Valencia Club de Futbol в европейските клубни турнири
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Capitan Puyol
Re: Valencia Club de Futbol в европейските клубни турнири
Испанският футбол отново мачка наред за ужас на хейтърите, които пукат вени от яд. Честито и на Севиля! Дано има испански финал в Лига Европа! 

Браво бе машинки!!!!!!!!!

Браво Валенсия !
Стана супер мач и Валенсия заслужено продължи напред.Дано финала е между ЮВЕ и Валенсия ще стане хубав финал.
Стана супер мач и Валенсия заслужено продължи напред.Дано финала е между ЮВЕ и Валенсия ще стане хубав финал.
- Udoji90
- Контакти:
За днешния жребий май искам Севиля. Бенфика ги харесвам много и някак си ми се иска да се разминем с тях. Юве пък са основен фаворит, така че също не са желани. (От друга страна, ако ще ги срещаме, по-добре в 2 мача, отколкото във финал на техен терен.) Срещу всеки от тези отбори честно казано ще сме аутсайдер, но може би със Севиля шансовете са най-добри - някъде ок. 45% давам. С Бенфика може би ок. 40%, а с Юве - максимум 35%. Ако сме домакини в реванша, това ще е един бонус, който малко ще поизравни нещата особено ако сме със Севиля.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Los Che
- Контакти:
Udoji90 написа:За днешния жребий май искам Севиля. Бенфика ги харесвам много и някак си ми се иска да се разминем с тях. Юве пък са основен фаворит, така че също не са желани. (От друга страна, ако ще ги срещаме, по-добре в 2 мача, отколкото във финал на техен терен.) Срещу всеки от тези отбори честно казано ще сме аутсайдер, но може би със Севиля шансовете са най-добри - някъде ок. 45% давам. С Бенфика може би ок. 40%, а с Юве - максимум 35%. Ако сме домакини в реванша, това ще е един бонус, който малко ще поизравни нещата особено ако сме със Севиля.
Човеко, сякаш говориш в ушето на Дедо Боже !
1/2-финалите в Лига Европа:
[center]Севиля - Валенсия
Бенфика - Ювентус[/center]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Валенсия - Севиля!
Супер мачове ще станат. Успех!
Супер мачове ще станат. Успех!
- Udoji90
- Контакти:
Los Che написа:Udoji90 написа:За днешния жребий май искам Севиля. Бенфика ги харесвам много и някак си ми се иска да се разминем с тях. Юве пък са основен фаворит, така че също не са желани. (От друга страна, ако ще ги срещаме, по-добре в 2 мача, отколкото във финал на техен терен.) Срещу всеки от тези отбори честно казано ще сме аутсайдер, но може би със Севиля шансовете са най-добри - някъде ок. 45% давам. С Бенфика може би ок. 40%, а с Юве - максимум 35%. Ако сме домакини в реванша, това ще е един бонус, който малко ще поизравни нещата особено ако сме със Севиля.
Човеко, сякаш говориш в ушето на Дедо Боже!
Мда, добре се получи. Само ме е яд, че Бенфика ще са гости в реванша в другия сблъсък, но пълно щастие няма.

- david_villa
- Контакти:
Udoji90 написа:Los Che написа:Udoji90 написа:За днешния жребий май искам Севиля. Бенфика ги харесвам много и някак си ми се иска да се разминем с тях. Юве пък са основен фаворит, така че също не са желани. (От друга страна, ако ще ги срещаме, по-добре в 2 мача, отколкото във финал на техен терен.) Срещу всеки от тези отбори честно казано ще сме аутсайдер, но може би със Севиля шансовете са най-добри - някъде ок. 45% давам. С Бенфика може би ок. 40%, а с Юве - максимум 35%. Ако сме домакини в реванша, това ще е един бонус, който малко ще поизравни нещата особено ако сме със Севиля.
Мда, добре се получи. Само ме е яд, че Бенфика ще са гости в реванша в другия сблъсък, но пълно щастие няма.
Точно това исках и аз, дори имах чувството, че ще ни се падне "Севиля" заради Унайчо. А както знаем, при него отборите вървят добре, но не могат да печелят важни мачове и купи. Дано си задържи тенденцията.

- Udoji90
- Контакти:
david_villa написа:Udoji90 написа:Los Che написа:Udoji90 написа:За днешния жребий май искам Севиля. Бенфика ги харесвам много и някак си ми се иска да се разминем с тях. Юве пък са основен фаворит, така че също не са желани. (От друга страна, ако ще ги срещаме, по-добре в 2 мача, отколкото във финал на техен терен.) Срещу всеки от тези отбори честно казано ще сме аутсайдер, но може би със Севиля шансовете са най-добри - някъде ок. 45% давам. С Бенфика може би ок. 40%, а с Юве - максимум 35%. Ако сме домакини в реванша, това ще е един бонус, който малко ще поизравни нещата особено ако сме със Севиля.
Точно това исках и аз, дори имах чувството, че ще ни се падне "Севиля" заради Унайчо. А както знаем, при него отборите вървят добре, но не могат да печелят важни мачове и купи. Дано си задържи тенденцията.Имам чувството, че Съдбата повтаря с "Валенсия" това, което се случи с "Челси" преди 2 години. Дано!
Значи ще елиминираме Севиля, вкарвайки гол(ове) в числено намален състав, а на финала ще бием Юве с дузпи - харесва ми.

Специално влизам да поздравя всички фенове на Валенсия за страхотния успех снощи. Прекрасен и много симпатичен отбор са прилепите, аз лично им стискам палци да спечелят турнира.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]