Здравейте. Искам да ви попитам какви действия мога да предприема против букмейкър, който ми дължи близо 1000 лв. печалба и вече 11 дни не ми е изплатил дължимата сума (транзакцията си стои като не мога нито да си върна парите в сметката в сайта, нито ми е преведена), не само това, но и ми пратиха e-mail, че спират да работят с български потребители. В сайта пише, че печалбите се изплащат от 1 до 3 дни след тегленето им. До сега съм нямал проблеми с по-малки печалби от сорта на 100-150 лв.
Опитах да се свържа с тях и на българския и на международния e-mail, не ми отговориха. Какви действия мога да предприема?
Благодаря за съдействието!
П.П. Букито е Темпобет!
Некоректен букмейкър
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Некоректен букмейкър
На теб конкретно нз дали ще ти помогне, но и преди мисля, че съм чел подобни истории за темпобет, защо не се свържеш с господари на ефира - просто за да са предупредени останалите потенциални жертви...
едит: цял живот съм със Спортингбет - никакви проблеми
едит: цял живот съм със Спортингбет - никакви проблеми
Последна промяна от Alex на 02 окт 2012 10:40, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

Пробва ли да звъннеш на телефоните ?
По принцип букитата и изобщо онлайн казина както и покер стаи ,трябва да имат лого на сайта си ,кой оператор им е дал лиценз.Към този оператор трябва да се обърнеш при проблем.В случая с темпобет ,оператора е Curacao eGaming http://www.curacao-egaming.com/
Дано си вземеш парите .
По принцип букитата и изобщо онлайн казина както и покер стаи ,трябва да имат лого на сайта си ,кой оператор им е дал лиценз.Към този оператор трябва да се обърнеш при проблем.В случая с темпобет ,оператора е Curacao eGaming http://www.curacao-egaming.com/
Дано си вземеш парите .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Дадените телефони не отговарят.
@percival благодаря ще пиша най тези Curacao egaming License, дано ми помогнат, но като се разрових видях че са опарили бая хора, дано аз да не съм от тях
@percival благодаря ще пиша най тези Curacao egaming License, дано ми помогнат, но като се разрових видях че са опарили бая хора, дано аз да не съм от тях

IN_90 написа:Дадените телефони не отговарят.
Точно затова е оператора ,ако не си извършил някаква машинация,то 100 % ще си вземеш парите ! Повярвай ми ,лиценза им струва много повече от 500 евро !
Опиши си случая в детайли с имена и потребителско име за темпобет .Няма да стане бързо ,но пък е сигурно.Патил съм си и аз доста пъти и съм си вземал парите ,само един път не съм ,но си бяха в правото.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Zatova prosto igraite v bet 365.Tiq opredeleno sa nai korektni i tochni.Tam nqma kak da stane takava prostotoiq.Uspeh.Sujalqvam che ne pisha na kirilica,ama malko mi e preeban kompa.Jivi i zdravi
по принцип сумите над 1000 лева и в други сайтове пристигат по сметката с голямо закъснение. Аз също съм чакал 10-12 дена . Изчакай още 4-5 дена и тогава мисли за "отмъщение" .............
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
-
- Контакти:
IN_90 написа:Здравейте. Искам да ви попитам какви действия мога да предприема против букмейкър, който ми дължи близо 1000 лв. печалба и вече 11 дни не ми е изплатил дължимата сума (транзакцията си стои като не мога нито да си върна парите в сметката в сайта, нито ми е преведена), не само това, но и ми пратиха e-mail, че спират да работят с български потребители. В сайта пише, че печалбите се изплащат от 1 до 3 дни след тегленето им. До сега съм нямал проблеми с по-малки печалби от сорта на 100-150 лв.
Опитах да се свържа с тях и на българския и на международния e-mail, не ми отговориха. Какви действия мога да предприема?
Благодаря за съдействието!
П.П. Букито е Темпобет!
Като съвет не мога да ти помогна за което съжалявам.Но да ви попитам хора не си ли проверявате предварително букитата при които ще играете дали да им имате доверие.За да нямате проблеми играете в бет365 и в спортинг бет това са двете къщи много над останалите и доказали се през годините.Когато напишете в гугъл отзиви за темпобет като втора страница ви излиза един сайт bookmakers-today.com в него е направена класация на всички букмейкърски къщи с най-важните неща за тях за това колко са сигурни и такива неща.Дано си вземеш парите не са малко пари но после веднага сменяй къщата с една от горе изброените две

kakva sistema izpolzvate nai-4esto za da pechelite?
Сектор потрошен - как ви стои? Един на три - как ви стои? Мишел Платини - к*р ви наби! А Герена да гориии... !!
armani watches
I received my favorite armani watch in less then a week . It had been sended from the States to Spain . I'm very satisfiet with the service they provided on armaniwatchesstyle.com and will not hestitate to buy watches again from that site in the future .