.
 .Аржентина-Германия 1/4 финал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- Visca_El_Barca
- Контакти:
Re: Аржентина-Германия 1/4 финал
Фаворита в мача ми е Аржентина, но и швабите са си силни  .
 .

.
 .Re: Аржентина-Германия 1/4 финал
Стига вече сте наричали германиците-"шваби".Нямате си и на идея колко се излагате с подобно определение.Това е все едно в Германия да ни наричат-"родопчаните"..."Шваби" са жителите на Вюртемберг и Западна Бавария!В Германския национален отбор "шваби" са-Бадщубер,Гомес,Кедира и Таски...
По темата-иска ми се Томас Мюлер да вкара и на Аржентина

А "нацистите" повече ли ти харесва?  

Или ще кажеш, че Германия никога не е била нацистка страна? 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- 

SHAKOMINATORA
- Контакти:
В тоя МЕНСА било пълно с мишки и кретени  

SHAKOMINATORA написа:В тоя МЕНСА било пълно с мишки и кретени
О шаказулу... ти се появи?! Да не би най-после да успя да събереш смелост да се покажеш и да преглътна срама, че аз се оказах прав, а ти сгреши?! Помниш ли като спорихме до къде ще стигнат Англия на световното и като ти обяснявах, че жалките англичани ще отпаднат точно на 1/8 финал?
 А сега нещо да кажеш по въпроса?! Тогава ми обясняваше как нищо не съм разбирал от футбол... е аз може и нищо да не разбирам, но все пак очевидно РАЗБИРАМ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ!!!
 А сега нещо да кажеш по въпроса?! Тогава ми обясняваше как нищо не съм разбирал от футбол... е аз може и нищо да не разбирам, но все пак очевидно РАЗБИРАМ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ!!!Айде у лево!

megan fox написа:А "нацистите" повече ли ти харесва?

Дали в Европа ни наричат "комунистите",а дали в Испания ни наричат "шопите"

- Visca_El_Barca
- Контакти:
niki87 написа:Стига вече сте наричали германиците-"шваби".Нямате си и на идея колко се излагате с подобно определение.Това е все едно в Германия да ни наричат-"родопчаните"..."Шваби" са жителите на Вюртемберг и Западна Бавария!В Германския национален отбор "шваби" са-Бадщубер,Гомес,Кедира и Таски...
Не, нямам си идея наистина.

В Европа няма смисъл да ни наричат "комунисти", след като в момента повечето европейски страни са управлявани от социалистите! И във Франция, и в Испания, и в Гърция, и в Дания, и в Швеция, и в Норвегия и тн, Берлускони не го знам какъв се води..., та ако ние сме комунисти, значи и другите са! 
И Ники... не ми отговори дали ти харесва да ги наричаме "нацистите"? Все пак всички тук очевидно трябва да се съобразяваме с твоето мнение относно Германия! 

И Ники... не ми отговори дали ти харесва да ги наричаме "нацистите"? Все пак всички тук очевидно трябва да се съобразяваме с твоето мнение относно Германия!

- 

SHAKOMINATORA
- Контакти:
Успокой се бе бронижилетко ахахахахахахаха. То е ясно за какво живееш мижитурко , да си натрапваш жалките възгледи във футбола над останалите. Вземи си газовия и ни освободи от присъствието си веднъж завинаги  

megan fox написа:В Европа няма смисъл да ни наричат "комунисти", след като в момента повечето европейски страни са управлявани от социалистите! И във Франция, и в Испания, и в Гърция, и в Дания, и в Швеция, и в Норвегия и тн, Берлускони не го знам какъв се води..., та ако ние сме комунисти, значи и другите са!

Каквото имах да казвам,го казах.Всеки да си преценява какво да пише,не спирам никой да се излага
 ..."Баските" дали ще отстранят Парагвай
 ..."Баските" дали ще отстранят Парагвай