Липсата на финансови средства лиши “армейците” от участие в шампионата
Поредна лоша новина дойде за феновете на ЦСКА. Многобройните неразбории и скандали и неяснотата около собствеността с футболния клуб, се прехвърлиха и в спортния, където се оказа, че кризата е доста сериозна.
За първи път в историята хандбалният тим на „армейците” няма да участва в държавното първенство за мъже и жени. Причината да се стигне до крайното решение е липсата на финансови средства.
От момента, в който Министерството на спорта вдигна наема на залата на „4 – и километър” , президентът на тима Пламен Гандов изпитва затруднение, защото осигуряваше средствата сам без никаква подкрепа. Всеки един състезател от двете формации е свободен да си търси друг отбор или начин, за да осигури бъдещето си.
Освен ЦСКА и друг водещ тим в лицето на мъжкия Шумен също се отказа от участие в шампионата. И там причините не са по-различни от тези при „червените”. Хора от хандбалните среди ни информираха, че се е очаквало да се стигне до тези новини, заради голямата криза, която е налегнала спорта.
Livesport.bg
Закриха хандбалния ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damageplan
- Контакти:
Закриха хандбалния ЦСКА
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Re: Закриха ЦСКА!
хайде, едно по едно да окапват, днес - хандбала, утре - футбола...
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
Много лошо за вас момчета,вие дори не сте левскари защото не обичате левски а просто мразите ЦСКА.
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Закриха хандбалния ЦСКА
и волейБОЛНОТО отборче да им закрият
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- damageplan
- Контакти:
maxbullet написа:Много лошо за вас момчета,вие дори не сте левскари защото не обичате левски а просто мразите ЦСКА.
Аз не мразя ЦСКА ,те са ни най-добрите клиенти ,ако вземат да закрият и футболния клуб , кой ще бием тогава ?
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Bartolomej написа:и волейБОЛНОТО отборче да им закрият
Това волейболно отборче стигна до полуфинал преди 2 години!!!
Много си прав , ние не обичаме Левски , ние мразим ЦСКА. Ние сме създадени от партията майка БКП да бъдем анти-ЦСКА...
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
hazza написа:Много си прав , ние не обичаме Левски , ние мразим ЦСКА. Ние сме създадени от партията майка БКП да бъдем анти-ЦСКА...
Разгеле , че има един нормален и да си признае истинската си същност !
Beck's написа:hazza написа:Много си прав , ние не обичаме Левски , ние мразим ЦСКА. Ние сме създадени от партията майка БКП да бъдем анти-ЦСКА...
е признай и ти твоята де

FeeL написа:Beck's написа:hazza написа:Много си прав , ние не обичаме Левски , ние мразим ЦСКА. Ние сме създадени от партията майка БКП да бъдем анти-ЦСКА...
е признай и ти твоята де
Не ми ли виждаш ника? Ключа е в мен