Udoji90 написа:Понеже темата вече постепенно се пренесе към мачовете на съперниците, аз мога да се хвана на бас, че "Черноморец" няма да полегнат на "Левски" при никакви обстоятелства - дори да са на 10 точки след "сините", което на този етап изглежда нереално. "Локо" Пд също ще играят сериозно срещу "Левски", макар много хора да се съмняват в това. Дори и един отбор на "Берое", който беше нарочен, че поляга на "Левски", ще затрудни максимално "сините" на "Герена", защото играе много добре през пролетта. Така че "сините" има къде да загубят точки, както и ние, както и другите 3 претендента. Обаче за момента "Лудогорец" ми изглежда по-голяма заплаха от "Левски", така че по-добре довечера Х, отколкото 2. Не по-малко важно е "акулите" да стъпят накриво в "Овча купел" - още през зимата говорех, че никой не трябва да отписва "Черноморец", макар на пръв поглед програмата им да е трудна. Вече и "Литекс" започват да ме притесняват, но пък ме радва фактът, че ги срещаме чак в предпоследния кръг, когато нещата вече може да са решени, Присо пак ще е в игра, пък и сме на свой терен. А и Стоичков не се е доказал като кой знае какъв треньор.
по повод първото ти изречение, знаеш ли какво четох тези дни в един жълт весник. че условието на митко събев да пусне херо в подуене било нашите приятелки да дадат 3те точки на черноморец в мача между тях, който се пада една седмица преди обявената дата за оповестяване на нов треньор, която умишлено била насрочена точно след мача им с бургас. отделно и 150 000 евро неустойка. тъй че ако това въобще е вярно, черноморец си афишират място в тройката. мен лично това да побядат нагласено в софия много ме съмнява, просто споделям прочетеното от мен