Честит 98-ми рожден ден на всички левскари по-целият свят!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Честит 98-ми рожден ден на всички левскари по-целият свят!!!

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 май 2012 10:46

[center]Днес любимият на поколения българи футболен клуб Левски София, чества своя 98-ми рожден ден!!!

Тези 98 години изпълнени с много радост, сълзи, мъка, гордост и невероятна любов, доказват колко велика е била мечтата на тези деца основали на онази могилка Левски. Онова нещо което кара милиони българи да живеят и треперят с него вече почти век! На този свят има много по-важни неща от парите, много по-важни неща от победата, титлите или купите. Феновете на Левски, никога не са живеели за тези неща, те са от друга мая. Защото Левски се обича не заради тези неща, а въпреки тях, Левски се обича заради ценностите предавани от този клуб поколение след поколение. Неговите стотици символи и емблеми, неразбираеми за другите в България. Заради великото си Име, заради Синият си кралски екип, заради великите футболисти дали сърцето си за този клуб, заради хора като Гунди и най-вече заради тази невероятна публика. Феновете на Левски обичат прекаленно много отбора си, предаван вече почти 5 поколения българи от баща на син!!! Има една мислъл на левскарите, че левскар не ставаш а се раждаш такъв. Нещо такова като Левски, не е преходно, то е вечно. Най-великото чувство е да обичаш, то е най-искреното и красиво нещо във Вселената. А нашата любов към Левски излиза дори над тези граници!!!

Честит 98-ми рожден ден на всички левскари по-целият свят!!! И нека Левски ни радва и носи щастие докато свят светува, дори след нас!!!

Само Левски!!! [/center]

[center]Изображение[/center]
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 24 май 2012 12:23, променено общо 5 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Честит 98-ми рожден ден на всички левскари по-целият свят!!!

Мнениеот slavia_forever » 24 май 2012 10:50

Честит празник!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 24 май 2012 11:10

Честит рожден ден на НАЙ ВЕЛИКИЯ клуб в България - ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Вън капитализма от България.

olganedeva
Контакти:

Мнениеот olganedeva » 24 май 2012 11:14

Честит рожден ден на всички ЛЕВСКАРИ!!!!Следващите рожденни дни да са ни по-сладки и да имаме повече поводи за радост...

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 24 май 2012 11:16

Честито левскари !!!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 24 май 2012 11:17

Честит празни ЛЕВСКАРИ ! Нека другия сезон бъде по успешен за нас и да спечелим най-накрая титлата на България :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 24 май 2012 11:30

Да ни е честито на всичко и дано догодина по-достойно представяне, защото от много години не знаем какво е купа.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 24 май 2012 11:49

Честито и догодина титла.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Честити празници на всички левскари по целия свят

Мнениеот Странджата » 24 май 2012 12:15

Най-напред честит празник на всички, за които просветата и писмеността имат значение :)!
После - честит празник на всички левскари - да са повече поводите ни за радост. Да стават всички отбори по-силни - и цесекато най-вече!, а ние - най-силни!!! Да обичаме " Левски" и футбола и да не мразим съперниците - без тях няма победи :)
И накрая - за празника - и за единия, и за другия - без лоши чувства - малко ми нагарча салатката, като ме поздравяват с големи сини букви, сред които има толкова много места, където трябва да играе червено! :oops:
П.С. С удоволствие бих помогнал на автора на поздравлението при редакцията :)

Върни се в “Левски”