Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЕМИЛ написа:Червените яко ги тресе параноята преди мача още от сега![]()
![]()
CSKAEOTBORA написа:Tommi написа:Статистиката за двубоите между двата отбора е категорична. Всичко друго е вятър
Мен лично не ме грее статистиката м/у двата отбора, мога да ти дам поне 30 причини заради които да не си левскар. Вие и 10:0 да ни биете, пак няма да сте по-велики от нас! И ако незнаеш, мисля че е нужно да те уведомя, че лефски държи рекорда за най-голяма загуба в Бългаското Първенство.
SANSIRO7 написа:Чета им на тези симпатяги, фенчетата на ЦСКА мненията и не мога да разбера те фенове на ЦСКА ли са или на отделни футболисти /Бербатов примерно/.Какво ви грее колко е вкарал за Манчестър /това да ги грее феновете на Манчестър/. Та нали вие всички вкупом го псувахте докато играеше за вас. Аз като фен на Левски не съм искал да продаваме нито един един от играчите, които са ме кефили. И какво ме грее, че Христов примерно е вкарал на Оливър Кан като не го е направил с екипа на Левски.
В този ред на мисли, Левски в последните 20 години /вярно не толко често колкото ме се иска/ направи няколко запомнящи се неща в Европа. Какво направиха създадените от ЦСКА звезди с червения екип- 0.
msm написа: И колкото и хипотетично да звучи, представи си ако тези футболисти продължаваха да играят в ЦСКА , какъв отбор можеше да имаме. Ф
NWO написа:Момци, наистина ли лефскиньо и цецка са смисъла на живота ви, че влизате в такъв спор? Кой е по-велик.... Има ли знчение след като и 2та отбора са познати в Европа предимно с изцепки. То не бяха казански афери, то не бяха дългове към целия свят, и т.н. и т.н. . От 2те страни се надпреварват кой да сътвори по-голяма тъпотия и кой е по-некадърен. Замислете се малко и се поуспокойте. Приказва се тука за институции... левски бил институция, цска бил институция. сигурно е така, това е ОЧЕВИДНО от отношението на собственици, треньори, директори и т.н. , 98% са безмозъчни пионки погалени от съдбата, хайде стига
Относно ПФК Левски, наистина не смятам че е уместно спортен клуб да носи името на национален герой. В нормалните бели държави това е явление непонзато. Помислете преди да псуйте
Потребители, разглеждащи този форум: Tony_CSKA и 45 госта