Феновете на ЦСКА пак излагат България!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gun175
Контакти:

Феновете на ЦСКА пак излагат България!

Мнениеот gun175 » 18 фев 2009 15:44

20-тина фена на ЦСКА успяха да се промъкнат на базата на Ираклис и се сбиха с охраната на терена!

Коментарите оставям на Вас! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА пак излагат България!

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2009 15:47

gun175 написа:20-тина фена на ЦСКА успяха да се промъкнат на базата на Ираклис и се сбиха с охраната на терена!

Коментарите оставям на Вас! :mrgreen: :mrgreen:

Хехехехехе.....много ти е смешно нещо,а!!!Това изобщо не е за смях!!!Това е просто ужасно!!!Ами ако са ранени невинни хора кво праим тогава,а......пак ли ще си слагаме емотикончета с тъпа усмивка!!!
Срам,че тия фенове са от ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГАДНИ,ТЪПИ ПУБЕРИ
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 фев 2009 15:51

Аз пък заставам зад феновете на ЦСКА ! Май някои забравиха какво стана в Гърция ??? Фенове на Ираклис уцелиха Българин в главата с кутийка от бира,хвърлиха факли в сектора с фенове на ЦСКА,полицията биеше червени фенове който нищо не бяха направили и на всичко отгоре пак закани от сорта на "Ще ви избием и ще изнасилим жените ви !" от страна на маляките :!: :!: За същото нещо на волейболен мач преди няколко години феновете на ПАО отнесоха боя от сини ultras-и ! А вие,понеже сте прочели,че наши бият техни и айде...излагаме се ! Еми ок,те за това всички ни тъпчат,щото се оставяме да ни мачкат !!! Евалата на червените ултраси :!: България над Всичко !
Последна промяна от Blue_Lion на 18 фев 2009 15:52, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2009 15:53

Blue_Lion написа:Аз пък заставам зад феновете на ЦСКА ! Май някой забравиха какво стана в Гърция ??? Фенове на Ираклис уцелиха Българин в главата с кутийка от бира,хвърлиха факли в сектора с фенове на ЦСКА,полицията биеше червени фенове който нищо не бяха направили и на всичко отгоре пак закани от сорта на "Ще ви избием и ще изнасилим жените ви !" от страна на маляките :!: :!: За същото нещо на волейболен мач преди няколко години феновете на ПАО отнесоха боя от сини ultras-и ! А вие,понеже сте прочели,че наши бият техни и айде...излагаме се ! Еми ок,те за това всички ни тъпчат,щото се оставяме да ни мачкат !!! Евалата на червените ултраси :!: България над Всичко !

Ааааааааааа.........така ли било!!!Еми значи си променям мнението!!! :D :D :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

PB-1912
Контакти:

Мнениеот PB-1912 » 18 фев 2009 15:56

Blue_Lion написа:Аз пък заставам зад феновете на ЦСКА ! Май някои забравиха какво стана в Гърция ??? Фенове на Ираклис уцелиха Българин в главата с кутийка от бира,хвърлиха факли в сектора с фенове на ЦСКА,полицията биеше червени фенове който нищо не бяха направили и на всичко отгоре пак закани от сорта на "Ще ви избием и ще изнасилим жените ви !" от страна на маляките :!: :!: За същото нещо на волейболен мач преди няколко години феновете на ПАО отнесоха боя от сини ultras-и ! А вие,понеже сте прочели,че наши бият техни и айде...излагаме се ! Еми ок,те за това всички ни тъпчат,щото се оставяме да ни мачкат !!! Евалата на червените ултраси :!: България над Всичко !

Много ясно бой и тва е защо са минали толко километри и не могат да гледат мача ! Ама ако е било казано предварително че е на закрити врата значи пичовете са доста т... !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 фев 2009 15:57

Аз съм фен на ЦСКа и ми писна с тия простотии.водихме играта мачкахме ги прекъснаха мача не може да направиме една атака.аман от тия където ходят на мач дасе бият бе няма ли вече да се научиме как трябва се държиме по терените.ще ми ходи янчев да гледа дали е ранен фена вместо по това време да си играят и да няма никакви проблеми.дано бият са,защотоо ми писна от тия цигански изпълнения !!!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 фев 2009 15:57

delqnski47 написа:
Blue_Lion написа:Аз пък заставам зад феновете на ЦСКА ! Май някой забравиха какво стана в Гърция ??? Фенове на Ираклис уцелиха Българин в главата с кутийка от бира,хвърлиха факли в сектора с фенове на ЦСКА,полицията биеше червени фенове който нищо не бяха направили и на всичко отгоре пак закани от сорта на "Ще ви избием и ще изнасилим жените ви !" от страна на маляките :!: :!: За същото нещо на волейболен мач преди няколко години феновете на ПАО отнесоха боя от сини ultras-и ! А вие,понеже сте прочели,че наши бият техни и айде...излагаме се ! Еми ок,те за това всички ни тъпчат,щото се оставяме да ни мачкат !!! Евалата на червените ултраси :!: България над Всичко !

Ааааааааааа.........така ли било!!!Еми значи си променям мнението!!! :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Мей Дъ Форс Би Уит Ю !
Изображение

Върни се в “ЦСКА”