david_villa написа:Манипулира болния му мозък! Петков направи много за "Левски" и подобни изказвания без доказателства са жалки.
:D :D :D
+1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
david_villa написа:Манипулира болния му мозък! Петков направи много за "Левски" и подобни изказвания без доказателства са жалки.
:D :D :D
drvasko98 написа:Само ще кажа, че в доста мачове от последните му две години на Герена, Георги Петков не игра никак добре. Аз лично имам сериозни съмнения за "играта" му срещу Залцбург в София и никой не може да ме убеди в противното. Такива две "грешки" в един мач не прави и ученически вратар.
Иначе няма да си променя мнението, че той имаше най-голяма заслуга от всички играчи за приказката в продължение на една година, за което ще му бъда винаги благодарен.
valiooooo написа:Тодор Батков изпрати в Казан най-добрите футболисти на Левски и заложи за загуба на Левски - казанската афера е черно тото на Тодор Батков !!
Тодор Батков има над 19 милиона лева задължения ( играе черно тото за да изплува ):
1. Защо ДАНС и Прокуратурата бездействат и не влезнат в Левски да разследват корупцията на Батков ?
2. Докога Левски ще получва лиценз от БФС, при 19 милиона лева задължения на собственика Батков ?
valiooooo написа:Тодор Батков изпрати в Казан най-добрите футболисти на Левски и заложи за загуба на Левски - казанската афера е черно тото на Тодор Батков !!
Тодор Батков има над 19 милиона лева задължения ( играе черно тото за да изплува ):
1. Защо ДАНС и Прокуратурата бездействат и не влезнат в Левски да разследват корупцията на Батков ?
2. Докога Левски ще получва лиценз от БФС, при 19 милиона лева задължения на собственика Батков ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост