Мислиш , че съм от 3 годишен на стадиона заради титли и т.н. ? Заради идеята Левски е ...това , което е било от самото създаване ..но няма и да ме разбереш . Айде , успех със Селския
 Мислиш , че съм от 3 годишен на стадиона заради титли и т.н. ? Заради идеята Левски е ...това , което е било от самото създаване ..но няма и да ме разбереш . Айде , успех със Селския 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plovdivmraziselskiq написа:Аз съм винаги активен на ТИ, днес от 100000% източник в клуба знам, че сделка ще има. 4 собственика-3 италианци и 1 българин ще са в Ботев. Споко и иди пий една бира да се охладиш

Kobra666 написа:
...По тази логика защо , когато Л
Левски е преименуван на Витоша стадиона се е пукал по шевовете?Такива фенове не изчезват...
 Имаше празни сектори.Не седалки,или редове,а сектори !!! Сега си представи,какво щеше да стане,ако /чисто хипотетично,разбира се/ някой от двата Пловдивски отбора беше достигнал до това ниво - мач за влизане в ШЛ...Ще спомена мачовете на Локо Пд в Бургас за УЕФА - 10 000.На 300 км от Пловдив.А вие имате стадион,шампиони сте,имате си радио и т.н. И пак не си напълнихте стадиона.Макар че,както твърдят някои журналисти "половината България била синя,а другата червена"...ала-бала...Както каза Flashfreak,на нас много пъти ни се е налагало да оцеляваме.На вас това "упражнение" не ви е познато.
 Имаше празни сектори.Не седалки,или редове,а сектори !!! Сега си представи,какво щеше да стане,ако /чисто хипотетично,разбира се/ някой от двата Пловдивски отбора беше достигнал до това ниво - мач за влизане в ШЛ...Ще спомена мачовете на Локо Пд в Бургас за УЕФА - 10 000.На 300 км от Пловдив.А вие имате стадион,шампиони сте,имате си радио и т.н. И пак не си напълнихте стадиона.Макар че,както твърдят някои журналисти "половината България била синя,а другата червена"...ала-бала...Както каза Flashfreak,на нас много пъти ни се е налагало да оцеляваме.На вас това "упражнение" не ви е познато.plovdivmraziselskiq написа:Информацията е от вътрешен човек в клуба. Този българин е собственик на Банка(не е коорпоративна) и ще е собственик, а италианците ще дават парите. 15.09

plovdivmraziselskiq написа:Информацията е от вътрешен човек в клуба. Този българин е собственик на Банка(не е коорпоративна) и ще е собственик, а италианците ще дават парите. 15.09
 Сега ще ти кажа моето мнение по въпроса с публиката . Предпочитам по-малко публика , но истински . Да подкрепят отбора от първата до последната минута / каквато беше с Дебрецен / и да им ръкопляскат накрая със сълзи в очите
 Сега ще ти кажа моето мнение по въпроса с публиката . Предпочитам по-малко публика , но истински . Да подкрепят отбора от първата до последната минута / каквато беше с Дебрецен / и да им ръкопляскат накрая със сълзи в очите  Със Санта Жулия имаше 10 000 в пороя ..всичко е субективно . Никога не съм отричал колко верни фенове сте в Пловдив.Вярно с 90% от канарите не се траем ..вие пък с чорбата , но сте истински фенове . Няма да ти казвам колко народ беше по провинцията докато се играха тези мачове ..работя като паяк ..нямаше какво да вдигна .ИСТИНСКИТЕ фенове на Левски и ЦСКА са по-малко от половин България ..друг е въпроса , че бая се пишат за такива
Със Санта Жулия имаше 10 000 в пороя ..всичко е субективно . Никога не съм отричал колко верни фенове сте в Пловдив.Вярно с 90% от канарите не се траем ..вие пък с чорбата , но сте истински фенове . Няма да ти казвам колко народ беше по провинцията докато се играха тези мачове ..работя като паяк ..нямаше какво да вдигна .ИСТИНСКИТЕ фенове на Левски и ЦСКА са по-малко от половин България ..друг е въпроса , че бая се пишат за такива 
plovdivmraziselskiq написа:Информацията е от вътрешен човек в клуба. Този българин е собственик на Банка(не е коорпоративна) и ще е собственик, а италианците ще дават парите. 15.09

Alternative написа:plovdivmraziselskiq написа:Информацията е от вътрешен човек в клуба. Този българин е собственик на Банка(не е коорпоративна) и ще е собственик, а италианците ще дават парите. 15.09
Човек,ника ти е много показателен да имам доверие в това което пишеш,но тези години на лъжи и унижения,няма как да ти повярвам напълно...съжалявам!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта