ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Марко Орнела е новият президент на Ботев, Христолов – аут
Другото което ме тревожи е спортно-техническото състояние на "отбора"... За мен тази сбирщина е на нивото на "Борислав" Първомай ,няма никаква надежда да вземе точка до края на есенния полусезон. Твърдо сме "котвата" на "А" група през зимната пауза...
Ако тогава ще се прави тази обещана силна "селекция" - тя трябва да е наистина нещо от рода на Буфон , Дрогба , Меси и Роналдо - за да можем да направим на пролет 30-32 точки и да се спасим
Това как го виждате реално ? Снощи стоях цяла нощ да гледам по Ринг записите на пресконференцията на Дебелия. Чух му откровената лъжа - че сега изтървали момента за "селекция" ,защото трансферния прозорец вечебил затворен... Моля ,моля
Я си спомнете кога Сельо заговори за италианците , и кога обявихте "кредит на доверие"
Аз ше припомня - беше ДВЕ СЕДМИЦИ
преди 31-ви август. Две седмици преди затваряне на прозореца. Това беше достатъчно време да бъдат привлечени поне 3-4 читави играчи.Вместо това домъкнаха тия италиянци ,които падат с по 7-гола от българските момчета
За мен това изобщо не са дългасрочни планове спрямо БОТЕВ ! За мен това даже не са и краткосрочни планове ,защото един краткосрочен план би имал за цел - поне да спасим есенния полусезон и да вземем някоя друга точка... За мен това си е жива далавера на Бернабей и италиянците , да им се брои някъде в ЕС трудов стаж.
vhpvhp написа:Atila написа:vhpvhp написа:От вчера до днес няколко пъти предупредих - целта на този СЕЛСКИ ЦИРК е да бъде покрит Селяка от обществеността и да се кротнат феноветеКакто виждаме - и двете цели са изпълнени .
БОТЕВ е мъртав , уважаеми празнуващи шарани. Крумовският селянин беше заменен от ортаците и началниците му - ИТАЛИАНСКИТЕ СЕЛЯНИ
Да не говорим ,че в съдебните регистри - името на Димитър Христолов си стои като собственик на БОТЕВ , а борчовете на отбора са не-по- малко от 3 милиона. ВСИЧКО Е БЛЪФ И ИЗМАМА
Имам една молба към теб.Искам да се рагументираш с факти и каквото намериш за добре относно случая Христолов.Защо си мислиш,че този клуб е непродаваем и защо за теб това е поредното Театро?Какви са причините,клубът ни да е толкова специален за тези Италианци и как мислиш,че перат пари с това АД.Виждам,че ти найстина не искаш или не можеш да приемеш,че нещата могат да тръгнат добре.
А що се отнася до въпросните регистри... не съм чувал в събота да работят,както и да се вдигне запор за 1 ден и автоматично да излизат имената на новите собственици.Това инфо,ще можеш да го видиш чак след 2 седмици предполагам.
И пак недоумявам,защо смяташ,че въпросните люде са шефовете в сянка.И защо чак сега се появяват за да се наврат между шамарите,когато е най-опасно?
Нямям факти. Както и ти , и другите оптимисти ,нямате факти ,че от вчера нещата тръгват на добре. Аз имам подозрения и горчив опит. Ти имаш обещания. И двете не вършат работата на факти. Тука е форум и обменяме мнения , а не е съдебен регистър да боравим с документи... Сега по отношение на песимизма ми за италиянцитеЗначи аз по принцип не съм песимист за всички евентуални купувачи на БОТЕВ , никога не съм твърдял ,че БОТЕВ е непродаваем. Напротив - миналото показа не един и двама сериозни кандидати за покупка на БОТЕВ ,но знаете как свършиха всички истории...
Аз бях сред най-големите оптимисти за Кръстева и Холдинга,защото в тях виждах наистина реални ВЪНШНИ спрямо Селяка кандидати ! И макар да не ми бяха особено симпатични Кръстева и Пеевски ,разчитах че ще се съвземем като ФК,ще станем отново фактор във футбола...Защо след толкова години ,след като разкара Георги Илиев , Гриша Ганчев , Георги Гергов , Ирен Кръстева , Цветан Василев, Коко Динев... и не знам още кой стабилен български богаташ кандидат , сега Сельо сдава властта ? :И на кого сдава управлението на Клуба
Ей това е въпроса на който АЗ ИСКАМ да ми дадете отговор
Какви са тия анонимки - Орнела , Дебелия , Негрото... ? Какво ги е обединило така изведнъж около БОТЕВ ПЛОВДИВ ? Кой всъщност обещава парите ? Защо точно БОТЕВ ? Някой фен спомена ,че Дебелия е идвал с Митьо няколко пъти като ортак в Авиотехника...
