Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 17 авг 2022 20:22

И защо го купи,да гледаш идиоти ли?
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 авг 2022 20:28

Тъй като употреби думата,,мъже,, да ти кажа ,че мъжете казват това от което са недоволни от децата си и семейството в домашна обстановка,не го крещят отвън на терасата пред комшиите сеирджии.
Ясно ли ти е?
Който вика на площада -Детето,жената е идиот!!!
Самият той е идиот!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 авг 2022 20:30

Аз нямам възможност да съм на повечето мачове. Когато мога, ходя. Но по тв-то не пропускам.

Тъй като употреби думата,,мъже,, да ти кажа ,че мъжете казват това от което са недоволни от децата си и семейството в домашна обстановка,не го крещят отвън на терасата пред комшиите сеирджии.
Ясно ли ти е?
Който вика на площада -Детето,жената е идиот!!!
Самият той е идиот!

На мен не ми пука дали ще направя кефа на припоците като си кажа истината. От самозалъгване няма смисъл.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 авг 2022 20:36

Добре де ,в Левски има ли пари?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 авг 2022 20:40

Вече ти казах, НЕ заради финансовото положение ни вкараха този идиотски гол ПЕТ секунди след нашия. С пари, без пари, още две минути и продължавахме напред.
ПСЖ допусна гол от Реал, веднага след като изпълниха център, а имат милиарди. Така че, не е до пари, а до идиотизъм.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 авг 2022 20:42

Айдее,всяка грешка е идиотизъм.
Ти безгрешен ли си?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 авг 2022 20:44

Специално тази грешка - да, идиотизъм е. В такъв момент, просто нямаш право на такава грешка!

В тази атака, нищо не беше на страната на Хамрун. Нито подреждането, нито ситуацията. Нищо, което да предизвика грешка от нашите.
Последна промяна от Eminem на 17 авг 2022 20:45, променено общо 1 път.

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 17 авг 2022 20:45

Май че всичко живо вече изперка...Щом така се ядем помежду си,какво можем да очакваме...Много ми е тъжно за всички млади,
за децата и внуците ми...В какъв кошмар ще са принудени да живеят и да се борят ,просто не е истина това,което става около нас...
Футболът беше едно убежище от цялата идиотщина,но и там вече отдавна няма много,което да те зарадва...Любимият ти отбор е
загубил по нелеп начин,да,така е.Сигурно никой от играчите и ръководството не го е искал,но все пак се е случило.На всички със
сини сърца ни е тежко .Но да идва НЯКАКЪВ БРАДАВИЧЕСТ УРОД,който мрази целия свят и най-вече себе си,да ти натяква какви
неудачници сме били и т.н. и т.н. Абе,грозньо безподобен,защо не си гледаш скапаното отборче,което е напускано от най-големите
ви "звезди" и " легенди" ,ами си тръгнал да се присмиваш на другите ? Вие много ли сте цъфнали и вързали,та си тръгнал да носиш
своята смрад и гнусна жлъч към тези,които ви биеха като тъпан с по 7 гола,та още не можете да се освестите ,а ,боклук такъв ?
Като сме такива и онакива защо само с нас се занимаваш,бе, плешива змийска мутро ? Изчезвай от този форум,за да не си намериш
най-после майстора ! Никой не ти иска скапаното мнение,плужек нещастен!!! Спирам,защото след секунди ще стане страшно...

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 17 авг 2022 20:59

Аз отдавна съм ви казал, че някои уж левскари хулят отбора повече от припознавачите, само седат и чакат Левски да се издъни.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 авг 2022 21:09

Рапърът яко ме газира.
Страшен мрънкалник.
Обичал бил истината.Истината е ,че няма пари,а без пари и мама на тати не дава.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”