Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
santi_santi
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Очертава се 6 годишна хегемония на Сити и Челси!!!Тъпите американци не осъзнават,че САФ беше единственият останал качествен британски треньор,и най-доброто решение беше да назначи име от Европа.Тепърва ще се берат негативите от назначението на невзрачен специалист какъвто е Дейвид Мойс
santi_santi написа:Очертава се 6 годишна хегемония на Сити и Челси!!!Тъпите американци не осъзнават,че САФ беше единственият останал качествен британски треньор,и най-доброто решение беше да назначи име от Европа.Тепърва ще се берат негативите от назначението на невзрачен специалист какъвто е Дейвид Мойс
Тези отбори може да са силни, но не задържат за дълго мениджърите си. Дори и Моу да се върне в Челси да не си мислите, че ще остане повече от 3 сезона? А за Сити няма какво да коментирам, тама всичко е ясно пари, пари и пак пари.
- Искам си Акаунта
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Искам си Акаунта написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2013/May/manchester-united-appoints-new-manager-david-moyes.aspx
Успех на Мойс!!!
п.с:Също така и на Фелайни и Бейнс
Перфектния вариант за Глейзърови ... Фелайни и Бейнс - в пакет струват поне 40 млн паунда
Иначе успех на Мойс - симпатизирам на треньори работещи с ограничен финансов ресурс . Единствения му минус е , че не успя да превърне Евертън в турнирен боец , предвид факта че нямаше ресурса да го класира в топ 4 .
За да превърнеш един отбор в "турнирен боец" трябва да имаш доста дълга резервна скамейка и равностойни играчи.Евертън е един от най-предвидимите отбори откъм тактика в хода на мача...просто защото няма нужните футболисти за да променят облика на отбора в нужния момент.
п.с:А иначе....когато зад теб е САФ не знам за какво има да се притесняваш.Сигурен съм,че и публиката ще го приеме.Най-трудното обаче е да го приемат футболистите...там ще му е основния "проблем".
Дългата резервна скамейка е необходима за борбата на много фронтове . Дали Евертън ще завършва 5 или 10 няма да има голяма разлика за феновете , ако отбора спечели някоя от вътрешните купи . Нещо напълно постижимо - Суонзи да не би да са по-качествен отбор от Евертън . Въпрос на приоритети .
- Искам си Акаунта
Kristianc написа:santi_santi написа:Очертава се 6 годишна хегемония на Сити и Челси!!!Тъпите американци не осъзнават,че САФ беше единственият останал качествен британски треньор,и най-доброто решение беше да назначи име от Европа.Тепърва ще се берат негативите от назначението на невзрачен специалист какъвто е Дейвид Мойс
Тези отбори може да са силни, но не задържат за дълго мениджърите си. Дори и Моу да се върне в Челси да не си мислите, че ще остане повече от 3 сезона? А за Сити няма какво да коментирам, тама всичко е ясно пари, пари и пак пари.
Моу винаги е казвал че иска да основе империя подобно на Съра . А и Абрамович вече си взе ШЛ , така че ако Моу се върне го виждам за поне 5-6 години минимум .
Сити си проиграха шанса уволнявайки Марк Хюз . Досега щяха да имат поне още една титла , ако не беше Манчини .
- Искам си Акаунта
smoothc написа:Приятелю ... точно основното ядро е от застаряващи футболисти
Нека не изпадаме в излишни полемики....
Сър Алекс:„За мен бе важно да оставя възможно най-силната организация в Манчестър Юнайтед за моя наследник и сега смятам, че съм постигнал точно това“, добави специалистът.
„Качеството на сегашния състав, който спечели 20-ата титла и балансът на възрастта в него, поставя основите за предстоящи успехи в бъдеще.“
Със Съра не съм дорасъл да споря
Още съм в шок от напускането на СЪР АЛЕКС... не знам как да реагирам на новината, че Мойс е новият ни мениджър 
- old_traff
- Контакти:
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936898_463728893701747_1099154776_n.jpg[/wrapimg]
Честито!
Честито!
Пълна подкрепа за Мойс. Ако не я получи, няма как да се опита да постигне това, което направи БОГА напуснал Юнайтед!
Единственото, което можем да му пожелаем е успех !
[/center]- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Няма съмнение, Мойс притежава всички качества, които очакваме от мениджъра в клуба 
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта