Официално: Де Роси избра любовта пред купищата пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Официално: Де Роси избра любовта пред купищата пари

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 21 авг 2012 21:45

Полузащитникът на Рома Даниеле Де Роси ще се нареди в сърцата на тифозите на отбора до легенди като Франческо Тоти, Джузепе Джанини, Бруно Конти и т.н., след като италианският национал обяви днес пред медиите, че остава верен на "вълците". Както е известно, интерес към Де Роси имаше от страна на английския шампион Манчестър Сити, където италианският мениджър Роберто Манчини много иска да има своя сънародник в състава си. Преди дни "Гадзета дело Спорт" дори излезе с информация, че английският клуб се е договорил с играча и трансферът му на Острова е въпрос на дни. Il Capitano Futuro (Бъдещият капитан - ит.), както феновете на Рома наричат Де Роси, обаче избра да не изневерява на любовта към родния си клуб. Нещо, което преди години направи и Тоти.

"Тук ми е добре. Никога не съм казвал на никого, че искам да си тръгвам от Рома. Не съм дошъл тук, за да обявявам началото на Трета световна война. Усмихвам се на писанията, които имаше по вестници и сайтове, за съобщения, разговори и т.н. с Манчини. Наистина с него говорихме веднъж. Той искаше да знае какво мисля. Аз го уважавам и винаги съм бил коректен към него. Той обаче не ми е приятел. Просто имаше голям медиен натиск, но аз казах, че не искам да мърдам от Рома и за мен този натиск приключи", сподели днес Де Роси на специална пресконференция.

"Не е вярно, че Манчини е казал, че мога да свърша във футбола като Тоти. Той много цени Франческо и не е казвал такова нещо. Франческо ще приключи с футбола с поне една шампионска титла на Италия и е играч достоен за "Златната топка". Аз съм силен, но не съм талантлив като него. Мисля, че ако в следващите 5 години успея да стана шампион в Серия "А", това ще бъде максимумът за мен в Рома", откровен бе световният шампион от 2006 година.

"Как да кажа колко са ми предлагали Сити? За някой дадена стойност може да е равна на 100, а за друг - 0. Все пак да не забравяме, че във футбола са били продавани играчи от класата на Зидан и Кристиано Роналдо. След Евро 2012 чух за интерес на много клубове към мен, но само един ме потърси. Както казах, в Рома ми е добре. Привлякоха се нови попълнения във всички зони. Надявах се, че Луис Енрике ще ни води и през този сезон, но не стана така. След това исках старши треньор да ни стане Винченцо Монтела. Твърдението, че имам проблеми със Зденек Земан е безсрамна лъжа. Той е приятен човек. За новия сезон се надявам да се представим достойно и да хванем влака за Шампионската лига - място в тройката", добави наследникът на Тоти.
Последна промяна от ASENOVSKI VOYN на 22 авг 2012 00:24, променено общо 1 път.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Официално: Де Роси избра любовта пред купищата пари

Мнениеот wolf » 21 авг 2012 21:48

Като видях предната новина и бях готов много здраво да го псувам. Но сега - браво!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 21 авг 2012 22:15

Или жена му не иска да напуска слънчевия Рим и да ходи в студения Манчестър
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
priceles
Контакти:

Мнениеот priceles » 21 авг 2012 22:23

бравооооо много класен футболист Mан Сити не е за него
И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 авг 2012 22:26

Браво на Де Роси ! Радвам се, че ще поеме пътя на големия Франческо !
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 21 авг 2012 22:47

Де Роси е много добър футболист и човек и заслужава едно голямо БРАВО за постъпката си!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2012 22:47

Браво![offtopic]Сигурно часа оферта от Лацио[/offtopic] :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 21 авг 2012 22:50

Интересно защо, ако догодина отиде в Реал М или Ман Юн никой няма да го повдигне на въпрос или да каже, че е избрал парите? :?

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 21 авг 2012 23:40

boys85 написа:Интересно защо, ако догодина отиде в Реал М или Ман Юн никой няма да го повдигне на въпрос или да каже, че е избрал парите? :?

Бъди сигурен, че той ще остане в РОМА до края на кариерата си :!: :!: :!:

Все пак някой трябва да продължи традицията в Рим да има ИМПЕРАТОР ;) :P
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Върни се в “Футбол - Свят”