Това явно са стари познати на Селския...Дайте ми отговори по тия въпроси.Иначе приятелите и лично аз смятаме още следващия домакински мач да идем на Колежа и с очите си да видя за какво иде реч с тия италиански играчи-бабереци от 5-та дивизия.Засега за мен в БОТЕВ ПРОМЯНА НЯМА до доказване на противното.Ако такава има ,ще направим банкет с чеверме.
Казваш много правилни неща. Аз също не вярвам много на италианците. Работя с няколко такива и знам колко мръсни номера могат да ти скроят. Нека изчакаме малко, пък ще видим дали ще има повод за вдигане на банкет.
- yasen_ov4arov
veseo написа:@yasen_ov4arov - откъде знаеш че тия не са Даксоновци? Аз лично отбора от който го взеха не мога да го намеря в първите 4 дивизии на БразилияНека ги видим какви са, пък ако изядем 5 гола от латекса утре, а следващото домакинство пак отнесем нещо от рода на 0:3 ще имаме право да ги плюем че са куци. Ако са същите като нашите юноши, по-добре с юношите, но ако не са - перфектно решение за временно закърпване на положението (до НГ / другото лято).
Всичко тва, ако има някаква промяна, иначе си ставаме италианско посмешище.
Та така,разбирам защо всички му се вързахте на Селския,но слезте на земята:дори и сделка да има,тя ще е с на Митьо хората и реално нищо няма да се промени.Най-оптимистичния вариант е макароните да са хванали,че Селския ги лъготи с парите (напълно възможно) и да са решили те да поемат кормилото,но пак казвам сделка най-вероятно няма да има ,а и да има тя ще бъде все едно Христолов продава Ботев на децата си и им се явява настойник...
Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
- pasaden
- Контакти:
Отделно ,че за треньор дойде някъв палячо, който феновете на предишния му отбор искат да линчуват и името се споменава в разни далавери.Пичката за мен е пълен клоун
100 години символ на Пловдив
Да не говорим, че никъде не се споменава цената на отбора. Било тайна! Такъв цирк и номер ни извъртяха, че не е истина просто...
За сравнение само - какви пресконференции дадоха от Титан АС като купиха ЦСКА от Сашо Апашо и какви "срещи с медиите" правят нашите жабари. Само тази пародия от вчера е достатъчна за да разбереш колко са им сериозни "80%" на "сделката". Митьо вчера до последно е отричал, че ще има пресконференция в Тримона щото го било страх да не идат много хора и да го изложат пред гостите 
pasaden написа:Отделно ,че за треньор дойде някъв палячо, който феновете на предишния му отбор искат да линчуват и името се споменава в разни далавери.Пичката за мен е пълен клоун
Знаешли какво забелязвам за Пичоне Че каквато и фантасмагория да е обищал тя по някакъв начин ,става
Не знам как някой може да има и 1 % доверие на дебелия макаронаджия на снимката!?
http://botev.gong.bg/view_article.php?article_id=92671
Дано да се окажа лош пророк, но си мисля, че това ще се окаже поредната гавра с Ботев.
http://botev.gong.bg/view_article.php?article_id=92671
Дано да се окажа лош пророк, но си мисля, че това ще се окаже поредната гавра с Ботев.
niki_96 написа:pasaden написа:Отделно ,че за треньор дойде някъв палячо, който феновете на предишния му отбор искат да линчуват и името се споменава в разни далавери.Пичката за мен е пълен клоун
Знаешли какво забелязвам за Пичоне Че каквато и фантасмагория да е обищал тя по някакъв начин ,става
Аха, така особено след мача с Черно море когато каза че за мача с Миньоро ще видим друг отбор на Ботев
@ urbano И аз много много не вярвам на всичко което става
Но за Пичоне Виж всичко което е казвал Не само за мача със Миньор
Но за Пичоне Виж всичко което е казвал Не само за мача със Миньор