Аз друго искам да попитам> Добре ние е ясно защо защитаваме Ц.В. Но не ми е ясно какво защитават левскари и буфери... или може би след днешните разкрития относно собствениците на Левски нещата се изесняват
Tommi написа:Ехххх, ако беше направил разлика между изчезнали досиета и липсващи документи от досиета...
Еххх, ако не беше толкова предубеден
Това обявиха от прокуратурата и опровергаха изявленията на Иван Искров и целия Управителен съвет на БНБ, че от кредитни досиета за 3,5 милиарда лева от общо 5,4 милиарда кредитен портфейл.
А информацията на прокуратурата е от...? Нали одиторите правят одит и установяват липси. Това е сложна материя, не може да отиде филанкишията и да направи проверка. Ясно ми е, че има някакво неразбирателство, дали неумешлено създавано от медиите, дали умишлено създавано от някой друг, ама специално вие, канарите, недейта така да залитате в една посока, защото е грозно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Ехххх, ако беше направил разлика между изчезнали досиета и липсващи документи от досиета...
ееех ама и ти ако беше направил разлика между "липсващи документи от досиета" и
Досиетата са в банката и не са били изнасяни, просто не са попълнени адекватно, твърдят от прокуратурата
Аха, дойдохме си на думата. Предполагам ще се сетиш какво означава адекватно попълване на досие.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
nib написа:Аз друго искам да попитам> Добре ние е ясно защо защитаваме Ц.В. Но не ми е ясно какво защитават левскари и буфери... или може би след днешните разкрития относно собствениците на Левски нещата се изесняват
Аз лично съм напълно безпристрастен в случая, но се опитвам да ви връщам в реалността, затова се създава впечатление, че защитавам държавата, БНБ или не знам кого.
специално вие, канарите, недейта така да залитате в една посока, защото е грозно
кое по-точно е грозно
Толкова едностранно да гледате на нещата.