Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
sotich написа:Какво ще кажете футболни фенове "Анти ЦСКА"за това което се случи в"любимия" комунистически отбор?Аз лично много се радвам на треньорската рокада ,сигурен съм че "Чичовото"ще има треньорския успех на колегата си Стоичков ,с други думи ГОЛЯМ ПРОВАЛ.Така че кандидат шампиони /Левски,Литекс,Черно Море /единия отпадна .Пожелавам на Чичовото да искара 2-3 мача ,те даже са му много.![]()
![]()
delqnski47 написа:sotich написа:Какво ще кажете футболни фенове "Анти ЦСКА"за това което се случи в"любимия" комунистически отбор?Аз лично много се радвам на треньорската рокада ,сигурен съм че "Чичовото"ще има треньорския успех на колегата си Стоичков ,с други думи ГОЛЯМ ПРОВАЛ.Така че кандидат шампиони /Левски,Литекс,Черно Море /единия отпадна .Пожелавам на Чичовото да искара 2-3 мача ,те даже са му много.![]()
![]()
Имаш едно невероятно мислене просто!Левски е кандидат тази година за титлата,когато Февруари има 30 дена!Не ти ли разбра сивото ти вещество,което наричаш мозък,че Литекс са шампиони тази година,благодарение на много хора!Те отмениха цялото първенсто заради тях,а пък няма да ги направят шампиони!Ей сега ще видиш като ви ощетят с мачовете ви с Литекс(не изкючвам и мачовете на Литекс с ЦСКА) как ще писнеш!
Cesc Fabregas написа:delqnski47 написа:sotich написа:Какво ще кажете футболни фенове "Анти ЦСКА"за това което се случи в"любимия" комунистически отбор?Аз лично много се радвам на треньорската рокада ,сигурен съм че "Чичовото"ще има треньорския успех на колегата си Стоичков ,с други думи ГОЛЯМ ПРОВАЛ.Така че кандидат шампиони /Левски,Литекс,Черно Море /единия отпадна .Пожелавам на Чичовото да искара 2-3 мача ,те даже са му много.![]()
![]()
Имаш едно невероятно мислене просто!Левски е кандидат тази година за титлата,когато Февруари има 30 дена!Не ти ли разбра сивото ти вещество,което наричаш мозък,че Литекс са шампиони тази година,благодарение на много хора!Те отмениха цялото първенсто заради тях,а пък няма да ги направят шампиони!Ей сега ще видиш като ви ощетят с мачовете ви с Литекс(не изкючвам и мачовете на Литекс с ЦСКА) как ще писнеш!
Напълно съм съгасен!Това ще е компенсация заради назначаването на Станимир Стоилов за национален селекционер!
![]()
sotich написа:Ти на кой отбор мислиш че съм фен?Аче Литекс няма да станат шампиони съм сигурен ,те са добър отбор без постоянство и с посредствен треньор
delqnski47 написа:sotich написа:Ти на кой отбор мислиш че съм фен?Аче Литекс няма да станат шампиони съм сигурен ,те са добър отбор без постоянство и с посредствен треньор
че отде да те знам на кой отбор си фен!По този въпрос ако си забелязъл не съм го обсъждал!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта