Дебати относно нов мениджър на Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Дебати относно нов мениджър на Ливърпул

Мнениеот wolf » 01 апр 2012 19:59

От доста време се водят разгорещени дебати за нов мениджър или за оставането на Кени начело на клуба. Правя темата защото искам да видя мненията ви по въпроса, но ще ви помоля да го правите аргументирано и с поне една причина поради която смятате че този човек/или оставането на Кени/ би било по-добре за клуба. И какво очаквате евентуалната промяна или запазване на статуквото да донесе на клуба.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Re: Нов мениджър?

Мнениеот sven_goran » 01 апр 2012 20:08

Виаш-Боаш е човека... това го казах още преди Кралят да дойде :shock:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 апр 2012 20:10

Ок, сега ако ми кажеш и защо точно смяташ така и с какво той ще допринесе за промяна грешка няма да имаш :lol: Четете бе хора

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 01 апр 2012 20:13

АВБ: Безработен е, качествен,знае какво е победа, може да мотивира футболистите си(Не броя Лампард :lol: и естествено Торес :mrgreen: ). Печелил е много в Португалия,а все пак на Ливърпул им трябва нещо различно и успешно. Ние играем без стил и на приливи и отливи,а АВБ може да направи нещо което в последните 2 години липсва при нас- да наложи стил на игра

[offtopic]Има и друг вариант обаче няма да можем да си го позволим. Той е най-успешният мениджър и вероятно няма да се навие да дойде при мижав отбор като нас. Говоря за Георги Иванов-Гонзо :mrgreen: :mrgreen: Честит 1ви април[/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 апр 2012 20:14

Само като идея, може да се сложи и анкета(дали само с "да" или "не" или с някакви имена - оставане на Кени, АВБ, Капело, и т.н.) Аз самия ще дам мнение по-късно :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Дебати относно нов мениджър на Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 апр 2012 20:21

Т'ва реторичен въпрос ли е или да :mrgreen: Нов мениджър ще има, след днешния резил не мисля, че има някакво съмнение относно това, дали Ливърпул се нуждае от нов мениджър...въпрос на време е да се назначи нов. Аз съм за Капело или връщане на Рафа...не съм много сигурен колко добър ход може да бъде привличането на Вияш-Боаш след провала му в Челси.

А да се аргументирам ли, защо Далглиш трябва да напусне...мисля, че всички знаят защо, всички виждат недостатъците му, казвал съм ги и аз не веднъж, така че не смятам отново да повтарям!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 апр 2012 20:28

И Да и Не ... Да защото се вижда , че вече мотивацията и магията от завръщането на Кени е няма и играчите не играят но все пак Далглиш работи доста време с тези футболисти и ще е някак си глупаво да го махнат по средата на постигнатото до момента.Все пак успя да спечели купа(дори и незначителна) но тя не подейства стимулиращо на играчите и тръгнахме надолу те сякаш си казаха "това стига за сезона".Ако успеем да стигнем на финала за ФА и ако спечелим , може би трябва да остане и за другия сезон и вече ако няма промяна да бъде уволнен.Знам , че това е много много време , но пък ако трябва да бъдем реалисти - идването на нов мениджър означава - още пари , нови играчи , разкарване на старите , нова тактика , нов екип от помощници.Общо взето хем ни боли хем ни сърби.Но все пак ние даваме само мнения - важните решения трябва да вземе Джон Хенри.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 апр 2012 20:30

Трябва им нов център нападател на пул, а не нов мениджър. Пул си играят доста добре и изчистено в повечето мачове.... създават положения и няма кой да ги вкара, а после противника им с първата си атака им вкарва гол. Това за остарелия футбол са глупости... Ако имахте един свестен централен нападател щяхте да сте в топ 4...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Ливърпул”