На фокус - Станислав Маламов

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

На фокус - Станислав Маламов

Мнениеот Ванко_Ултраса » 08 юли 2012 23:09

Станислав Маламов

Изображение

Отбор: ПФК ''Локомотив'' Пловдив
Пост: Офанзивен полузащитник, нападател
Възраст: 22
Височина: 183см
Тегло: 80кг
Националност: България

Кариера и успехи:

Изображение

Най-хубавото нещо на подготвителния лагер в Австрия бе представянето на Станислав Маламов
Млад, талантлив и с желание да се докаже Станислав показваше завиден потенциал с всяко включване в игра и даваше заявка на Кокала, че вече е готов за титулярно място.
От една страна е радващо, че Емил Велев го пуска в игра и се опитва да го налага, но от друга лошо - Маламов играе на пост, на който няма как Кокалът да го наложи като титуляр, тъй като на неговия пост играят Даксон и Сержиньо.
За последния е публична тайна, че е любимец на Коко, което моментално закотвя Маламов на резервната скамейка.Ще следя с интерес развитието на този футболист...за него има две опции: да тръгне срещу течението и да се бори докрай, или да се пусне по течението и да пропилее таланта си.
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: На фокус - Станислав Маламов

Мнениеот drughi » 08 юли 2012 23:28

Да пожелаем много успехи на Маламчето с екипа на Локомотив. Талант има, качества също, дано ги разгърне и покаже в предстоящото първенство.

пп. първият коментар по темата отново показва големият комплекс на жълтите фенове. Страха насаден в тях е огромен. Само като чуят и видят тема за пловдивския гранд и са първи.
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 08 юли 2012 23:52

Маламов заслужава да му се обърне внимание!
Аз лично съм :shock: от включванията на Станислав в мачовете, когато го пускаше Кокалът - много футбол има в това момче.
Маламов е футболист, който е на ТИ с техниката - няма никакъв проблем да навърже 2-3-ма от противниковите футболисти на терена, освен това гледам, че вече започва и да придобива самочувствие.
За мен Малама е готов за титуляр, но пак ще се превърне в жертва на "видце"-то Сержиньо.Това момче има нужда от нашата подкрепа и мисля, че е крайно време да започнем да подкрепяме млади и талантливи футболисти, като
Илиан Йорданов и Станислав Маламов, които по една или друга причина рядко помирисват терен заради прищявките на...
Не знам за вас, майна, ама за мен е мъчение да гледам, как такива млади и талантливи момчета стоят на пейката за сметка НА коковите любимци.
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 09 юли 2012 00:01, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 08 юли 2012 23:57

Ванко_Ултраса написа:Маламов заслужава да му се обърне внимание!
Не знам за вас, майна, ама за мен е мъчение да гледам, как такива млади и талантливи момчета стоят на пейката за сметка коковите любимци.

Спокойно Ванко, ще им дойде времето и на младите момчета. Илиян, Малама, Ицо Спасов са бъдещето на Локомотив.
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 08 юли 2012 23:59

bultrasa:
:) ..пътниците към небитието пускащи теми на фокус без фокус :mrgreen: ...Чудо...пази боже сляпо да прогледне,че ще пренапише жалката си същност :oops: (история)

Подобен род постове са обясними за вас жълтите, понеже се раждате с комплекс от големия Локомотив.
От вас не се очаква да напишете нещо смислено.
Само като видите тема свързана с кошмара ви - Локомотив и подивявате.
Няма да сте вие, ако не осерете всяка тема свързана с Локомотив ПД.
Вие сте напаст! Като комарите сте - храните се от нас, но като ви замахне човек бягате.
Любувай се на вечната ви надежда Тошко Неделев ха-ха...Малама е с класи над Тошко, който може да вкарва само на нашите юношки :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 09 юли 2012 00:04

Малама не лош в Марица беше машина и в Раковски му гледах клипове и там играл. За Илиян коментарите са излишни. Друг е въпроса и че и на двамата не им давате много шансове.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 09 юли 2012 00:06

drughi, ще им дойде времето но НЕ и при този собственик...и вероятно не в този отбор.
Само гледай как, като им изтече договора и ще си запалят гуминетките...ти ако си на мястото на Маламов ще стоиш ли да се гъбаркат с теб, като пускат на твое място играч, който и 3 пъти по-слаб от теб?
Просто не ми се говори, майна...толкова съм ядосан
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 юли 2012 01:29

Пожелавам му да направи успешна кариера и да ви радва дълги години. Българският футбол има нужда от млади таланти, които постепенно да изтласкат чужденците и да вдигат класата на първенството и националния отбор. И да не вкарва на Левски много ;)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Ivan Tonev
Контакти:

Мнениеот Ivan Tonev » 09 юли 2012 20:31

Това наистина е много жалко,не трябва да се допуска таланта на това момче да бъде пренебрегван,пропилян и унищожен,като стои на резервната скамейка, за сметка на футболисти,които освен да се разхождат по терена и да имат претенции за друго не стават.Гледах Маламов на всичките контроли,играта му ми достави истинско удоволствие и не можех да повярвам,че в това младо момче има толкова много техника,хъс,желания за победа и борбеност.Силно се надявам Емил Велев,да започне да го пуска по-често,а и ние да се наслаждаваме на красивата игра,която твори на терена.Успех и кураж,Маламов!!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 12 юли 2012 14:12

Вчера най-добре представилият се футболист по време на подготвителния период - Станислав Маламов дори не беше включен в групата :!:
За какво тренира това момче? Защо се старае по време на тренировките и в контролните мачове, като дали ще играе добре или не ще си стои закотвен на пейката?!
Другия млад талант с доказани качества - Илиан Йорданов пък не помириса терен, въпреки правото на 4 смени, които дава финалът за суперкупата.
Дори нещо повече - Кокалът направо се изгаври с двамата...след като Маламов не бе включен дори в групата за мача, при губещ резултат вместо Велев на мястото на Здравко да пусне бързия и техничен Йорданов
пуска защитника Ели Маркес...може би да пази резултата, а не да го обръща?! :roll:
С тези си действия Кокалът затвърди впечатлението, че е Лакей на своенравния Динев, който реално се бърка и налага в избора на титулярния състав преди всеки мач.

ПС:
Ей само да се появи пост или тема в раздела за Локомотив ПД и веднага се появява някой жълтур отдолу, който чете и по-късно се включва да осере темата.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”