Ди Мария: Роналдо вкарва голове, които Меси не можеДо суперсблъсъка Барселона - Реал Мадрид остават 10 дни, но всички в Испания вече тръпнат в очакване. Сякаш, за да нагорещи още повече страстите, крилото на столичани Анхел ди Мария провокира каталунците с интересно изказване.
"Кристиано Роналдо вкарва голове, които Меси не може" заяви спокойно аржентинецът. Сблъсъкът между двете суперзвезди също е очакван с огромен интерес.
"И двамата са невероятни играчи. Много са бързи и технични, но в същото време са и доста различни един от друг. Меси умее да се справи с няколко съперници на съвсем малко пространство, докато Кристиано е страшно бърз с топка в крака, стреля отлично отдалеч и затова смятам, че е способен да вкара красиви голове, които Лео не може" добави той.
"Сигурен съм, че ще стане страхотен мач, в които вярвам, че ще се представим добре, а и ще направим всичко възможно, за да победим. Преди това обаче имаме други двубои, за които трябва да мислим" споделя още Ди Мария.
Той не пропусна да похвали и новия треньор Жозе Моуриньо. "Той е човек, който ти казва всичко в лицето, но мен това не ме притеснява, дори смятам, че е полезно. Той ни дава увереност, а освен това след идването му се научих да помагам много повече в защита. Радвам се, че сезонът върви добре за нас и съм сигурен, че той ще бъде успешен".