Е какъв нападател е Бардон?
Домо е тип дърво, тогава още не прораснала овоШка
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Е какъв нападател е Бардон?
През по-голямата част от кариерата си е играл като нападател .
Домо се развиваше много добре до 20-21 годишната си възраст . За мен много се сгреши с това че беше продаден в Германия. Не му беше там мястото . При юношите Домо играеше основно атакуващ халф и си беше много техничен. Но за мен той изигра най-добрите си мачове на 19-20 години.
Sardukar написа:Не ми се спори още преди да е имало официален мач на Мъри, но фактите са категорични:
-Батков назначи Мъри за треньор.
-Батков остави Мърри треньор въпреки слабите резултати в началото.
-Батков не ре-инвестира добре парите от ШЛ
-Наско дойде и махна хора, на които трябва да платим заплати
-Мъри дойде и махна хора, на които трябва да платим заплати
Дано Мъри започне добре, защото медения месец ще е много кратък, ако ни набият в първите 2-3 мача, а клуба има нужда от спокойствие и да се работи без да се говорят излишни неща.
Напълно съм съгласен с написаното от теб. Но е много трудно да се коментират отношенията между двама човека . Както примерно между Мъри и Ян Диркс . Защото не е тайна ,че Мъри махна холандеца и развитието на младите спря. М.Огнянов, Л.Балтанов, Хичо спряха развитието си. А тези които трябваше да са следващата вълна - Б.Табаков, Е.Зизов, Ал.Киров, И.Цачев, С.Иванов съвсем я закъсаха.
Тук не коментирам дали и Мъри нямаше принос Ив.Попов, Вл.Гаджев, Ат.Чипилов, М.Кавдански( целия набор 87 без Хичо), Бобан Васов, Ив.Бандаловски(85) Н.Петров, Г.Коруджиев(88) да си потърсят късмета далеч от Герена .
Warped написа:Е какъв нападател е Бардон?
На Домовчийски му гледайте мачовете с Шалке и преди това с фалиралото дружество. Аз такова подвижно дърво не съм виждал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Sardukar написа:-Батков не ре-инвестира добре парите от ШЛ
Купи му трима бразилци и двама мароканци за 5 млн евро и не бил ре-инвестирал добре... Той ли отпадна от Тампере?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Това със "слабите резултати" на Мъри в началото пак е някаква мантра, която се повтаря. Със "слабите си резултати" в средата на април Левски на Мъри игра срещу ЦСКА пряк двубой за титлата и ако беше спечелил ги изпреварва ме. В края Левски завърши със "слабия баланс" 24 победи 4 равни и 2 загуби. В равностоен мач загубихме с 1-0 с дузпа 15 ина минути преди края. На финала за купата бихме с 2-1 същия противник. Беверен беше провал, но в никакъв случай нетрадиционен за клуба (виж Вадуц е по-друго нещо). Резултатите бяха нормални за нов треньор и дори добри за отбор в ремонт.
П. С. В 15 есенни мача Левски прави 12 победи и 3 равни. Като равните са като гост на шампиона Локо Пловдив 2-2, с ЦСКА пак 2-2 и в последния кръг във Варна 0-0 с Черно море с двете пропуснати дузпи...
Това са слабите резултати на Сардукара
П. С. В 15 есенни мача Левски прави 12 победи и 3 равни. Като равните са като гост на шампиона Локо Пловдив 2-2, с ЦСКА пак 2-2 и в последния кръг във Варна 0-0 с Черно море с двете пропуснати дузпи...
Последна промяна от drvasko98 на 04 сеп 2021 17:49, променено общо 2 пъти.
pomiqrat написа:Sardukar написа:-Батков не ре-инвестира добре парите от ШЛ
Купи му трима бразилци и двама мароканци за 5 млн евро и не бил ре-инвестирал добре... Той ли отпадна от Тампере?
Тези играха ли с Тампере? А Пелето игра ли?
drvasko98 написа:Това със "слабите резултати" на Мъри в началото пак е някаква мантра, която се повтаря. Със "слабите си резултати" в средата на април Левски на Мъри игра срещу ЦСКА пряк двубой за титлата и ако беше спечелил ги изпреварва ме. В края Левски завърши със "слабия баланс" 24 победи 4 равни и 2 загуби. В равностоен мач загубихме с 1-0 с дузпа 15 ина минути преди края. На финала за купата бихме с 2-1 същия противник. Беверен беше провал, но в никакъв случай нетрадиционен за клуба (виж Вадуц е по-друго нещо). Резултатите бяха нормални за нов треньор и дори добри за отбор в ремонт.
