Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016

Мнениеот Middlesbrough » 17 май 2016 15:06

Pichichi написа:
Middlesbrough написа:Изперкала работа ! Трябва да прекрати след ЕП !

По- слабо нападение просто не можеше да измисли, 4-та му нападатели имат общо 10 пъти по-малко голове за нац. отбор
в официални мачове (не контроли) от Пако Алкасер защото общия им голов актив е 1 гол (Мората), Алкасер има 10 в офиц. двубои.

Задължително трябваше да викне Пако и ФТ !!!
Бартра с някви връзки е там явно :|
Тиаго и той е трагичен
Педро , Нолито и Васкес и те са фарс

Габи трябваше да викне също !

Офтопик:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 май 2016 15:06

sapio0o написа:Колко мачове сте гледали на Васкес този сезон?

Достатъчно, нито има опит нито може да помогне в момента на отбора. Момчето от Депортиво Лукас Перез е по-добър
от Васкес поне за мен примерно. Алкасер да седи на едно място 90 мин. ан терена ще е по-полезен от Васкес/Мората и Адуриц
взети заедно. Ясно е че пак ще се залага на фалшива деветка и може да видим мач в който нямат нападател дори сред 11-те!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 17 май 2016 15:14

Пичичи, излагаш се зверски! Кажи с две думи, не съм гледал Васкес и готово! Момчето прави страхотен сезон, участвал е в над 30 мача, половината от които като титуляр. Всъщност той е и топ подавачът на Роналдо през този сезон. Обръщайте внимание на играта, не толкова на головете. Васкес дори не е нападател.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 май 2016 15:26

sapio0o написа:Пичичи, излагаш се зверски! Кажи с две думи, не съм гледал Васкес и готово! Момчето прави страхотен сезон, участвал е в над 30 мача, половината от които като титуляр. Всъщност той е и топ подавачът на Роналдо през този сезон. Обръщайте внимание на играта, не толкова на головете. Васкес дори не е нападател.

25 мача - 4 гола и 6 асиста....като е почвал в 10 мача титуляр, общо взето резерва, ама щото е в Реал ае национал....новия Ияра на Дел Боске (ама все пак повече заслужава от Бартра де) :roll:

А да, и в момента е контузен....

Залагам че няма да изиграе повече от 65 мин на ЕП!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 17 май 2016 15:38

Теб, ако те питаме само футболисти на Атлети и Челси трябва да са в национала, факт. :) Сигурно и Диего Коста, който освен да изнерви съперника, с друго няма да помогне.

Васкес е изключително креативен футболист. И не, не е контузен. Ако се гледаха само головете и асистенциите Иниеста и Модрич щяха да са просто поредните имена, а не са. :)

25 мача трябва да са само за първенството. Общо е изиграл над 30.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 май 2016 16:34

sapio0o написа:Теб, ако те питаме само футболисти на Атлети и Челси трябва да са в национала, факт. :) Сигурно и Диего Коста, който освен да изнерви съперника, с друго няма да помогне.

Васкес е изключително креативен футболист. И не, не е контузен. Ако се гледаха само головете и асистенциите Иниеста и Модрич щяха да са просто поредните имена, а не са. :)

25 мача трябва да са само за първенството. Общо е изиграл над 30.

само дето Модрич и Иниеста са халфове, а не флангови нападатели и нямат място за сравнение с крилата :roll:
Колко мача на Диего Коста си гледал след уволнението на Моуриньо???
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 май 2016 17:24

Никой не искам да обидя, просто това е мойто мнение. Не мисля че резерви като Мората, Васкес (па макар и резерви на Юве и Реал)
и играчи като Адуриц и Нолито ще бъдат по-полезни от Пако Алкасер дал съм и доводи за това.
Примерно Диего Коща и аз не виждам с какво може да помогне на Ла Фурия при положонеие че от космоса се вижда че стила му на игра
не пасва на това което играе Испания. В Испания има достатъчно много подавачи и Лукас Васкес мисля че се води краен нападател,
да не е централен но по-скоро се брои към нападателите. Така мисля наистина не го пиша да се заяждам на тема Реал М!
А пък Марк Бартра е смях просто, много куц футболист!

За мен Алкасер е задължителен нападател за Испания, да не кажа че е задължителен в 11-те титуляри! Ако е здрав естествено.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 май 2016 17:32

То ние хубаво спориме но то най-вероятно Васкес и Бартра да са отпадналите 2-ма защото от списъка 2-ма ще отпаднат.
Според мен Дел Боске ще предпочете Педро и Нолито пред Васкес. Проблема на мен ми е че аз не виждам голмайстор и
Мората и Адуриц ми се струват доста рискови само Мората има един единствен гол за нац. отбор а Алкасер има
5 гола в последните серии квалификации които играха. Адуриц е много опитен но реално е пълен дебютант макар и на 35г.
Тиаго от Байерн също ми е малко енигма!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 май 2016 17:41

sapio0o написа:Пичичи, излагаш се зверски! Кажи с две думи, не съм гледал Васкес и готово! Момчето прави страхотен сезон, участвал е в над 30 мача, половината от които като титуляр. Всъщност той е и топ подавачът на Роналдо през този сезон. Обръщайте внимание на играта, не толкова на головете. Васкес дори не е нападател.

Не съм броил мачовете на Реал които съм гледал този сезон но са поне 12/13, вече в колко от тях е играл Васкес не мога да кажа
не го следя този играч точно.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 май 2016 21:14

много слаб състав надявам се от тези Адуриз да е титуляр струва ми се, че ще е най-полезен....Мората винаги съм го мислил за надценен, Педро вече е свършил за футбола, Торес тъкмо си върна формата трябваше да играе...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”