейски се държиш злобно.....Много ви е яд вас,че не сте на нащето място.Като не можете д абиете се радвате на нашите загуби,ей това само плебей може да го направи....Друго обяснение нямам :!:

blue bear

Мнениеот blue bear » 10 мар 2009 11:33

Кривия е чудесен футболист! А че Тича не може да пробие хегемонията на Левски и Цска е ясно! Все пак радвайте се на добрия отбор който имате! Спокойно ще влезете в шестицата!

Върни се в “Черно море”