Ти си преживял и по-тежка ситуация като вратар, помним като млад това, което се случи срещу Вердер. Ако сега можеш да сравниш тази ситуация с онази, смяташ ли, че ударът е по-мек?
Нищо не е същото. Не мога да сравняваш ситуация със ситуация. Факт е, че мачът не се разви добре нито за мен, нито за моите съотборници. Аз нося вина за това. Искам да се извиня на нашите фенове и на всички левскари. Футболът е такъв, животът е такъв, никой не е искал да се случи по този начин. Свалям шапка на феновете, които сътвориха една уникална европейска вечер за пореден път и демонстрират своята любов всеки ден. Има и такива мачове. Няма какво друго да направиш освен да се извиниш. Целият клуб заедно трябва да продължи напред. За един мач всичко се обърна с краката наопаки. Никой не е застрахован от грешки. Нито искам да се оправдавам, аз нося своята отговорност и вина, заради което искам да се извиня на нашите фенове. Всички ние заедно направихме всичко възможно да го докараме до плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите. Срещу Хамрун всички очаквахме да бъде по-лесно. Шокът е огромен за всички. Болката няма да отмине за ден или за два. Болката ще остане много дълго време, но истината е, че трябва да се продължи напред.
Какво повече - да вземе да се обеси на гредите ли? Не го защитавам, но да не припомням думите на Христос към онези, които хвърлят камъни по Мария Магдалена ...