Извинявай, но стандартите на ЛЕВСКИ тогава бяха други. Може да провериш статистиката дали има особено голяма промяна в резултатите от предходната година. На всеки му е ясно, че визирам представянето в Европа. Провал като този срещу Беверен почти винаги води до смяна на треньора в БГ - особено в ЛЕВСКИ и ЦСКА. Иначе, лесно мога да кажа, че ЛЕВСКИ като клуб няма успех с белгийските отбори. Там играеше ЯЯ Туре и т.н., но това не са адекватни оправдания за 2004 година!!!Не виждам, защо е проблем да признаем, че търпението на Батков тогава е донесло дивиденти на клуба във времето? Или ако не харесвам някой той не може да е взел правилно решение? Или ако не сме съгласни за нещо с Мъри или Наско не може да сме "истински" левскари и от нас няма голяма полза?
Мъри свърши голяма работа. Не мисля, че има хора, които все още се съмняват във футболните му познания и виждания за играта. Но не може и не трябва да се очаква, че всички фенове на ЛЕВСКИ са длъжни да са съгласни с всяко решение на треньора им(или който и да било свързан с клуба). Задължително е да има диалог. И то не по ганьовски "аз казах ли ви, че ще стане така".
В моите очи има противоречия в съобщенията, които ни изпращат от клуба в момента.
Да сме единни и да се обединим за ЛЕВСКИ и в следващия момент лични нападки(на най-високо ниво!), от които никой, обичащ ЛЕВСКИ няма полза. Ровим си по дупетата, което е безпредметно, особено предвид на какво ниво сме в момента (предния път, когато Мъри пое отбора бяхме завършили 2, сигурен съм, че го помниш и то заради Родопа Смолян...).
Разкарваме футболисти, които новия треньор не харесва, което аз принципно подкрепям на 100%! Щом сме го избрали него, той да си селектира групата, с която иска да работи. Но след като искаме ЛЕВСКИ да е за пример, да търсим вината в нас и да работим всеки ден, да сме по-добри (неща, които Мъри изтъкна като важни за него, а и надявам се за повечето хора, които се определят като фенове на отбора), то не може да информираме играчи на ЛЕВСКИ, че вече не са такива през медиите. Просто не е ОКЕЙ за мен! Още по-гнусното, че използваме Божинов, защото всеки знае, че той е "душичка" и за него да постъпи като "рицар" и "истински левскар" като си тръгне без да си иска парите е 101% сигурно. Какво е левскарското ни право да искаме двама души, които бяха в отбора преди да станем финансово стабилни (уж), че да не си искат парите от клуба (и то след като научават, че са излишни от медиите)?
Най-тъпото е, че така Мъри вкарва излишно напрежение върху себе си, а като всеки успешен човек в България е гарантирано, че ще има хора, които при всяка трудност ще го нападат (от което ЛЕВСКИ и ние феновете пак няма да имаме никаква полза). Нека да работи, но с по-малко медийни изяви, в които си обясняваме колко зле е било(нас ни бият от години, знам, че сме зле и не се работи правилно, но нямам голяма полза като ми изтъкват очевадни факти).
САМО ЛЕВСКИ!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Едно е да кажеш слабите резултати с Беверен, друго е да кажеш слабите резултати въобще, защото колкото и важен да е мач от ЕКТ е само един. Почти същото ще е да кажеш за слабите резултати на Георги Василев от сезон 1994-1995...Ако говорим за първенство 24-4-2 не е слабо нито по тогавашните стандарти на Левски, нито на Реал Мадрид, нито на рекордите на Гуардиола в Сити. Мачът с Беверен в София завърши по чудо наравно. През мен точно поне два пъти наши изтърваха от малкия пеналт срещу вратаря. Там играхме много зле и вяло, но така играхме и в Грац с Муслин малко преди това, така играхме и в Целье със същия Мъри, в София със Славия Прага също не играхме много добре, този мач е може би един от тези, на които съм треперил и съм се нервирал най-много.
А аз пък съм един от тези, които е критикувал Мъри още тогава и не съм му някакъв сляп поклонник, но пък да му отричам много успехи като някои тука няма да направя. За останалото надолу си прав. И на мен по принцип не ми допада да се плюе някой публично, дори и заслужено. На Батков му признавам също всичко, но Казанската афера не мога му простя. За мен тя е повратния момент в новата ни история и не случайно последният ни успех от няколко месеца преди това....
А аз пък съм един от тези, които е критикувал Мъри още тогава и не съм му някакъв сляп поклонник, но пък да му отричам много успехи като някои тука няма да направя. За останалото надолу си прав. И на мен по принцип не ми допада да се плюе някой публично, дори и заслужено. На Батков му признавам също всичко, но Казанската афера не мога му простя. За мен тя е повратния момент в новата ни история и не случайно последният ни успех от няколко месеца преди това....
Имахме отбор, но нямахме треньор, имаме треньор, но нямаме отбор... ce пееше.
Ако някой знае групата и пеcента, черпя
Ако някой знае групата и пеcента, черпя